Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כו, "אם".

אבל ההסטוריה מוכיחה שניתן לעשות את זה, ואפילו תחת ממשלה קפיטליסטית, כחלון עשה את זה בתיק התקשורת.

אז אין תירוצים, אם היו רוצים לעשות את זה, הם היו עושים, שלא יתלו את הסיבות בעליית המחירים הצפוייה, כי לא צפוייה כל עלייה, ואם כן, עליית שכר המינימום זה רק התירוץ.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך השכר המינימלי בקנדה הוא 16 דולר קנדי (1 דולר = 3.2 שקל) והכל זול יותר מבארץ?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך השכר המינימלי בקנדה הוא 16 דולר קנדי (1 דולר = 3.2 שקל) והכל זול יותר מבארץ?

הקנדים מנומסים מדי, הם לא מסוגלים לתת לך תלוש משכורת שהקונספט שלו הוא "לך תמות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אה זה די פשוט. לקנדה אין צרכי ביטחון (או כל שקר אחר שמנפיצים לנו כל פעם מחדש)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

הביטחון זה עלה התענה הרקוב שמכסה את ערוותה של המדינה והתירוץ הקבוע לשאלה "איפה הכסף?", וצריך להיות ממש מטומטם בשביל לא לראות את זה.

אנשי המעמד השליט מתעשרים באורח פלא תוך קדנציה אחת, ואין כסף למדינה כי הכל בביטחון, וחס וחלילה אם יעלו את משכורת המינימום בכמה שקלים שחוקים כי אז יהיו פיטורים המוניים ועליות מחירים, זורים חול בעיני הציבור, והציבור טיפש.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

למה כל הפרסומות שמוצגות לי גם פה וגם ביד 2 הן של מיצובישי אטראג'?

מה נסגר?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רודף אותך בגלל הסקירה שכתבת.

תוך חודש וקצת הכלבה שלנו הכפילה את הגודל שלה. עכשיו אנחנו צריכים להרגיל אותה לגור בגינה.

אני שונא לעבוד בקבוצה עם אנשים חכמים, לוקח שעות להחליט על כל שטות קטנה ובסוף לא נשאר זמן לעשות כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז לקחתי כדור שמעודד ת'מחשבה.

(לא קשור לכלום, בייחוד לא להודעה של דניס. צירוף מקרים )

קח מינון כפול ותגיע לירח.

איזה כייף לי :)

פורסם
זורים חול בעיני הציבור, והציבור טיפש.

לא טיפש,מטומטם עם דיפלומה.

למה כל הפרסומות שמוצגות לי גם פה וגם ביד 2 הן של מיצובישי אטראג'?

מה נסגר?

כנראה רמז עבה שתחליף את הטויוטה.

אה זה די פשוט. לקנדה אין צרכי ביטחון (או כל שקר אחר שמנפיצים לנו כל פעם מחדש)

בוודאי שאין להם,אנחנו הרי במלחמה תמידית נגד עצמנו,גם אם ייתנו לנו את כל תקציב ארה"ב (כמה טריליוני דולרים?) ,זה לא יספיק לנו, ויאמרו כל יום שאין אגורה שחוקה לעם היושב בציון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חייב לוודא שאתם מבינים שכתבתי את מה שכתבתי בציניות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עזוב אותנו,שישי בצהריים,אין כח להפעיל את המוח יותר מדי,עסוקים בלנמנם.

פעם הבאה תוסיף [ציניות] ובסוף המשפט [/ציניות] :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אחרי לילה לבן של עבודה על תרגילים בפונקציות גנריות וביטים בC.

מישהו עדיין משתמש בביטים בעולם עתיר הזיכרון שלנו??

• תוכן חדש...