Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מצליח לראות את התמונות של בנצי. עוד מעט תקבלו תמונה ממני, אני רק צריך להתלבש ולצאת...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מרק תרגיש טוב! אני ממליץ גם על איבופן וגם ארקוקסיה עושה עבודה לא רעה בכלל.

דניקס, מאנשים שהיו- לא לקחת אוהלים! כל מי שהיה וגר באוהל רק סבל. עדיף להשקיע עוד קצת (באמת שאפשר להשקיע עוד מעט למלון של 3-4 כוכבים ויהיה לך מעולה) ולהנות.

אני מחכה לתורי בMRI. אין פה טלוויזיה אבל כן יש WI-FI חופשי

בהצלחה בבדיקות !

למה לסבול ? אני לא רוצה מלון כי זה מחוץ למתחם באלי להיות באמצע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה!

כל מי שהיה בשנה שעברה והיה באוהל אמר שהוא סבל. לא כיף בכלל לישון שם באוהלים. מצד שני חבר (ועוד חברים שלו) ששהו במלון נהנו מאוד.

ובכל מקרה יש הסעות חינם מהמלונות למתחם.

פורסם

יש לך 2 אופציות. או לקנות חבילה שכוללת הכל ועולה בערך 6 אלף שקל. ההרשמה לזה נפתחת אני חושב ב1 לפברואר.

אופציה 2 לקנות רק כרטיס כניסה לטומורולנד בעלות של 220 אירו ואת הטיסה+ מלון לקחת בנפרד. יוצא יותר זול עולה ככה בערך 3-4 אלף תלוי באיזה מלון תתפנק וכמה תעלה לך הטיסה. באופציה הזו תצטרך לחכות עד ה15 לפברואר כדי לנסות לרכוש כרטיס.

אני, החברה וחברים נוספים ננסה להגיע לשבוע הראשון של המסיבה (יש שני אירועים בהפרש של שבוע אחד מהשני).

פורסם

אני חושב שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס בנפרד.

הבעיה היא שכל הכרטיסים נמכרים תוך חצי שעה מרגע מכירתם.

החבילות זמינות יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דניקס, מניסיון של חבר מטומרולנד האחרון, אוהל זה סבל. קודם כל יש תמיד גשם במסיבה וקר. הוא רוב המסיבה שתה תה חם כדי להתחמם והוא מאלה שלא נח לרגע ומופיע בכל הסרטונים כאדם שמשתולל בשורה הראשונה. רק בגלל זה אני ואשתי כבר לא כל כך רוצים לטוס לשם אלא לסנסיישן באמסדרדם (יש עוד כמה ירונות חוץ ממסיבה ;-) ).

החיים הם כמו....

פורסם

אוקיי שכנעתם אותי, מה לנסות לקנות ? הבעיה שהקניה היא מחר של כל החבילה, הבעיה שזה קצת יקר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רוצה לטוס בטוח, בנוח וביוקר, קנה חבילה הכוללת מלון.

רוצה לחסוך מלא כסף אבל בכלל לא בטוח שתטוס ותצתרך להסתבך עם לוגיסטיקה? קנה כרטיס, טיסה ומלון בנפרד.

הכל תלוי במצבך הכספי ובאופי שלך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם אתה רוצה לקחת את הסיכוי שאולי כן תצליח ואולי לא תצליח לרכוש כרטיס אז חכה ל15 ותחסוך בערך 2-3 אלף שקל. לא רוצה לקחת את הצ'אנס אז תקנה מחר. קח בחשבון שגם בזה הכרטיסים נמכרים דיי מהר אבל לא כמו רק הכרטיס.

V,

מתי הסנסיישן? אם אני לא זוכה בכרטיס לטומורולנד אז אולי סנסיישן תיהיה אופצייה מעניינת

• תוכן חדש...