Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי קורולה 2008 רובוטית.

בשבועות האחרונים, היא התחילה לעשות לי שטויות. מדי פעם, בערך אחת לשבוע-שבועיים, היא לא מסכימה להניע.

יש סטרטר, כל מע' החשמל עובדות, רק שהיא לא מניעה.

במצב זה, כאשר אני מניע עם כבלים - אין בעיה. אבל אם אני עוזב את האוטו וחוזר אחרי כמה שעות, הוא פתאום מסכים להניע...

לקחתי אותו למוסך, שם אמרו לי שהמצבר (בן 6 חודשים) תקין, ושהאלטרנטור גם נראה תקין (מטעין את המצבר כשהרכב מונע). בקיצור, שלחו אותי הביתה.

מה זה יכול היות?

ומישהו יודע למה זה תמיד קורה בדיוק כשהכיייי אין לי זמן לזה בעולם???

תודה :-)

פורסם

א.צריך לבדוק מצבר+טעינה כשמופיעה התקלה.

ב.תנסה אולי, כשהבעיה מופיעה לתת סטרטר ארוך=עד 10 שניות לא יותר שלא יהרס הסטרטר.

ג.תנסה לעשות ניקוי בית מצערת.אבל שיהיה יסודי.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אם הכל תקין לכאורה הייתי חושד בחיבורים רופפים למצבר / שלדה או בקודנית שעושה צרות.

אם חברת הביטוח אינה מחייבת קודנית הייתי מנתק אותה לצמיתות. תן לחשמלאי או לאחד שמבין לעבור על חיבורי החשמל על גוף המצבר ושלדת הרכב. לפעמים תקלות כאלו מסתיימות בחיזוק בורג.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קח למוסך שיש לו גישה למחשב הרכב.אני עובד טויוטה לשעבר וכאשר רכב היה מגיע עם תלונה כמו שלך,היינו בודקים איזה תקלות מופיעות במחשב רכב. אם זה קשור לקודן אז מחליפים (רוב הבעיות בדרך כלל הם משם ) אם לא אז ממשיכים לפי הקודים של הרכב.

פורסם

קודן נשמע הגיוני - לפני כחודש החלפתי את לוח המקשים שלו, אוודא שהחזרתי את הכל למקום כמו שצריך ואעדכן...

אך אם זה באמת מקור הבעיה, למה התנעה עם כבלים עוזר?

פורסם
קודן נשמע הגיוני - לפני כחודש החלפתי את לוח המקשים שלו, אוודא שהחזרתי את הכל למקום כמו שצריך ואעדכן...

אך אם זה באמת מקור הבעיה, למה התנעה עם כבלים עוזר?

כנראה במקרה.

• תוכן חדש...