Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא מאיפה הקלאצ חורק...

בכל אופן,גם אם המיסב לחץ חורק אין לך פיסית גישה אליו בלי לפרק את הקלאצ ואם החריקה היא תוצאה של שחיקה בצלחת לחץ אז גם צריך לפרק קלאצ...

בקיצור, לעניות דעתי, התשובה היא שאין דרך לגרז מה גם שקלאצ עובד על חיכוך בין שתי דיסקיות ולגרז אותם יקטין משמעותית את החיכוך

אנדרי

פורסם

צריך לבדוק מה הסיבה לחריקות יש מצב שמייסב הלחץ גמור או הקלאץ' גמור וזה גורם לרעשים.

שאלה לי אליך האם בלחיצה על הקלאץ' יש את חריקה או כאשר אתה משלב את ההילוך יש חריקה?

(מה שגורם לחריקה הוא הכנסת ההילוך).

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הימור שלי - זה בככל ממנגנון הדוושה ולא מהמצמד.

האם החריקה היא בעת לחיצה/ שחרור דוושת המצמד, ממש תוך כדי תנועת הדוושה?

פורסם
הימור שלי - זה בככל ממנגנון הדוושה ולא מהמצמד.

האם החריקה היא בעת לחיצה/ שחרור דוושת המצמד, ממש תוך כדי תנועת הדוושה?

קלעת בול.

אולי הייתי צריך להיות יותר ברור מההתחלה (בגלל זה שאלתי את השאלה, לא היה נראה לי שזה קשור לצלחות/מייסבים/רכיבים כאלו או אחרים שאני לא הולך לגעת בהם בגלל רעש כל עוד אין בעיה), זה לא קשור להכנסת ההילוך.

מין חריקה כמו של דלת בבית.

פורסם
תמצא את החיבור של הדוושה עצה תן כמה התזות עם wd40 וזהו.

אתה מדבר מתוך ידע במכונאות או סתם כי זה מה שעושים לדלתות בבית?

פורסם

WD40 כנראה יעבוד, אבל לזמן קצר.

ולאחר הזמן הקצר יגרום לצבירת לכלוך, גושים והחמרת המצב. זה חומר לשחרור חלקים תפוסים, לא חומר שימון.

פורסם
ולאחר הזמן הקצר יגרום לצבירת לכלוך, גושים והחמרת המצב. זה חומר לשחרור חלקים תפוסים, לא חומר שימון.

תיארתי לעצמי, לכן לקחתי את הרעיון הזה בערבון מוגבל. אחרת הייתי מיישם אותו מזמן.

מה הפתרון הריאלי? גריז? האם זה בכלל אפשרי? או פשוט לחיות עם זה עד ליום הדין של החלפת קלא'ץ?

• תוכן חדש...