Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לשכוח לבוא אליי ולהגיד שלום.. רק עכשיו יצאתי.. תמיר היה ממש סבבה לשבת ולדבר.. דימה יא עצלן על,תבוא!

פורסם

דימה לא עצלן אלא קמצן, זה כזה שווה ? (האמת גם לא קמצן, אני לא יודע אם הייתי בא אם אח שלי לא היה רוצה).

לצערי אני אוכל להגיע רק בסביבות 3-3:30 ולא ב2.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בשביל לבוא ולדבר איתך חצי שעה (דרך אגב "במפגש" פורום שעשיתי עם גבע darkmanxxx ישבנו יותר מחצי שעה) הייתי משלם גם 90 שקל.

אלי יש בתערוכה הגאים למחשב (הגה) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא לשכוח לבוא אליי ולהגיד שלום.. רק עכשיו יצאתי.. תמיר היה ממש סבבה לשבת ולדבר.. דימה יא עצלן על,תבוא!

תתחיל לכתוב לך בפנקס של הטלפון טיוטה לפוסטים העתידיים שתצטרך להעלות בתום התערוכה.

דימה לא עצלן אלא קמצן.

סוד (את הכרטיסים שיש לי, קבלתי ללא עלות), ואם היה מדובר במשהו אטרקטיבי ממש הייתי מוכן גם לשלם בלי לחשוב פעמיים.

כרגע מבחנתי השיקול הוא להגיע בעיקר עבור יבואני הדיטיילינג שכן היבואנים האחרים לא מספקים יותר מדי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לא שווה לשבת איתי חצי שעה ולדבר על דיטיילינג?אין בעיה,אני מתעלם ממך מחר.

אלי איפה בדיוק אתה נמצא? יום שלישי אתה שם? נקפוץ נגיד שלום :-D

פורסם
אלי איפה בדיוק אתה נמצא? יום שלישי אתה שם? נקפוץ נגיד שלום :-D

אני נמצא בביתן 13 בדוכן של ויקס. כל יום כל היום אני שם מקסימום יוצא לדקה שתיים. אורי אפילו לא הסתובבתי (הלכתי לראות קצת דוגמניות)

פורסם
אני נמצא בביתן 13 בדוכן של ויקס. כל יום כל היום אני שם מקסימום יוצא לדקה שתיים. אורי אפילו לא הסתובבתי (הלכתי לראות קצת דוגמניות)

תשמור לי כמה דוגמניות...אופס דוגמיות :-D

פורסם

חזרתי הביתה, היה נחמד, קצת מכוניות קצת דוגמניות.

ביקרתי את אלי ושלומי, אלי קנס אותי ב360 ש"ח האמת שלא ראיתי שם את המוצרים של דודו ואופטימום, קניתי ווקס pete's 53, כמה מגבות, ואפיליקייטור, קיבלתי כמובן דוגמיות.

גם בדוכן של מגווירס הייתי, קניתי חתיכת פלסטיק ב40 ש"ח, ראיתי את המתאם DA למברגה, נראה נחמד אני צריך לברר לגבי מברגה אם יש או אין לי, חלק מהדברים נגמרו להם (ולמשל הווקס החדש) הבנתי שמחר צריכה להגיע מכולה חדשה ויהיו עוד דברים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...