Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכור את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני שמי איציק בן 20 , חייל בשירות חובה כשנה ו8.

אז אני לא ממש יודע מה לעשות אז פניתי לפורום כמו תמיד, המקום עוזר לי בכל מצב.

אז הסיפור הוא כזה, לפני כשנה רכשתי מאזדה 3 שנתון 2006 ב - 40אלף שקל.

שההורים עזרו לי חצי חצי , ואף הבטיחו לעזור לי בזמן הצבא ( דלק,טיפולים,ביטוח ) .

כרגע הגעתי למצב שהרכב נפל עלי, ממשכורת של 350 ש"ח אני אמור לממן את זה לבד.

עבודה בזמן הצבא מאוד קשה להשיג וחיפשתי הרבה מאוד זמן ואני עדין מחפש, לפני הצבא עבדתי והרווחתי טוב .

אז הביטוח השנתי בעוד כמה חודשים נגמר, ויש לי עוד 7800ש"ח (נהג צעיר + נהג חדש) להוציא שאין לי.

שלא נדבר שהרכב בחודש הקרוב אמור לעבור טיפול 10,000 וגם כסף לזה אין לי .

דלק?, אני שורד על טנק דלק בערך שבועיים וחצי ואני מגביל את עצמי בנסיעות ובעוד דברים יומיומיים כדי שהיה לי את הכסף לדלק .

אז חשבתי לעצמי, אולי אמכור את הרכב? אבל רכשתי את הרכב לפני כשנה במחיר של 40 אלף שקל .

אני גם חושב על ירידת ערך שאמורה להיות משמעותית, מדוע? לפני כמה חודשים בודדים מישהו העביר סכין יפני על הצד השמאלי ומהכסה מנוע של הרכב.

בנוסף מצב השוק של המאזדה 3 בארץ ממש בריצפה, יצא לי לראות רכבים כמו שלי נמכרים בפחות מ30 אלף ללא כל העניין של הירידת ערך .

את הרכב אני מאוד אוהב, נהנה ממנו גם כשהמצב הוא כזה ולמכור אותו יהיה לי מאוד קשה, לא רק מבחינה כספית.

אשמח ליעוץ של כמה מהמבוגרים פה בפורום, מה אתם ממליצים לי לעשות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

שמע, זה דיי פשוט, אתה חייל, אין לך עבודה, אין כסף לביטוח, אין כסף לדלק כמעט, זה מוצץ לך כול שקל מהכיס.

אתה חייל, יש לך נסיעות בתחבורה ציבורית בחינם, תנצל את זה לפחות, ועם כול הצער, תמכור את האוטו.

זאת דעתי.

• אחראי פורום
פורסם

הייתי מוכר ומנסה לעשות את זה מהר, לפני ההוצאות הגדולות.

מבין שאתה אוהב את הרכב ונהנה מהעצמאות שהוא מעניק לך אבל אלו לא סיבות

ששוות שתיכנס לצרות כלכליות כשאין לך איך לגבות אותן.

תחשוב על הבונוס שימתין לך בבנק אחרי השיחרור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני בספק אם מישהו כאן ייעץ לך להשאיר את הרכב במצבך הנוכחי.

תסיים את שירותך הצבאי בראש טוב ותתפנק לאחר מכן במכונה אחרת.

אנחנו נתמוך בך נפשית בהליך המכירה,הכל לטובה!

Gn'f'R

פורסם

תמכור תמכור תמכור.

locomotiv הוציא לי את המילים מהפה. חייל לא אמור להחזיק רכב, במקרה הכי טוב שלך זה עגלה עם סוסה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תמכור, יש יד 2 ויש קבוצה בשם פשפשוק בפייסבוק.

בקבוצה הזאת יש את כל ה״עמך״ שאוהבים מטזדה ולא יהיה לך קשה למכור.

בקשר לשריטות, זה לא פגיעות בעלות משמעות אז אל תילחץ בגללן.

פורסם

תמכור ועדיף כמה שיותר מהר, לא הייתה צריך לרכוש מהתחלה רכב כזה ב40 אלף שקל שאתה חייל ולא עובד!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
תמכור ועדיף כמה שיותר מהר, לא הייתה צריך לרכוש מהתחלה רכב כזה ב40 אלף שקל שאתה חייל ולא עובד!

הוא קנה לפני שהיה חייל וכאשר עבד ויכל לממן.

ועכשיו לעניין : תמכור כמה שיותר מהר. אף אחד לא יגיד לך תשאר עם הרכב, זאת החלטה כלכלית נטו (ולא רגש כפי שאתה מציג את זה) וחבל לראות עוד ילד בן 20 לוקח הלוואות ומכניס את עצמו לצרות צרורות בגיל כל כך צעיר. תהיה חכם, כל החיים לפניך, תתחיל אותם על רגל ימין.

פורסם

אני גם בדעה של כולם כאן - תמכור.

אם אין לך כסף להחזיק רכב אז אל תחזיק.

סביר להניח שאם הייתי במצב שלך אז הייתי גם מוכר את הקליאו.

המצב שלי יותר טוב משלך כי הביטוח עולה כמעט חצי, צריכת הדלק הרבה יותר נמוכה (למרות שיש לי נסועה שנתית כנראה הרבה יותר גדולה משלך)

אם אתה חייב רכב, למה שלא תשקול משהו קטן יותר? זה כן ידרוש ירידה ברמה ו/או בשנתון, אבל אם אתה חייב רכב להתנייד, זה יכול להיות טוב בשבילך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שכולם אמרו- תמכור. מילא אם זה היה איזה רכב יוצא דופן או מעניין, אבל זה כולה מאזדה 3 (אל תעלב).

פורסם

חייל עם רכב זה מותרות מאוד גדולה וגבוהה, חייל לא אמור להחזיק רכב ובטח שלא עם משכורת של 350 ש"ח בחודש, רבק גם עם משכורת לוחם של 750 ש"ח לחודש לא הייתי מצליח להחזיק רכב, רק התדלוק ועוד למאזדה זה המשכורת שלך.

לדעתי עדיף שתמכור, שים לך את ה 30 +- שיהיו לך ביד בחסכון שלך.

תאמין לי כשתשתחרר הכסף הזה יעזור לך או לטיול או לרכב חדש

Opel Adam S 2017

פורסם

כאשר שירתתתי בבסיס פתוח המון חיילים הגיעו לבסיס עם הרכבים אני אומר שזה אפשרי בהחלט, הקאץ' שאלו היו רכבים של 5 אלף ש"ח ותיבת הילוכים ידנית, ביטוח חובה וג' זולים, צריכת דלק חסכונית, במצב כזה לדעתי אפשר להחזיק את הרכב בקלות.

תציע את המאזדה למכירה, אם תצליח לקבל עליה מחיר טוב תמכור, עם הכי רחוק שתגיע זה הצעות מחיר מגוחכות עדיף שתשאיר את הרכב בבית עד שתשחרר כי אתה תפסיד הרבה יותר, נשאר לך לשרת עוד שנה ו-4 חודש לפי ההודעה שלך, את החלק הקשה כבר עברת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כאשר שירתתתי בבסיס פתוח המון חיילים הגיעו לבסיס עם הרכבים אני אומר שזה אפשרי בהחלט, הקאץ' שאלו היו רכבים של 5 אלף ש"ח ותיבת הילוכים ידנית, ביטוח חובה וג' זולים, צריכת דלק חסכונית, במצב כזה לדעתי אפשר להחזיק את הרכב בקלות.

גם אוטו ב5 אלף שקל לא תצליח להחזיק ב350 שקל לחודש. כל החיילים שבאים עם רכבים לבסיס, או שזה הרכב של ההורים, או שההורים עוזרים להם, או שיש להם חסכונות מלפני הצבא, או שהם עובדים בזמן הצבא (בין אם בשחור או עם אישור עבודה).

אז הפיתרון הכי טוב זה למכור את הרכב, ולהתנייד בתחבורה ציבורית, אם יש רכב להורים, לשנורר מהם מדי פעם, עוד אופציה - אם אין להורים רכב, למסור להם אותו, כדי שישתמשו בו, וייקחו את האחזקה על עצמם (אם לא אפשרי, אז למכור).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומה יהיה שווי ומצב הרכב בעוד שנה וחצי? (שבהם הוא לא זז, ולך תדע מה התייבש וכו').

עם כל הצער שבדבר, תמכור, אני לא רואה בצדקה לחייל להחזיק רכב, בטח ובטח שלא על חשבון עצמו (יציאות מידי פעם וכו').

SCANSPEAK

• תוכן חדש...