Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעמק עם השטויות של אפל, פשוט סעמק.

עשיתי פאקינג מודול אחד שמתעסק עם זה והוא רודף אותי כבר חודשים.

כל שטות חדשה של אפל דופקים לי 3-4 באגים על זה.

אההה? יצא iPhone 5C/S? בוא נחליף את הקבצים של ה-Firmware ונעשה שרק iTunes מגירסה מסוימת יידע לצרוב אותו.

אההה? יש קובץ לא תקין ב-Firmware? בוא נזרוק מספר שגיאה שונה על כל מחשב. מה שכמובן גרם לי ללכת לחפש את המטבע מעבר להרים כשהוא היה בסה"כ מתחת לפנס (כמובן אם המספר שגיאה היה אותו אחד על כמה מחשבים, או המספר שגיאה הרגיל שלהם ל-Firmware לא תקין).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השבוע יצא לי לרכב על האופניים דרך האוניברסיטה. שתי סמטאות, תעלת מים, השער של הפקולטה העתיקה ההיא.

לפני כמה שנים, הראש היה שקט ורגוע והקמפוס היה עסוק ומלא.

השבוע, הקמפוס היה שקט ורגוע...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ליאור,

בספטמבר שנה שעברה הייתי בתערוכה שקשורה לעבודה שגם היו בה שני תכנתים מאפל.

אחד מהם היה די בסדר, למרות שהוא התווכח איתי במשך שעה לגבי איזו בעיה וטען שהוא צודק ואני יכול ללכת לחפש שם מעבר לפינה, הסתבר שהוא דחף איזה בדיקה מהדיבאג לתוך המה שזה לא היה (בטא אולי? לא יודע) , בקיצור לקח לי שעה וקצת לשכנע אותו שהוא טועה ואז אחרי יום הוא הודה לי.

זה היה הבחור הטוב.

הבחור שני היה הרבה פחות טוב, לא רק שהוא פשוט לא הגיע ביום אחד וחיכיתי לו יום שלם אלא שגם כשהוא הגיע הוא התווכח על דברים לא נכונים. מעבר לזה יצא לי לראות חלק מהקוד שלו שהיה פשוט מביש, הייתי בשוק. אחרי שהערתי לו על כול הטעויות שלו ואמרתי שהם צריכים לשנות את זה לפני שהם משחררים את מבריקס הוא אמר שרוב הסיכויים שזה לא יקרה וזה ישאר ככה לפחות עד לפאצ' הבא.

את כול זה אני מספר כדי לבסס את הטענה שלי שאפל לא משהו, קצת חסר היגיון בריא ודרך עבודה נורמאלית שם, וזה כנראה לא הולך להשתנות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה כרגע נתת לי בעצם הוכחות למה שחשדתי הרבה זמן.

הם מעסיקים פשוט מתכנתים גרועים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תזהרו לא לפתוח פה תיבות פנדורה, מסתובבים כאן פאנבויז

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אתה כרגע נתת לי בעצם הוכחות למה שחשדתי הרבה זמן.

הם מעסיקים פשוט מתכנתים גרועים.

אני לא יודע אם כולם ככה, אבל החברה שאני הייתי היו די פח, לפחות אחד מהם התאמץ קצת, השני סתם זרק ז*ן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הרבה פעמים מספיק מתכנת פח אחד כדי לדפוק פרויקט שלם.

גיא אני לא מפחד מפאנבויז

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לוקו, יא מגובב בחסד, עכשיו בוקר והילדים ישנים. ספר עוד על התליון של זאת מהחוף...

לא מזמן סיפרתי עליה קצת כאן בגיבוב כולל שמה המלא ותפקידה בחיי.

היו ביננו יחסים לא מוגדרים שכאלו, סוג של פילגש נאמר.

כפגשתי את אישתי בגיל 21 קיבלתי צו איסור יצירת קשר עם י', זאת לאחר

שרעייתי שמעה על ההיסטוריה ביננו.

כיבדתי אותה וחתכתי. אני ידעתי בלב ש י' היא טיזרית מבית היוצר של השטן.

כמובן שמאז הרוחות נרגעו, התבגרנו כולנו, נשואים עם ילדים, איש איש בפינתו.

י' ואני מדברים בטלפון פעם בשנה, זה מספיק, לא צריך ולא רוצה יותר.

Gn'f'R

פורסם (נערך)
מי יהיה פה הלילה?

לילה צ'יזבאטים?

ספגטי,

שמתי לב לחלוקה מעניינת לאחרונה בגיבוב:

בוקר זה גיבובי הייטק.

צהריים זה גיבובי מוטוריקה+המשך הייטק

בערב קצת הודעות של מה נשמע, מה קורה אח שלו.

בלילה מתחילים סקס/הזיות/רוקנרול.

*פאנבויז זה סוג של ליידיבויז?

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

כן אבל עם לוגו של החברה שהם מעריצים (בד"כ זה אפל)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה לעזאזל אנשים חושבים שהם יותר חשובים מאחרים או לא חושבים על אחרים ?

הקפצתי את אח שלי לחבר וראיתי איזה מישהו עומד חצי על המדרכה וחצי על הכביש עם דלת פתוחה והולך לקראתו מישהו, כיביכול לא מזיק, אבל לא, הוא עמד ליד אי תנועה (ואי אפשר היה לעקוף אותו) והדלת פתוחה וכל הכביש חסום, לא יודע למה אבל זה הביא לא עצבים פתאום אז החלטתי שאני עוצר קרוב אליו (פשוט בלמתי קצת יותר חלש כדי שהעצירה הסופית תהיה קצת יותר קרוב) חשבתי שהוא יקלוט שלא ממש בראש שלי לעצור ויסגור את הדלת אבל פתאום חבר שלו מתחיל להתקרב ועומד לידו ומדבר איתו, אני עוצר קרוב (שוב לא בחריקת בלמים, פשוט לאט יותר) והחבר נבהל כנראה והתחיל להגיד לי מה אתה עושה, מה נראה לך אני מנסה להישאר רגוע אומר לו סגור את הדלת ועוף, והוא ממשיך, בסוף הוא סגר את הדלת וחברה שלו הפרחה עומדת ושואלת למה הוא לא נוסע ? (במבטא פרחי כבד, עליי).

זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי ראבק מה קשה לחנות בחניה, למה על הכביש ככה ?

להבא, אם אני ממשיך לתוך הדלת שלו מה עלול לקרות (מבחינת החוק, לא מבחינת שלמות הדלת)

יש איזה חבר פורום עם פיאט קופה צהובה ונגרר צהוב אדום מגניב, זה נראה יותר מגניב במציאות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
פשש, איזה ליל גיבוב היה כאן אמש, אני מרגיש כאילו נכנסתי לבית שהייתה בו מסיבה וכל האנשים זרוקים בפינות נוחרים עם פה פעור.

שומי אני בא, לאן להגיע?

אני לא הייתי חוזר לגיל 18, לא לשנייה. אם יש משהו שאולי אני מתגעגע אליו זה ההידלקות וההתלהבות הזו מנשים, מוזיקה, תחביבים וכו'. הברק בעיניים הזה שמגיע רק לעיתים נדירות היום, אם בכלל, ואני לא כזה זקן. אבל אין ספק שהגיל הזה לא היה המצטיין בחיי, אבל אני שמח על זה שאני מבין שאני במצב יותר טוב היום, אני חושב. זה כמו הדיבורים על המאכלים שהיו קודם, הדברים שלא אכלנו שהיינו ילדים, קראתי את זה שאכלתי חציל בטחינה, שני דברים שלא נגעתי בהם כילד. ואפילו חומוס לא סבלתי, איך דברים משתנים...אפילו במוזיקה יש דברים שאני לא מבין איך פספסתי אז, ודני ליטני, פעם אליל נוער, היום צריך להתבגר בשבילו.

כמה נקודות הרווחת אצלי עם השיר הזה על הבוקר.... עד עכשיו הייתי היחידי שהעלה לפורום שירים של דני ולא קיבלתי התייחסות כלל.

הייתי עוף מוזר, ילד קטן שאהב מוזיקה של גדולים, מוציא את התקליטים של אמא ומשחק עם הפטיפון...

את הכבש השישה עשר החלפתי במכתבים למערכת עוד בילדות, את השיר "מראת פלאים" שמעתי כ"כ הרבה שזה הפך למעין פסקול חיי.

שאפו.

ד"א, הטלוויזיה אצל אבא שלי מחוברת לחשבון שלי ביו טיוב, אתמול לקחתי אותו לארוחת ערב ומה הוא מספר לי?

בן (זה השם שלי, לא שאבא שלי פונה אליי עם דיבור אבהי), כמה נהנתי, ראיתי סרטים של לואי דה פינס ביו טיוב,...

אבא מגובב בסתר?! הוא עוד לא מבין שכל מה שאני רואה ביוטיוב עולה לו על העמוד הראשון בטלוויזיה....

haters will hate

• תוכן חדש...