Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה זה מסוכן לכתוב את התז שלי באינטרנט ? זה יכול לפגוע בסיווג ביטחוני שלי בעתיד (גיא כתב איזה משהו דומה בעבר)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן כן.

רק לשבת עם כוס קפה שחור מול הטיילת בים היה ממש נחמד.

היה גלים יפים והרבה גולשים בחוף היום גם כן.

איזה חוף זה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עד כמה זה מסוכן לכתוב את התז שלי באינטרנט ? זה יכול לפגוע בסיווג ביטחוני שלי בעתיד (גיא כתב איזה משהו דומה בעבר)

למה לך לעשות דבר כזה? זה רק פתח לצרות גם אם זה לא יפגע לך בסיווג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא טיפוס שמבקש עזרה, אבל הפעם אני ממש מוכרח.

כידוע בקרוב אני מתגייס. למרות שביקשתי ללכת בעקבות אבא שלי ולהתגייס ליחידה שצוללים בה, צה"ל "שאב" אותי לשריון.

אין כלום נגד השריון, ואני רוצה לשרת בקרבי. אבל כל חיי חלמתי ללכת בעקבות אבא שלי שהיה לוחם ביחידה שצוללים בה. כיום, אבא שלי מאוד חולה, ונמצא במצב סיעודי קשה ב"בית לוינשטיין". לכן , השירות היחידה שצוללים בה הפך לעוד יותר חשוב עבורי.

אני נמצא בקשר עם כל מיני אנשים בצבא. כולם יעצו לי "להפציץ" את מיט"ב וחיל הים במכתבים. ופה אני מבקש את העזרה שלכם. אז אני כותב ומתקשר, ואמא שלי כותבת, ואפילו החבר'ה מהיחידה של אבא שלי כתבו. אבל זה לא מספיק. אני רוצה לבקש שתעזרו לי בכך שתכתבו גם אתם למעני. אם יהיו הרבה מכתבים - מיטב כבר לא יוכלו להתעלם.

לפני שאני מפרסם את הנוסח המומלץ, יש בעיה צריך להיות שם כתוב הת.ז. שלי, מישהו ישלח בכלל או שאתם עצלנים מידי ?

(נ.ב. "יחידה שצוללים בה" זה לא שייטת).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אבל לא סתם סיפור, לוקוסיפור!

היה זה סתיו שנת 2000, השבוע בו חגגתי 18.

י' ו ת' התקשרו אלי(שתי ידידות ) והציעו שנרד לחוף הים בערב לשתות.

התארגנתי ויצאתי מביתי, בדרך עצרנו וקנינו בקבוק יין בשקל ועשרה. היה זה יין רע מאוד.

התיישבנו על החולות והקמנו מדורה קטנה. בקבוק היין נפתח והרמנו כוסית לחיים.

בימים ההם הכבד שלי ידע לספוג כמויות נדיבות של אלכוהול, הרי הוא היה בכושר טוב

ובשיאו.

אך אותו בקבוק היין היה רע מאוד, כל כך רע עד שבכוס השנייה הרגשתי שעולמי מתהפך עלי.

מלמלתי משהו לבנות, משהו בסגנון של "סלחו לי לרגע, אני קופץ שניה לבדוק מה אכלתי אתמול בצהריים".

קמתי ממקומי ובקושי רב הצלחתי לגרור את גופתי מספר מטרים מהם ופשוט הקאתי את הנשמה החוצה.

כשסיימתי את ענייני התעלפתי על הגב בתנוחת ישו הצלוב.

הרגשתי לפתע משב רוח קלה ומשהו שמשחק את שפתיי, פקחתי את העיניים למחצה והייתה

זו י' שנשכבה עלי ותליון השרשרת שלה התטלטל על פניי.

לא הבנתי כל כך מה קורה ואיפה אני נמצא, היא התחילה לנשק.

בשנייה הזו שאלתי אותה איפה ת'? ענתה לי שהיא מזמן כבר פרשה לביתה.

אהבתי את י', היה לה ריח גוף מיוחד וחזה אלוהי.

טוב, זהו. אני לא אמשיך את הסיפור, יש כאן ילדים.

Gn'f'R

פורסם
קבעתי תור לMRI בתוך יום. היום קבעתי ומחר בלילה אני עושה אותו

מה יש?

My name is Loco

I live on the second floor

I live upstairs from you

Yes I think you've seen me before

התחלתי לראות True Detectives והיה איזה ציטוט שנורא תפס אותי:

I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself - we are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everbody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction - one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיבוב לסיכום הדרך לשדה תעופה.

היה באיילון פקק, פתאום אני קולט בזווית העין משהו אדום, פיאט דובלו לבנה ומשהו אומר לי שזה חלק ממדקה של העקרב של אבארט', מתקרבים קצת, בום, מלא מדבקות של העקרב, מדבקת אבארט' (המפוספס הזה), וסמל של אבארט', מישהו יכול להסביר ? יש מצב שזאת הדובלו מהסיפור של תומר ?

קצת אחרי אני קולט מגאן RS, איזה יפה, נתן גז וברח לי.

בדרך חזור דיברתי עם סבא (אמרתי כבר שהוא זורם ?) הוא לא ממש מבין במכוניות, הסברתי לו למה 205 זה טוב, הוא לא הבין לא משנה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שלום סוזן :-) ברוכים הבאים לגיבוב

אני לא ממש זוכר מה קרה כשהייתי בן 18 , אני רק יודע שהייתי חתיך, לפני עידן הכרס, השערות על הגב והקרחת, מגובב מאחד המחסנים שלי, ahe2e2eh.jpg

מה שאני יודע זה שהזמן טס

החיים הם כמו שעון חול ומשום מה נראה לי שהחיים טחנו לי את הגרגירים דק דק, אתמול חגגתי 16 , התעטשתי ואני בן 21, בלי להרגיש אני מגרד את ה30 מלמטה, את 27 פספסתי בשביל למות כמו אגדת רוק, מה עכשיו? ?

בכל יום אני אשכרה נאבק לשמור על שפיות, מרגיש שאני מוקף בחבורת טיפשים, חלקם מביטים בי בערגה ששמורה למנהיג השבט, החלק האחר גורם לי להרגיש מטומטם עם הטיפשות העילאית שלהם.

ואני? מי אני ומה אני?

בגיל 18 היו לי חלומות, חלומות קטנים וכוח לזיין את כל העולם ואחותו

היום אין לי כוח לקום מהמיטה, והחלומות שלי? מהסוג שגורם לאנשים להתאשפז בכפייה.

תחיה, תהנה, קח לך אישה ובנה לה בית ואל תשכח לחתום על הסכם ממון כי מתישהו החרא הזה יגמר ואתה תישאר בלי בית וזה ישבור לך את הלב הקטן שלך, גבר גבר אה? המושג גבר כבר מזמן הפך לסמרטוט מבחירה.

כולם אומרים לי שאני צעיר, שהעתיד לפני, איזה עתיד? בלי להרגיש טסו להן נעורי, יצאו מהמקום בסחרור גלגלים ואני פשוט עפתי לאחור.

אתמול מישהו אמר לי שאני עוד אחזור בתשובה, אותו אדם גם קורא לי גוי וכופר. ואז הוא התחיל עם הסיפורים על ההוא שהיה אוכל הכל ורק מסיבות והיום הוא חרדי בהתנחלות.

הבעיה היא שמחשבתי צלולה ואני מאמין באלוהים אבל לא מאמין בדת.

טוב, לא כייף לגובב מהטלפון

haters will hate

פורסם

אני רוצה להודות לעם הגרוזני ,

על מתנתו לאנשות בדמות תבשילים גרוזינים.

חזרתי עכשיו מאחת הארוחות היותר טובות שאכלתי בחיי, במסעדה גרוזינית קטנה בירושלים. (קנגרו למי שמכיר).

אני לא יבזה את עצמי וינסה לבטא את השם של מה שאכלתי,

זה היה תבשיל עם ירקות שורש, גושי בשר מלאים בטעם שפשוט נמסים בפה ומעל הכל מכסה שעשוי מלחם.

נשמע פשוט אבל מדהים.

אוכל כזה שמגדל לך שיער על החזה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

They say everything can be replaced

They say every distance is not near

So I remember every face

Of every man who put me here.

I see my light come shining

From the west unto the

east

Any day now, any day now,

I shall be released.

They say every man needs protection

They say every man must fall

So I swear I see my reflection

Someplace so high above this wall.

from the west unto the east

I shall be released.

Standing next to me in this lonely crowd

Is a man who swears he's not to blame

All day long I hear him shout so loud

Crying out that he was framed.

from the west unto the east

I shall be released.

Gn'f'R

פורסם

בא לי לאכול.בא לי לשתות.בא לי לצאת... לראות עולם... לנשום אוויר. בא לי לחיות. בא לי לרקוד. בא לי סקס. בא לי מוזיקה. בא לי לא לישון אף פעם. בא לי כל כך הרבה דברים. בא לי להמשיך לרטוט מהתרגשות בגלל שהחיים כאלה... ממלאים.אבל לא.לא היום, לא מחר, לא שבוע הבא.אולי בקיץ, אבל בקיץ כנראה לוקח קורס ב-C במקום בשנה הבאה. אז יאללה, נחכה שלוש שנים. מה זה שלוש שנים? עוד שלוש שנים אני אהיה כולה בן 27. אוכל למות כמו אגדת רוק. לבן על האף וקצף על השפתיים.

מה ההיגיון לוותר על חיים היום בשביל הפוטנציאל לחיות מחר? שעליו כמובן תוותר כדי לחיות מחרתיים. מה שלא יקרה כי כבר תהיה לך פריצת דיסק ושלושה נינים.

שונא לחושב על העתיד במקום לחיות את ההווה.

מפחד לחיות את ההווה ולא לחשוב על העתיד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אני רוצה להודות לעם הגרוזני ,

על מתנתו לאנשות בדמות תבשילים גרוזינים.

חזרתי עכשיו מאחת הארוחות היותר טובות שאכלתי בחיי, במסעדה גרוזינית קטנה בירושלים. (קנגרו למי שמכיר).

אני לא יבזה את עצמי וינסה לבטא את השם של מה שאכלתי,

זה היה תבשיל עם ירקות שורש, גושי בשר מלאים בטעם שפשוט נמסים בפה ומעל הכל מכסה שעשוי מלחם.

נשמע פשוט אבל מדהים.

אוכל כזה שמגדל לך שיער על החזה!

לא בטוח, אבל היתכן ומדובר ב"אוסטרי"? עם "לחם" שנקרא "מצ'אדי"?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...