Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה עדיף ממה שקרה לי, חשבתי שעברתי ואמרו לי שלא ורק אחרי שבועיים גילו שבכלל היה בלבול בין הטפסים וכן עברתי...

אני חושש בדיוק מההפך. עד שהרישיון לא ביד - שום דבר לא בטוח.

דיויד אבל למה עשית את הרשיון ? במקום מיאטה אתה רוצה אופנוע ?

אף פעם לא הבנתי את הדרגות של האופנוע, עכשיו יש לך את הרישיון הכי קטן נכון ? מתי תוכל לעשות את היותר גדול ומתי את ההכי ?

למה? כי רציתי ויש לי כסף והצלחתי לארגן לזה גם זמן. עיניין הרכבים קצת מבולבל אצלי, חבל שאני לא עשיר מספיק כדי להחזיק גם מיאטה וגם אופנוע. כאילו, אני יכול, אבל זה כבר ממש לא כלכלי.

אני לא על ההכי קטן, הכי קטן זה A2, זה עד איזה 14 כ"ס , מה שאומר כלי עם 125 סמ"ק.

אני על A1 שזה אומר עד 33 כוחות סוס.

הרמה הכי הכי זה A שזה בלי הגבלה.

רופני, שתהיה בריא, ילדון מכיתה ב' כותב טוב ממך.

האמת שגם אני לא כותב משהו, תמיד הייתה לי בעיה עם הבעה בעיקר בכתב...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דויד גם לי יש בעיה להעביר את מה שבראש לכתב, תודה לגיבוב שבזכותו יש לנו יכולת לכתוב מבלי לחשוש. הפער בין איך שאני רוצה להציג מקרה או חשיבה לבין מה שיוצא בפועל הוא גדול אצלי. אני מקווה שאם עוד כמה גיבובים היכולת תשתפר!

טוב, אז אף אחד לא רוצה לשמוע על " 48 שעות עם בלונדינית על מדים לבנים"? אין בעיה, אני אגובב על יום משעמם שבו ישבתי בישיבה עם ראש עיר ואז קפצתי לדיון על מערכות מידע וכרגע נוסע במונית שרות הבייתה. קיבלתי טלפון ממשרה ששלחתי קורות חיים כי ראיתי שזה חברה בטחונית שיש לה פרוייקט זמני והם לא מתביישים להציע תפקיד הרכבה ל-8 חודשים בלבד בשכר של 6k. מה נראה להם? שיש איזה פרוצה עם דיפלומה של הנדסאי אלקטרוניקה עם ניסיון מוכח שישרוף 8 חודשים בשביל 6 ברוטו?

החיים הם כמו....

פורסם
רנו5, איזה כיף! :mm_yeah:

אכן כן.

רק לשבת עם כוס קפה שחור מול הטיילת בים היה ממש נחמד.

היה גלים יפים והרבה גולשים בחוף היום גם כן.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מפורק מהתחת אחרי יום עבודה קשה+400 ק״מ נהיגה, חלקם המציק במיוחד בפקקי הערב. הגעתי למסקנה אחת עיקרית: יש המון זונות במדינה, והן לא משתמשות באמצעי מניעה, כמות הצאצאים שלהן פשוט מדהימה.

בשלב מסויים נפלה עלי ההבנה העצובה ביותר: העולם הזה מלא בטפשים. ברוב המקרים אין מה לעשות נגדם, כי להיות טיפש זה לא נגד החוק. רק במקום אחד זה נגד החוק - בכביש. כל ביטוי של טמטום בכביש הוא עבירת תנועה. הנה המקום שלנו לשפר את החברה האנושית, לגרום לטפשים לשלם. אבל לא, המשטרה תתמקד באכיפת מהירות, שבין כל עבירות התנועה היא זו שמבצעים גם אנשים נורמטיבים, בצורה מודעת ובטוחה, כי החוק מטומטם.

אז במקום להעניש אנשים טפשים, משרתים חוק טפשי. למה זה הופך את המשטרה?

חזרתי הביתה רצוץ, הדלקתי את הדוד, הרמתי את הגיטרה, זוכר שיש לי חתך עמוק באצבע ושאסור להשתמש בה. אחרי שלוש שניות שכחתי. אני שוב מדמם. יאללה שיתחמם כבר הדוד, ושיגמר היום הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

העולם הזה מלא בטפשים. ברוב המקרים אין מה לעשות נגדם, כי להיות טיפש זה לא נגד החוק. רק במקום אחד זה נגד החוק - בכביש.

הדבר הכי טוב שקראתי בגיבוב עד כה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

עם הילד הראשון עושים טעויות של טירונים, והרבה מהם.

על כולם אתה תשלם, על חלקם ביוקר.

סוף השבוע הקרוב אנחנו נכנסים לקרב, הקרב על המוצץ...

הילדה בת קצת יותר מ3 ועדיין עם מוצץ.

אמנם בחצי שנה האחרונה התחלנו הליך גמילה הדרגתי שהגדיר זמנים מסויימים

ביום שבו היא מקבלת אותו, אך עדיין, בגילה זה כבר מוגזם.

וזה הולך להיות קשה אבל מאוד קשה.

אין לי מושג איך נעבור את זה ואני כבר רוצה להיות אחרי זה.

נלך לקנות לה כמה מתנות קטנות ונחזיק אצבעות שסוף השבוע הזה יעבור בשלום.

את "אסי" השמיכה הנצחית אנחנו משאירים בנתיים...

Gn'f'R

פורסם

בלונדינית במדים לבנים, 48 שעות, נשמע לי כמו אישפוז קצרצר בשלוותא /אברבנאל.

רישיון לאופנוע זה כייף, אני נכשלתי טסט לפני שנתיים בערך כשרכשתי את הוולקן, כאן זה שונה, אתה עושה תיאוריה של 30 שאלות, נכשלת? תעשה עוד אחת אחרי שעה, ועוד אחת, מותר לך 3 שגיאות.

עברת תיאוריה? קיבלת אישור לרכיבה, לך תקנה אופנוע, או אולי כבר קנית לפני התיאוריה, האישור בתוקף לשנה, מותר לך לרכב על כל אופנוע שתחפוץ, אסור לרכב בחשיכה, אסור להרכיב, אסור לנסוע על כביש מהיר.

כשיש ביטחון, ניגשים לטסט, שזה מבחן ממש דומה לזה שעושים בתוך משרד הרישוי בארץ, אבל עם קונוסים שקרובים אחד לשני בצורה מאוד מדכאת.

אני ניגשתי לטסט עם הוולקן, הוא שוקל כמעט 300 ק"ג, ארוך כמו אוטובוס, הטסטר אמר לי שאין מצב שאני מצליח לעשות שמיניה אחת עם האופנוע, זה היה אחרי חודש שגמעתי כ3000 ק"מ על האופנוע, הוא כבר הרגיש לי כמו קטנוע, ידעתי שאכשל, הקונוסים עמדו במרחק קצר בין אחד לשני והאופנוע שלי היה ארוך יותר, אבל נכנסתי, ביצעתי שמיניות, עשיתי תמרון מעולה וביציאה מהמסלול פניה עקלקלה, מהירות נמוכה, האופנוע על הצד, כל המשקל שלו על הידיים שלי, הרגשתי שזהו, או שהוא נופל לי או שאני נותן גז ומתיישר, נתתי גז, הרגל שלי בעטה בקונוס האחרון שעף באוויר מהמכה לכיוון הטסטר, נקרעתי מצחוק, זה היה מסוג הדברים שאתה יודע מראש שתיכשל בהם כי אין קשר ליכולת שלך, האמצעים פשוט לא מתאימים, ניגשתי לטסטר שלחץ לי את היד עם חיוך, הוא אמר לי שהוא לא ציפה שאגיע כ"כ רחוק עם האופנוע הזה ושאני רוכב מדהים. לפחות קיבלתי מחמאה משמחת, לא התרגשתי מהכישלון, המשכתי לרכב עד שנגמר לי אישור הלמידה , נסעתי בכל תנאי והתעלמתי מההגבלות, בסוף הלכתי לבית ספר לרכיבה מתקדמת

haters will hate

פורסם
בסוף הלכתי לבית ספר לרכיבה מתקדמת

ומה שם? עושים את הטסט? או רק מלמדים אותך באמת לרכב ובינתיים אתה רוכב ללא רישיון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

5 שעות בכיתה, לימודים עם סרטונים ואז מבחן של 120 שאלות.

ואז מעבירים 3 שעות רכיבה במגרש, למחרת 7 שעות רכיבה ואז מבחן,

הלכתי לזה כי לי זה נתן הוזלה בביטוח ועלה לי בערך כמו להשכיר קטנוע למבחן.

30 איש בכיתה, מתחלקים ל2 קבוצות רכיבה, חוץ ממני היה עוד בחור אחד עם ניסיון ברכיבה, הוא הגיע עם vfr, לי,היה יותר ניסיון מהמדריך בכיתה אז ככה שעבורי כל היומיים הללו היו שטותיים משהו.

לפחות עשיתי להם ווילי על כל המגרש עם הdrz200 המאעפן שהיה שם

בקיצור עברת בבצפר הזה ואתה פטור מטסט

haters will hate

פורסם
הגיבוב מתפתח בקצב מהיר מידי. אני לא מספיק לקרוא את כל מה שקורה פה, ואני נכנס כל יום!

אפשר לבקש מההנהלה שבמסגרת השדרוג לפורום תוסיף טיקר הודעות מתפרצות עם חדשות מהגיבוב?

אני חושב שזה התפקיד של הכותרות המתחלפות, לפחות לבינתיים.

גם אם אני מפספס (לא קורה לעיתים קרובות ) אז אני מוצא את עצמי כעבור

זמן חוזר לדפדף לאחור ולפעמים מקפיץ או מגיב למשהו ישן יותר. כמו עכשיו.

Gn'f'R

פורסם
ראיתי, מצחיק אך עם תחושה של פיספוס, אני חושב שיכלו להפיק ממנו יותר.

הקטע עם תחרות הכשרונות פשוט EPIC!

אני חושב שהקטע הזה היה אחת הסצנות הכי מצחיקות שראיתי בקומדיות בשנים האחרונות. הרבה זמן שלא יצאה קומדיה ממש טובה. אני מסכים עם תחושת הפסוס. יש כאן פוטנציאל גדול. אולי יהיה סרט המשך :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...