Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הבאה, אוקטובר 2014, מדעי המחשב.

כרגע בצבא, בשירות עם רקע מתאים שלא אוכל לפרט (לא עשיתי קורס תיכנות). מכיר לעומק C ו-SQL ועם הכשרה של ORACLE DBA בג'ון ברייס.

עוד לא עשיתי פסיכומטרי ועכשיו משפר מתמטיקה.

חושב ללמוד באחד מהמוסדות הבאים (פתוח לרעיונות נוספים), אשמח לשמוע חוות דעת על כל אחד מהם וכמה הם נחשבים בעולם האזרחי שאני לא מכיר:roll::

אונ' אריאל.

המרכז הבינתחומי.

אקדמית ת"א-יפו.

אונ' ת"א.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כלל האצבע הוא שתואר מאונ' שאינה אריאל נחשב יותר מתואר של מכללה, ותואר של הבינתחומי מאוד עוזר בבניית קשרים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תשאף להתקבל לאוניברסיטה (את אריאל אני לא מחשיב בתור אוניברסיטה).

אם בסופו של דבר תחליט ללכת למכללה אז עדיף שתלך לאקדמית ת"א-יפו.

פורסם

אם יש לך כבר הסמכת DBA למה אתה הולך ללמוד?

אני שואלת בשיא הרצינות (בעיקר כי צורת הלימוד של מדעי המחשב בארץ מאוד מיושנת וגם ככה תצטרך ללמוד הכל מחדש כשתצא מהלימודים)

פורסם

מחזק את דברי זאת שמעלי.

השוק מאד צמא ל DB Administrators איכותיים.

אני מציא לפני שאתה רץ ללמוד, תראה אם אתה יכול להתברג בחברה גדולה אם תנאים טובים.

תואר אפשר לעשות גם בזמן העבודה .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מעניין אותי בעיקר תחום אבטחת המידע, פיתוח מאובטח וpentesting...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

למה לא אריאל?

מה קורה בשוק מבחינת מכללות? אוניברסיטאות? איזה מובילות בשוק?

פורסם

אחת המכללות היחידות שבהן התואר שלך ייחשב יותר מאשר אוני' (לא, הרמה של ראיאל היא עדיין רמה של מכללה), היא המרכז הבין תחומי.

בינינו - עזוב את הלימודים - לך תעבוד כ-DBA - בעוד 10 שנים אתה תודה לי. לימודי מדעי המחשב בארץ מאוד מפגרים אחרי העולם הטכנולוגי. באמת שעדיף כבר לעשות כסף לא רע בכלל בתור DBA וללמוד לפתח לבד.

• תוכן חדש...