Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם חבורה של קקות שעברו לווצאפ.

בסופו של דבר זה לא היה מחזיק יותר מידי

למה חבורה של קקות?

אנשים החליטו להפסיק לכתוב בפורום או בגיבוב כל אחד מסיבותיו האישיות ובתור קבוצה שרובנו הגדול גם נפגש לפחות פעם אחת החלטנו להמשיך להתכתב בוואצאפ. מה הקשר לקקות? כי פתאום ניהיה לך משעמם שמישהו אחר הפסיק לכתוב סיפורי חיים ברחבי האינטרנט? פתאום כדי שהגיבוב יימשך או כדי שיהיה "חיים" אתה צריך ליצור עניין? בגלל זה קקות?

אם אתה רוצה שזה יחזיק מעמד תתחיל לכתוב בדיוק כמו שכל מי שכתב פה שיכתוב! ושכל אחד ואחת שקוראים/קראו פה יתחילו לכתוב! ושיפסיקו להתבכיין שלא עושים זאת עבורם יותר!

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה חבורה של קקות?

אנשים החליטו להפסיק לכתוב בפורום או בגיבוב כל אחד מסיבותיו האישיות ובתור קבוצה שרובנו הגדול גם נפגש לפחות פעם אחת החלטנו להמשיך להתכתב בוואצאפ. מה הקשר לקקות? כי פתאום ניהיה לך משעמם שמישהו אחר הפסיק לכתוב סיפורי חיים ברחבי האינטרנט? פתאום כדי שהגיבוב יימשך או כדי שיהיה "חיים" אתה צריך ליצור עניין? בגלל זה קקות?

אם אתה רוצה שזה יחזיק מעמד תתחיל לכתוב בדיוק כמו שכל מי שכתב פה שיכתוב! ושכל אחד ואחת שקוראים/קראו פה יתחילו לכתוב! ושיפסיקו להתבכיין שלא עושים זאת עבורם יותר!

לא כתבתי פה חודשיים בגלל עומס מהעבודה וכווולם ברחו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
לא כתבתי פה חודשיים בגלל עומס מהעבודה וכווולם ברחו.

אני זוכר שכתבת בחתימה שלך שבגלל הטמטום שלך הפסקת לכתוב.

נכון ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אני זוכר שכתבת בחתימה שלך שבגלל הטמטום שלך הפסקת לכתוב.

נכון ?

לא לא זה הרבה יותר מסובך.

שיניתי ססמה מסיבה כלשהי ואז בגלל עומס וחוסר זמן שכחתי אותה אז נאלצתי לפתוח משתמש חדש

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לגבי השאלה בכותרת,

לתת לו לשקוע.

הייתה לנו תקופה יפה, אבל עכשיו זה להמשיך להנשים אותו בכח. אני בעד לתת לו ללכת כשהוא על הרגליים ועם הראש מורם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
זה G2 עם מסך מפורר שיוחלף בדיוק באותו מכשיר.

שבור גם את החליפי (ליתר גיוון - טבול באסלה או דומה) :wink:

אנסח את זה שוב. כל קבוצה שיש בה יותר מ4 אנשים שמדברים על כמה נושאים שונים בו זמנית 24 שעות ביממה נשמעת רע במיוחד.

למה ? נמק או הינמק (כפי שמורתי ללשון לפני אי אילו שנים היתה אומרת) !

אנחנו איננו מדינת ק.ג.ב/סקיוריטטה/שטאזי.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי כי זה מעצבן לאללה להתעורר ולראות 80 הודעות כל בוקר, או להמתין להודעה חשובה משיחה אחרת כשכל שניה הטלפון מתעורר לחיים בגלל שמישהו החליט לספר לקבוצה על הפעם הראשונה שהוא ניסה להדליק את הפלוצים שלו עם מצית זיפו.

בפורום זה נחמד כי אתה יושב מתי שמתחשק לך לקרוא את כל זה, בפלאפון זה יותר מדי אינטנסיבי, כמו צ'אט. בקיצור זה לא בא בטוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

slowride -בזה אתה צודק לחלוטין.

בוואטסאפ קבוצתי - אין לך מנוחה, ועדיף כבר לשים את הטלפון במצב "השתק" לקבוצה ושיסתום את הפה.

חוץ מזה, לקרוא בליל של שטויות במסך של סמארקפון - סתם מעייף ומייגע.

השיטה הישנה (פורום) עדיפה גם לדעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם
שרשור המסירה - In

יהיו דיבידנדים? העברות הון-שלטון-משהו? :p

חולגי - איך שלא תהפוך את זה,וואטסאפ זה נטו חפירות,אין מזה מנוחה וזה מעיק באופן מהיר להפליא.

מי שמתאים לו ואוהב,שיבושם לו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תעשו מה שאני עשיתי, אין לי סמרטפון, אז התקנתי על המחשב בבית, כשאני בבית ורוצה, אני פותח.

ואיך עושים את זה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

טוב לי עם הנוקיה מלפני 10 שנים, בלי ציפצופים מיותרים מצלמה ושטויות, יש לי ערימות של חלקי חילוף לקקה הזה ואני מתקן אותו בעצמי.

חוסך לי את הפרעת הקשב הפתולוגית של הדור הזה.

והכי מצחיק, לפני האינטרנט והביביאסים, הייתי חובב רדיו, ואני הייתי מהאנשים הראשונים בארץ להתחבר לאינטרנט, ועדיין יש לי את התיבה בסרפרי ע"מ להוכיח את זה.

ואיך עושים את זה?

http://www.bluestacks.com/

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...