Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיי מתחלקים לשניים, לפני הגיבוב ואחריו. בעצם כשאני חושב על זה גיבבתי מאז ומתמיד,

גם אני הייתי מנהל יומן כשהייתי ילד. אבל הייתי מהילדים המעפנים:

"יומני היקר, היום קמתי בבוקר וצחצחתי שיניים" כאילו באמאש'ך...

ההבדל בין אז להיום הוא שהיום אני מגובב על סוג משחת השיניים ואופן

ההברשה של כל שן. אני גם הוסיף ואומר שאני מסיים בשטיפת פה עם מי פה

ומקנח בגרגור עסיסי, אבל אני דפוק כי אחרי כל הטקס הזה אני מכין קפה ומעשן סיגריה

ורק אז הולך לישון, לא לפני שסיפרתי על כך בגיבוב.

Gn'f'R

פורסם

לוקו עכשיו שהתמונת פרופיל שלך בשחור לבן זה נראה כמו התמונה של בנצי, ואני לא מבין ממתי בנצי מתעניין באנרגיות רעות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו, אני מסכים עם רופני. זו הטעיית הציבור.

תגידו, אני מסיים להחכים מהגיבוב, בא לצאת לאתר אחר בדפדפן, לוחץ על שורת הכתובת ומקליד "c" ולוחץ אנטר ושוב פעם נכנס לקארספורום. בצורה אוטומטית וללא משים לב.

מה זה אומר עלי? שהשארתי מכסה אסלה מורם?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גיבוב של לילה

בגלל המחירים הגבוהים והמחסור במלאי וביבואנים נורמלים אנחנו (בפורום דיטיילינג אבל לא רק) נאלצים להזמין מחו"ל מוצרי ניקוי וטיפוח לרכב, ככל הנראה יש מישהו במכס שהתחיל להתעניין בדיטיילינג ובמקום לשלם הוא לוקח לנו את המוצרים, אתמול קיבלתי הודעה על שני דברי דואר, אני מקווה שלא גנבו לי כלום והכול הגיע שלם, אני לא מצליח להירדם עכשיו ועוד 5 שעות אני צריך להתעורר לעבודה.

תשעשעו אותי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

http://imgur.com/

זה מה שאני עושה כשממש משעמם לי. שזה בדרך כלל כשנמאס לי מבורדרלנדס 2 וליג אוף לג'נדס. וזה לא לוקח הרבה עד שאני משתעמם משניהם. בעיקר כי את הראשון אני משחק כבר פעם שלישית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אחרי שלילה ארוכה והתניידות על אופניים, ואז שבר ביד והתניידות באוטובוסים, חבר טוב השאיל לי היום קטנוע לכמה ימים. לא בדיוק קטנוע, אפשר בהחלט לדון על ההבדלים בין קטנוע לאופנוע, אבל אחד הכלים המגניבים לטעמי:

brio125-main.jpg

קלאץ' אוטומטי, ארבעה הילוכים הפוכים מאופנוע (במקום להרים את הרגלית כדי להעלות הילוך - דורכים עליה). אוכל כלום דלק, באיזור 1/50.

איזה כיף להיות נייד! שוטטתי לי בת"א, בטעות מוריד מדי פעם הילוכים במקום להעלות ומקפיץ את הולכי הרגל עם שאגות הסל"ד. מתנצל על זה.

מפה לשם, מישהו צריך שליחות? אני כנראה ארכב מחר כמה שעות טובות בלי להגיע לשום מקום, כ"כ התגעגעתי לחופש, לרכיבה, לעצמאות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

איך באמת מעבירים הילוכים באופנוע ? אף פעם לא הבנתי את זה.

אופנוע עם פדלים (כמו שהיו פעם) זה נחשב אופנוע עם פדלים או אופניים עם מנוע ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בכולם לפי הסדר הבא:

הארלי

איטלקי

גרמני

יפני

אין בעיה להאריך יש לי זמן, בהצלחה :mm_yeah:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...