Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה של ההיטקיסטים עם אפל, זה שהם לא יכולים לעשות למכשירים שלהם כל מיני פעלים לועזיים מעוברתים, כמו לקנפג, לקסטם וכו׳. הם משתגעים שיש מכשיר שאי אפשר לנבור לו בקוד. ראבאק, תעזבו את המספרים, יש לכם חפץ ביד. או שהוא עובד או שלא, לא צריך ישר לנסות לשנות אותו ולגרום לו לעשות כמו שאתם חושבים שנכון. תשקיעו קצת מחשבה בלהבין איך צוות שלם של מוחות חשב שנכון.

אני לא פאנבוי, רחוק מזה. כן יש לי מקינטוש וכן יש לי אייפון. הסיבה? הם עובדים. פשוט עובדים. אני לא סובל לקנפג, לקסטם, להתקין, להסיר, לבדוק, לתקן, לשפר, לחזור לגיבוי... אני פשוט רוצה מכשיר עובד. הגישה הזו מוכיחה עצמה כל פעם מחדש, עבורי לפחות.

אגב, עכשיו יש לי גלקסי, ואני מבסוט גם ממנו. לא מתכוון לשנות בו כלום, כמו שהוא זה מצויין. מדי פעם קופץ לי איזה תפריט שמבקש ממני לבחור משהו וזה מרגיז אותי. אתה סמרטפון? תחליט לבד מה טוב בשבילי, אני רק רוצה לקרוא את הקובץ PDF הזה, לא אכפת לי עם מה תפתח אותו. למה אני צריך לבחור? מה שכן, המכשיר עצמו מרגיש כמו צעצוע סיני זול. את הכסף שלי הייתי שם על אייפון.

לעומת זאת הפיסי מהעבודה פשוט מרגיז אותי. זו מערכת מגוחכת שלא מבינה שיש בצד השני משתמש במחשב, ולא תוכניתן. היא כל הזמן דורשת תשומת לב, כל הזמן לקרוא, כל הזמן לנסות להבין מה היא רוצה. בנוסף היא נראית חרא, ועלי זה משפיע לרעה. המחשב עצמו (לנובו כל שהוא) גם הוא מעפן, הכל עובד כמו צעצוע סיני זול. אני מוכן לשלם כפול (ועשיתי זאת) עבור מקבוק פרו.

אני מוכן להתפשר על פחות גמישות במערכת ההפעלה עבור מוצר איכותי שעושה את העבודה בכל יום נתון.

זה מוזר, כי הגישה הזו שלי שונה 180 מעלות מהגישה לגבי רכבים למשל. שם אני לא סובל שמחליטים בשבילי, בקרות, תיבות אוטומטיות, חיישנים. אבל האמת - זה בגלל שברוב המכוניות זה פשוט לא עובד מספיק טוב. סיבוב בשטח בדיסקברי 4 גרם לי להבין שבקרות זה אחלה, כשהן עובדות מושלם. והן עובדות מושלם.

היי, גיבבתי על גאדג׳טים ואלקטרוניקה! אני מרגיש מחולל.

מצטער על חוסר התגובה והרגישות לסובלים כאן בגיבוב, תנחומי ותהיו חזקים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מגניב! ממש רואים את העצם. תתעודד בזה שעכשיו אתה קצת ביוני/רובוטריק.

תזכור, הכל זמני ועובר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

גם אני עברתי השתלת שיניים (בעקבות תאונת דרכים בצבא, שילוב לא מוצלח של מוט ברזל בגובה השיניים בנ"נ ועצירה פתאומית), זה ממש כואב למשך 3 ימים, אנטיביוטיקה למשך שבוע, תפרים יורדים אחרי 10 ימים, הטיפולים הבאים פשוט מבריגים את השן לתוך הדיבל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

כן גם השתלה עברתי.

3 גימלים קיבלתי וחזרתי לפעילות בשטח (מתגעגע לצבא)

אחרי שבועיים הכל סיים להתאחות (נתתי לו כמה ימים ספייר ליתר ביטחון) וחתכתי את התפרים בעצמי. עם לדרמן. בשטח.

איזה מפגר הייתי ועודני

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הנה דרך טובה לסיים יום גרוע,

ישבתי לי בסלון כשלפתע אני שומע יבבות מבחוץ, ממש צרחות של כלב.

זינקתי מהספה ויצאתי החוצה, אני רואה את הכלבה שלי צמודה לגדר

וצורחת. אני ניגש אליה ואני מבחין בכך שהרגל שלה תקועה.

אין לי מושג איך היא הגיעה למצב הזה אבל חוט ברזל שהשתחרר

מהגדר הצליח להתלפף סביב רגלה והיא ניסתה למשוך וזה התהדק.

היא לא נתנה לי להתקרב אליה כדי לעזור, וכשעשיתי זאת בכל זאת-היא נשכה אותי.

והמשיכה לנשוך עד ששיחררתי אותה.

הכלבה בסדר, היד שלי גמורה. ממש כואב.

Darling somtimes everybody bites the hand that feeds

Gn'f'R

פורסם (נערך)

היא כנראה היתה בבפאניקה לא-נורמאלית, במשפט מכנים את זה "אי-שפיות זמנית", אל תקח את זה אישית.

אני זוכר שהכלב שלי נשך אותי בטעות במהלך ניסיון להפריד בינו לבין זכר אחר, הוא ממש נכנס לדיכאון מהעניין, לא אכל, לא רצה לצאת, הוא הוריד 6 קילו, בסופו של דבר הייתי צריך לקחת שבוע חופש מהעבודה ולהיות איתו 24 שעות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
מפגשים עושים בימי ה' בשבוע, לא?

שבת זה שבת, איים א פאקינג שומר שאבס! גאד דם יו!

You see Larry? This is what happens Larry. This what happens when you fuck a stranger in the ass!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכאבים אמורים לעבור לאחר 3-4 ימים אבל משככי הכאבים שאני לוקח+אנטיביוטיקה עושים לי באלגן בבטן.

קשה לאכול ואני רעב כול היום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...