Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב נתקעתי ואין לי מושג איך לצאת מזה המכשיר נתקע על הסמל אחרי שעשיתי בcmd במחשב ריקוברי כדי לעשות רוט הוא נתקע או בסמל של גוגל בריקוברי מוד או במצב start רגיל בסרטון פתיחה.

ניסיתי כל מיני פתרונות ואין לי מושג, יש למישהו פיתרון במקרה?

פורסם

לחבר הפורום RONER - התגובה הזו בעיקר בשבילך

לאחר שנסעתי שלוש נסיעות ברכב ולאחר שימוש קצר ברום של SLIMKAT AUTODROID אני רוצה לתת סקירה קטנה

AUTODRIOD ROM

מהרשמים שאני קיבלתי הרום הזה באמת בנוי בצורה מאוד חכמה והגיונית למי שמשתמש בו כHU לרכב אבל לפני שאמנה את היתרונות ואת החוזקות שלו אציין כמה דברים לגבי הרום עצמו.

החיובי:

נראה כי ניהול הסוללה הרבה יותר טוב!

הרום מגיע עם אפשרות להפעיל THEME שחור וזה מעולה לרכב ולחסכון בחיי סוללה וגם לבטיחות בנהיגה - פחות מסנוור.

האפשרות לקסטם את הNAVBAR מצויינת.

ארועי אבדן הכוח עובדים מיד! ועובדים נהדר.

פעולת הרום עצמו חלקה מאוד - נראה שהכל עובד קצת יותר מהר, קצת יותר חלק

איפה המינוסים?

כאן אני עדיין חוקר אבל הבשורה המרה היא שנראה שהם מגיעים בעיקר בתחום האודיו וכאן אני אפרט.

אני משתמש בכונן קשיח 2.5 אינטש USB 3.0 עם נפח אכסון של 1TB - נראה שיש פתאום קפיצות, טיקים - כמו דיסק שרוט למשל תוך כדי השמעת המוזיקה - זה לא משהו רציף אבל אין שיר אחד שעובר חלק.

אני משתמש בנגן שנקרא MORTPLAYER בגלל הממשק הגרפי האדיר שלו ובגלל היכולת שלו לשלוט בעץ תיקיות ענקי (למעלה מ100GB של MP3 ולמעלה מחצי טרה בקבצים לוסלס) אבל כשאני משתמש בנגן הזה על הרום הזה - יש קפיצות קטנות כל איזה חצי דקה עד דקה ולפעמים יותר טוב לפעמים יותר גרוע - בזמן השמעת המוזיקה.

הבוקר רציתי לבדוק אם זה קשור לקצב קריאה של הרום מהHDD ובמידה והייתי מוצא לנכון שזו הבעיה - הייתי נאלץ לחזור אחורה לרום הקודם.

אבל לא!

כאשר אני מנגן מהUSB PLAYER PRO בין אם נעלתי אותו ישירות לDAC או בין אם הוא מנגן דרך מערכת ההפעלה הניגון חלק לחלוטין! ללא קפיצות כלל וכלל.

אז כבר שללתי כאן שמדובר בקצב קריאה של הרום.

כבר שללתי כאן שמדובר ברעשים שנובעים ממערכת ההפעלה.

נראה שאפליקציית המורט-פלייר עצמה לא עובדת חלק על הרום הזה - בקטנה כי USB PLAYER PRO מאוד שיפרו את הממשק שלהם ואת היכולת להגיע לתיקייה ספציפית.

עדיין בודק בנושא.

לבינתיים הרום הזה מקבל ציון טוב מאוד רק עם הסתייגות לגבי הבעיה עם הMORTPLAYER - יכול להיות שאם אני אשתמש בHDD מסוג SSD או DOK גדול (יש לי DOK של 128GB ועוד אחד של 64GB אז אני צריך להיות מכוסה לMP3) הוא יעבוד חלק אבל שוב - הUSB PLAYER PRO עובד לי נהדר והשאפל שלו כשאני במצב של ניגון שירים עובד טוב!

----- עכשיו אישית לגבי RONER

קודם כל, תודה שסבלת את שני ימי הכעס שלי :-D

אני בא מאסכולה שבה, כל עוד משהו עובד לא מתקנים לא נוגעים - If it ain't broken don't fix it

If it works fine no need to improve

והאסכולה הזו מגיעה משנים של עבודה בסביבות סופר מורכבות עם לקוחות ענק (לקוחות כמו איביי, פייפל, קוקה קולה, ממשלות, בנקים, יצרני רכב - קונצרנים למען האמת וכך הלאה) שם מחזורי הכספים נמדדים במאות אלפי דולרים בשניה בודדה - אי אפשר לעשות בסביבות כאלו שינוי אפסי מבלי שזה יעבור 20 אלף אישורים ואם חס וחלילה יש נפילה זה משבר בסדר גודל עולמי, אז לא עושים אף שינוי ללא סיבה - ומשם מגיעה הגישה שלי - מבקש שתבין.

אבל! הסובלנות שלך היתה מדהימה - היכולת שלך לעזור ולהיות מועיל היתה פנטסטית.

מרשים!

ואני חושב שקיבלתי תירגול יוצא מן הכלל באנדרואיד שכן זה לא משהו שאני מתעסק בו ביומיום אבל כפי שאתה רואה מספיק טכני בכדי ללמוד מהר.

ואני גם חושב שסוף סוף נפל לי האסימון לגבי הרומים של אנדרואיד והגישה שלי היתה מוטעית כי אני הייתי בטוח שצריך לעבור דרך גירסאת הסטוק בכדי להתקין רום שמבוסס עליה כאשר הרום מבוסס על גרסאת הסטוק מלחתכילה והוא עצמאי לחלוטין - מכאן נבעו רוב הבעיות שלי עם סביבת העבודה הזו ואני די בטוח שזה יהיה הרבה יותר חלק מעכשיו הלאה.

איש יקר - המון תודה ואני מקווה לראות אותך כאן עוד הרבה.

לחבר הפורום יוסי שהלך לאיבוד עם האנדרואיד שלו - רצוי שתפתח על זה שרשור בפורום לחובבי אנדרואיד ותציין שם איזה מכשיר, איזו גרסא ומה ניסית להתקין.

הדבר הראשון שהייתי בודק במקומך זה עם הפקודה fastboot devices מזהה את המכשיר שלך כשהוא עולה למצב BOOTLOADER או RECOVERY - אם כן, אתה יכול לדחוף רום סטוק כלשהוא שמתאים למכשיר שלך ולאחר מכן כשהוא עולה להתקין באמת מולטירום וממנו להתקין ריקברי חדש או להתקין ריקברי אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל lanosforce אתה לא כזה גרוע :)

ולענייני עבודה:

קודם כל תתקין trickster.

אפליקציה יעודית לנקסוס שמאפשרת לך לשנות את הגדרות הקרנל.

לך לטאב GENERALS ותעלה את הMIN FREQ לאזור ה300 400.

ותעשה ניסיון עם הMORTPLAYER זה צריך לעזור מעט.

כעיקרון אני משתמש בPOWERAMP שעובדת מצוין, אני לא יודע אם פשוט התרגלתי אליה או שהיא נוחה לי, אני משתמש בה כבר שנים טובות בפלאפון.

אחרי סידור המוזיקה עם MP3TAG כולל תמונות אלבום זה נראה מדהים, ועם האפשרות של הCROSSFADE פועל גם בהעברת שירים ידנית והעברת שירים או אלבומים על ידי מחוות (לצדדים או למעלה למטה) מבחינתי זה הנגן האולטמטיבי.

אבל למען המדע אני יתקין היום MORTPLAYER שהאמת לא ניסיתי בחיים ויבדוק אם גם אצלי יש קפיצות.

כרגע אני משתמש ב16GB DOK של סנדיסק, כי לצערי אני עוד לא מצאתי ספק יציב שיעזור לי להפעיל HDD.

nexus7 2012 3g

dlink dub h7

HiFiMeDIY Sabre U2

logitech c525

חשמל במקום בטריה

DC to DC 4.5-30V to 1-30V 12A Buck Converter Step Down

חשמל ל"טעינה+HUB"

מתאם סיני 2A

הזמנתי מתאם 3A אבל לצערי הוא גורם לקריסות מוזרות, כנראה המתח שלו לא יציב מספיק.

באיזה מתאם אתה משתמש שמצליח לספק חשמל בעזרתו לHDD?

פורסם

אמנם כבר כתבתי לך בהודעה פרטית - MINIBOX USB-DCDC-200 ואת שאר הבאלאגן עם ה5V וה5.4V אין לי כוח לכתוב שוב :-D (כתבתי לך בפרטי)

לגבי המורטפלייר - כפי שציינתי בפרטי

למורטפלייר יש שני יתרונות אדירים:

1. יכול לקחת מספר כוננים שאתה מסמן לו להשתמש בהם ולעשות להם אינדקסינג אחד כולל ובעצם להסוות אותם כסטורג' - כונן אחד גדול.

אתה יכול לקחת ככה למשל שני דוקים של 64 גיגה ולהפוך אותם לכונן אחד של 128

או שניים של 128 ולהפוך אותם ל254 (אתה יכול ליצור כל קומבינציה אפשרית - לא חייב שני כוננים מאותו הגודל)

2. התצוגה שלו פשוט חכמה ודפדוף השירים והתקיות גאוני.

כרגע אני משתמש בUSB PLAYER PRO שכמו שציינתי בשרשור אחר שלי (מה לאנדרואיד ולHU היי אנד) יכולה לעקוף לחלוטין את הALSA (מערך הסאונד בלינוקס) ולהסתנכרן בPURE STREAMING ישירות לDAC ולנגן כנגן היי אנד לכל דבר ודבר

וזה עובד מדהים!

אני אנסה את הטריקסטר רק מקווה שזה לא יצלה את הCPU של המכשיר או יגביר את הקרינה שלו.

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר עניתי לך גם בפרטי אבל נוספו פה עוד עניינים.

אל תדאג בקשר לצליית המעבד, כרגע אתה עובד בסקלה של 100 - 1300. מה שאתה עושה בעצם זה גורם למכשיר לא לרדת ל100 אלה ל300.

בפועל אתה תרגיש שיפור קטן בביצועים יכול להיות מאוד שזה יסדר לך את עניין הקפיצות בשירים ויגרום להתעוררות יותר מהירה ממצב שינה עמוק.

(דרך אגב אני חושב שזה מוגדר ברירת מחדל בUSBROM)

אצלי לדוגמא אני עובד עם OC קטן 400 - 1500 ועוד OC קטן למאיץ הגרפי, בפועל אני מרגיש שכל הUI של המכשיר יותר חלק המכשיר מרגיש לי טיפה יותר חם (בצדק) אבל בגלל שאין סוללה שתושפע מזה לרעה היתרונות גוברים על החסרונות.

בקשר לנגן אני חושב שנעשה החלפות, תנסה כמה ימים את הpoweramp אני ינסה את הmortplayer אני חושב שתמצא את הpoweramp כמועדף.

(אין לו בעיה לנגן מכמה HDD שונים.)

בקשר לחשמל. אם הבנתי ממך נכון אתה ממליץ להוסיף עוד ספק כוח ולהשתמש בכבל YUSB? ( חח כן יש כבל כזה )

פורסם

בקשר לחשמל אצלך - בקשר למה שכתבת לי על הכונן הקשיח - כן זה הרעיון - לתת לHDD מקור מתח חיצוני בו זמנית ואת הדאטה להעביר כרגיל לHUB.

אשב קצת מחדש על הPOWER AMP בזמן פנוי.

בגלל שאני כן משתמש בסוללה אז אני מעדיף להמנע מלהעלות סייקלים של CPU - יש ימים חמים שבהם גב הטאבלט חם מאוד - לא רוצה לעודד את זה.

זו גם אחת הסיבות שבגללן המכשיר לעולם לא נשאר ברכב (השניה היא בגלל שאני רואה במכשיר הזה ארנק סלולרי לכל דבר ודבר והשלישית בגלל שאני פשוט לא אוהב להשאיר יותר מידי דברים ברכב).

Pioneer TS-X150

פורסם

ההיתי ממליץ לך לנסות את ה300-1300

אתה לא תרגיש את ההתחממות.

ההתחממות מגיעה רק אחרי הרף של ה1300, ככל שאתה מעלה את תדר המעבד יותר ככה הוא יותר מתחמם.

הנושא הזה יותר פעיל היום במחשבים שאתה מעלה את תדר המעבד בביוס ובדרך כלל קונה קירור טוב יותר למעבד, וככה מרוויח יותר ביצועים בפחות כסף.

במחשב הישן השתמשתי במעבד Q9550 2.8 שהצלחתי לדחוף אותו עם קירור עד 3.6.

פורסם

אנסה - זה נשמע די מבטיח.

Pioneer TS-X150

פורסם

תגידו האוטודרויד מתאים גם ל2013?

במידה ולא יספיק לי הקרנל של האלמנטלקס ורום סטוק לusb audio או להתקין cm11 כדי לאפשר?

שאלה אחרונה יש רום אחר שאתם יודעים שפועל טוב חוץ מטימור?

פורסם

אוטודרויד מתאים רק ל2012 בלבד.

אני חושב שהכי טוב שתסביר לנו בדיוק איזה רום אתה מחפש, מה השימוש שלך בטאבלט ואיזה אופן אתה תעבוד איתו ברכב.(קבוע ברכב או לא ועוד)

פורסם

דרך אגב, השאפל של הusbplayer pro ממש לא טוב כפי שחשבתי, אבל הורדתי פאוור אמפ ונראה שהם באמת שיפרו אותו מאוד, נבדוק בימים הקרובים.

הטריקר הוסר, הטאבלט קפא לאחר מספר שעות, מעדיף לא לגעת בזמן מעבד במכשיר על בסיס סוללה.

Pioneer TS-X150

פורסם

Roner, lanosforce תודה על ההתייחסות.

אני מחפש לעבוד עם הטאבלט בתצורה שלאנוספורס עובד פחות או יותר קבוע שניתן לשליפה המידה ו אני יצטרך.

אני מחפש לחבר את הנקסוס דרך usb dac לכניסת aux ברדיו דיסק שלי שיהיה לי fastcharge otg וכלמה שצריך שיהפוך אותו ליחידת ראש.

פורסם

ניסיתי לבדוק לך כמה שאפשר,

והגעתי למסקנה שהאמת לא חושב שתחדש לך הרבה.

תתקין CM11 + elementalx

חשוב מאוד שelementalx יהיה בגרסאת CM

כעיקרון השלבים שלך להתקנה צריכים ליהיות כאלה

קודם כל תעשה WIPE מלא, מחיקה מלאה של הכל מלבד האחסון הפנימי.

לאחר מכן תתקין CM11 מיד אחרי זה GAPPS.

תצא מהרקברי תתן לרום לעלות.

אחרי שהרום עלה תחזור לרקברי ותתקין elementalx.

באפשרויות מפתח תאפשר את "השאר פועל" (יגרום לטאבלט לא להירדם תוך כדי נסיעה)

תתקין את האפליקציה TASKER משם תגדיר את ההתעוררות והירדמות המכשיר בעת ניתוק וחיבור חשמל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...