Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באסה תפוחי! בא לי לבוא אלייך לשכונה ולחתוך לכולם את הצמיגים. חארות.

אתה לא תחתוך את כולם,

זה מאזדה ועוד מאזדה ויונדאי וטויוטה ועוד יונדאי ועוד טויוטה ואז עוד מאזדה ועוד טויוטה-אתה תשתעמם באמצע ותחזור לאמריקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
התארגנת על לחם וחלב?

אני לוקח מונית לערד,

תתארגן על איזה מלוואח או שניים :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כבר ציינתי שאני שונא את ימי ראשון?

ניגשה אליי מישהי בעבודה ושאלה למה אני אף פעם לא מחייך,

הייתי מחייך אבל אז מרפי היה חושב בטעות שטוב לי

אז הוא היה מתחיל עם ההפתעות שלו...ככה אני עובד

עליו, זה בעצם כמו להעמיד פני מת מול דוב, עניתי לה.

Gn'f'R

פורסם

באחד מחגי חנוכה האחרון דיברתי עם איזה מישהי על סופגניות שיצאו לה טובות, היא ענתה לי ככה: "אני לא רוצה לפחות פה לשטן אבל (ובלחישה) הסופגניות יצאו ממש טובות".

דרושים נעלי צבא, ומכנסי ב' להשאלה ליום חמישי ושישי הקרובים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא, מחנה אימונים, כל מה שאני יודע זה שני מגיע ליער ביום חמישי בשעה 16:00 ומה אני צריך להביא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא, מחנה אימונים, כל מה שאני יודע זה שני מגיע ליער ביום חמישי בשעה 16:00 ומה אני צריך להביא.

תבוא בבוקסר וסנדלים

Play it tough

פורסם
עד היום קניתי,

אבל אני שוקל כפרויקט לשישי הבא לנסות ולהכין לבד.

תודה ניקו!

אין בעד מה. אני תמיד מנסה כמה מתכונים, ואז כבר יודעים מי היותר והפחות טובים. בקשר לבצק, אני פעם ניסיתי להכין לבד, אבל יצא לי בצק לא טעים. גיליתי שמאוד עוזר לתת שליכט של שמנת חמוצה לבצק בזמן הלישה (כשאתה עוד מערבב את החומרים). זה הופך אותו לרך יותר. חשוב מאוד לרדד אותו הכי דק שאתה יכול. כמה שיותר דק יהיה יותר טעים.

לא הבנתי, יש מישהו בפורום שלא גר באזור השרון?

+1

ניקו המתכונים שאתה נותן פה (אם אני זוכר נכון אתה גם הבאת מתכון לרוטב לצ'יפס) מעולים, את המתכון השני גם אני הולך לנסות.

תודה.

Apple איפה בדיוק קונים לזניה ?

גם אני (טוב נו על מי אני עובד, אמא שלי עושה בדר"כ לזניות) קונה עלים, השאלה היא האם אפשר לעשות את הבצק גם בלי מכונת פסטה או שזה לא יצא כמו שצריך, מישהו בעל ניסיון ?

כן הרוטב צ'יפס זה אורגינל שלי :)

אפשר להכין בצק בלי מכונת פסטה, השאלה היא כמה טוב אמא יודעת לרדד. יש סבתות שמרדדות יותר טוב ממכונת פסטה. אני מרדד לבד וזה יוצא מספיק דק כדי להתבשל לחלוטין. זה לא דק כמו במכונה, אבל זה יוצא מעולה, לטעמי. אתה יכול לנסות ואם לא יצליח, אז בפעמים הבאות לקנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את הרוטב צ'יפס לא עשיתי בדיוק, שמתי שם מלא דברים והוצאתי מלא דברים, אבל זה יצא טעים.

דיברתי עם אמא שלי, בגלל שזה בשר וחלב היא לא מרשה (נקנקיית חזיר אין בעיה אבל בשר וחלב לא, לך תבין נשים).

אני יכין לזניה אחרת ממה שיש שם, עלים אני אעשה לבד (אני לא אמא שלי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דרושים נעלי צבא, ומכנסי ב' להשאלה ליום חמישי ושישי הקרובים.

נ.ב. כמובן שהמכנסיים יוחזרו אחרי כביסה והנעליים אחרי ניקוי.

בנוסף מחפש 2 או 4 בוקים.

(חייבים שרשור השאלה ומסירה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מאיפה אתה ומה המידות שלך?

אולי אוכל לעזור אך בלחץ, מחר בחו"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנראה יכול לעזור לך במכנסיים, צריך לבדוק.

לא יודע כמה שווה לך להגיע לנתניה בשביל זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...