Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להרלי רק אופנוע וחצי, כל השאר הם גיבוב של חלקים שאיכשהו שרדו את שנות ה-50 בעיצוב הקלאסי שפותר משברי גיל העמידה כבר 60 שנה.

ה-XR1200 :

2012-harley-davidson-xr1200-x-preview-5.jpg

ה V Rod, חצי אופנוע, למרות שהוא עצום. הוא עדיין סובל מהרליזם:

Harley-Davidon-Night_Rod-1-3.jpg

באו דוקאטי, שאם בויכוחי דת עסקינן אני משוכנע שהם יצירי האל. כמוהו, הם קפריזים, הפכפכים ונוטים לצחוק על המאמינים בהם. אז באה החברה יצירת האל הזו וייצרה את השטן. אוכל, לועס, גורס ויורק כל הרלי שהוא, ועוד עושה את זה בסטייל. בדרך הוא נותן בראש גם ללא מעט אופנועי ספורט, עם זינוק 0-100 ב-2.8 שניות ויכולות די מרשימות גם בפיתולים:

Diavel

dsfgdfgdg.jpg

עד כאן על אופנועים, מצטער, הסכר נפרץ. אנסה להתאפק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר שפעם קראתי כתבה מעניינת על אופנוע שהכותרת שלה הייתה "הטיל שבטילים". היה שם אופנוע מה זה יפה:

http://www.fullgaz.co.il/tests/2008/gsx1300r/

איזה כלי מרשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא אוהב את איך שההיאבוסה נראה, אבל מעריך עד מאוד עיצוב שכל תכליתו לשפר אוירודינמיות. מפלץ המשתין בקשת על כל מה שפוליטקלי קורקט.

אנקדוטה - לעו"ד שטיפל לי בתיק המהירות יש כזה בחניה...

------

חזרתי מס"ד בעיר על הטוסטוס, קצת סידורים, קצת קניות. לא להאמין כמה כיף אפשר להפיק מהכלים הכי בסיסיים שיש. בסה"כ שני גלגלים ומנוע 8.2 כ"ס, אבל זה מתכון לחיוך מטופש שלא מצליח לרדת. כמה התגעגעתי!

הדברים הכי מסוכן ברכיבה על דו"ג הם המחשופים והעכוזים, ושלא יספרו לכם אחרת. ת"א בקיץ זו תאונה שמחכה להתרחש.

ר. פרסקי

פורסם

הדברים הכי מסוכן ברכיבה על דו"ג הם המחשופים והעכוזים, ושלא יספרו לכם אחרת. ת"א בקיץ זו תאונה שמחכה להתרחש.

טוטאלוס עם CX-5 חדשה :oops:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
טוב נו, זו השעה. אולי יותר קל ככה:

באופנוע נורמלי, כאן עם 5 הילוכים, בד"כ יש או 5 או שישה:

5

4

3

2

N

1

כדי להעלות - רגל מתחת לרגלית ותנועה כלפי מעלה. כדי להוריד - דריכה על הרגלית. אין מעגליות, 1 ו-5 הם קצוות.

אצלי בכלי ארבעה הילוכים:

N

1

2

3

4

כדי להעלות - דריכה על הרגלית. כדי להוריד - הרמת הרגלית. יש מעגליות, מניוטרל לרביעי או להיפך זו תנועה אחת.

אין אופנוע אוטומטי?

(אני מבין שיש, אבל עד כמה הם נפוצים? האם עובדים כמו אוטומט במכונית?)

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לאורך השנים האוטומט תפס בעיקר בקטנועים, מדובר על ווריאטור (גיר רציף).

באופנועים היו פה ושם נסיונות, למשל הונדה עם ה DN 01 ואפריליה עם ה-Mana, שניהם בעלי תיבות רציפות עד כמה שאני זוכר. שום דבר לא באמת תפס.

לאחרונה התחילה הונדה למכור את ה-NC700X והתאום הקטנועי שלו האינטגרה, עם תיבת הילוכים כפולת מצמד סטייל DSG. ה-NC מגיע גם עם תיבה רגילה. על שניהם הייתי רק מורכב, אבל עושה רושם שזה עובד בצורה לא פחות ממדהימה. יושב מאחורי הרוכב עם העיניים תקועות בחיווי ההילוכים בלוח השעונים, מנסה להרגיש את ההחלפה. לא מצליח.

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי היום בעבודה ראיתי כמה אופנועים ניסיתי לקלוט העברות הילוכים (שמיעה + מתי הרגל זזה) ולא הצלחתי, אף אחד לא מעביר הילוכים בחיפה.

אני ממשיך לחפש ובסוף אני אקלוט גם את הקטע של הניוטרל.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ספרו ספרו עוד על אופנועים. תפתחו לנו קצת את העיניים. אני אישית מאוד אוהב אופנועים אבל לא יודע עליהם כלום. מבחינת יופי אופנועי ספורט הרבה יותר יפים ממכוניות לטעמי. יש משהו בכלים הללו. אנלוגי תיאר את זה הכי טוב עם ההיאבוסה, אבל לדעתי זה תופס על הרבה אופנעי ספורט, בעיקר אלו עם העיצוב השמנמן והדחוס. "מפלצות המשתינות בקשת על כל מה שפוליטיקלי קורקט". אם לא הייתי מפחד כבר מזמן הייתי מוציא רישיון לאופנוע. אולי בעתיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ממש חובב אופנועי ספורט, בעיקר מפחד מחוסר היכולת שלי לשליטה עצמית. מת על שטח, אבל לא אחזיק אופנוע שטח טהור במדינתנו, פשוט בלתי אפשרי כלכלית.

אני סאקר של דו"שים גדולים, בעיקר הישנים:

elefant-900.jpg

Tenere-rally-86.jpg

מהחדשים - מפנטז על שניים:

2011-KTM-Adventure-990-Dakar-leak.jpg

2014-BMW-F800GS-Adventure1.jpg

אבל תכל'ס, לפי מצב הכיס והחיבור למציאות, אני מקווה מאוד שבקרוב אהיה בעלים של כזה:

P1040257-L.jpg

ר. פרסקי

פורסם

אם בא לך שיפוץ, יש לחבר DR ביג מומר לסופרמוטו שצריך שיפוץ. נכון לעכשיו, אנחנו ידועים שהבעיה היא במערכת החשמל, נראה שמדובר על CDI דפוק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אנלוגי למה לא משתלם להחזיק אופנוע שטח טהור בארץ ? (וזו לא סיבה מספיק טובה לא להחזיק אחד לדעתי, זה גם לא כלכלי לחיות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני בהנגאובר מטורף.

הבעיה היא שהיום בערב יש יום הולדת, מה שאומר שאהיה שפוי לגמרי רק שבוע הבאה.

אשכרה, רואים... :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...