Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותו טיפ תקף בכל מקום באירופה\ארה"ב - תזהרו מכייסים! אני שומע לא מעט סיפורי אימה על אחרים\אחרות שכייסו אותם כמו כלום.

כשאני הייתי באירופה היה לי פאוץ' ממש דק עשוי בד,לא היה בו כלום חוץ מדרכון וכמה שטרות,והוא היה מתחת לחולצה (כל כך דק שלא מבחינים בכלל)

תענוג ללכת עם כיסים ריקים מתוכן :) (כדברי מר"ן אדיר מילר ברמזור "בא לי ללכת אוורירי")

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

מחזק. אין לי בעיה להסתובב עם הפאוץ' בחוץ עד העליה למטוס ובמהלך הטיסה. לקראת הנחיתה הפאוצ' הדקיק (והמיועד למטרה זו) עם מרבית הכסף וכרטיסי האשראי נכנסים מתחת לחולצה (אצלי בהצלב - בבית השחי, אצל אשתי - על הבטן, מתחת לחגורה של המכנסיים), והדרכון מצטרף אחרי ביקורת הגבולות. חייב לומר שלעולם איני יוצא עם פחות מ-2 כרטיסי אשראי (ובדרך כלל שלושה) ומפצל אותן בין הפאוץ' החיצוני לפנימי, וכנ"ל אצל אשתי. גם את הכסף אני מחלק בין שנינו, וכל ערב מבצעים חלוקה מחדש כדי לחלק את הסיכון לאבדן שווה בשווה.

משאיר בפאוץ' החיצוני - שיושב על הבטן מלפנים - כרטיס אשראי אחד ו-50-100 אירו, בתלות בתוכנית הטיול לאותו יום.

אני יכול לספר לך שאת אבא שלי כייסו - מתוך כיס פנימי של ז'קט - גלונדון ובליסבון. את אשתי ברחוב הרצל בחיפה ובפראג (אבל בראג היא טעתה - ניסו לכייס אותה ללא הצלחה, הדרכתי אותה להפוך את התיק כך שיקשה לפתוח אותו, היא סרבה בנימוק של "לא נוח לי" - ו-2 דקות אח"כ הארנק נעלם). בברצלונה פתחו לה את התיק 4 פעמים בתוך שבוע אחד (אבל הוא היה מסודר נכון ולא צליחו לקחת אפילו מסרק), ובליסבון חטפו לה שרשרת מהצואר ברכבת - היה מדובר בזכוכית מגדלת מפלסטיק על שרשרת, שהשודד חשב לתכשיט זהב כבד.

וד"א - אני מקפיד על הכללים אפילו במקומות בטוחים ביותר, כגון מרכזי כנסים שבהם לא מסתובבים ארחי-פרחי, אלא רק בעלי תג זיהוי, בעלי מקצוע המכבדים את עצמם ואת זולתם. לך תדע מי מסתנן בקהל של אלפים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוא מקבל מדבקה כזו על כל הולך רגל שהוא דורס.

הוא ניסה לקבל את המדבקה השלישית ואתה ברחת לו.

אגב אם היית גינגי, אז זה כבר שווה 100 נקודות...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אותו טיפ תקף בכל מקום באירופה\ארה"ב - תזהרו מכייסים! אני שומע לא מעט סיפורי אימה על אחרים\אחרות שכייסו אותם כמו כלום.

כשאני הייתי באירופה היה לי פאוץ' ממש דק עשוי בד,לא היה בו כלום חוץ מדרכון וכמה שטרות,והוא היה מתחת לחולצה (כל כך דק שלא מבחינים בכלל)

תענוג ללכת עם כיסים ריקים מתוכן :) (כדברי מר"ן אדיר מילר ברמזור "בא לי ללכת אוורירי")

יש לי מעין פאוץ' פנימי כזה, השתמשתי בו בטיסות הקודמות, אני שם אותו מתחת למכנסיים, לא הכי נוח אבל אני תמיד יודע שהוא שם :p

מחזק. אין לי בעיה להסתובב עם הפאוץ' בחוץ עד העליה למטוס ובמהלך הטיסה. לקראת הנחיתה הפאוצ' הדקיק (והמיועד למטרה זו) עם מרבית הכסף וכרטיסי האשראי נכנסים מתחת לחולצה (אצלי בהצלב - בבית השחי, אצל אשתי - על הבטן, מתחת לחגורה של המכנסיים), והדרכון מצטרף אחרי ביקורת הגבולות. חייב לומר שלעולם איני יוצא עם פחות מ-2 כרטיסי אשראי (ובדרך כלל שלושה) ומפצל אותן בין הפאוץ' החיצוני לפנימי, וכנ"ל אצל אשתי. גם את הכסף אני מחלק בין שנינו, וכל ערב מבצעים חלוקה מחדש כדי לחלק את הסיכון לאבדן שווה בשווה.

משאיר בפאוץ' החיצוני - שיושב על הבטן מלפנים - כרטיס אשראי אחד ו-50-100 אירו, בתלות בתוכנית הטיול לאותו יום.

אני יכול לספר לך שאת אבא שלי כייסו - מתוך כיס פנימי של ז'קט - גלונדון ובליסבון. את אשתי ברחוב הרצל בחיפה ובפראג (אבל בראג היא טעתה - ניסו לכייס אותה ללא הצלחה, הדרכתי אותה להפוך את התיק כך שיקשה לפתוח אותו, היא סרבה בנימוק של "לא נוח לי" - ו-2 דקות אח"כ הארנק נעלם). בברצלונה פתחו לה את התיק 4 פעמים בתוך שבוע אחד (אבל הוא היה מסודר נכון ולא צליחו לקחת אפילו מסרק), ובליסבון חטפו לה שרשרת מהצואר ברכבת - היה מדובר בזכוכית מגדלת מפלסטיק על שרשרת, שהשודד חשב לתכשיט זהב כבד.

וד"א - אני מקפיד על הכללים אפילו במקומות בטוחים ביותר, כגון מרכזי כנסים שבהם לא מסתובבים ארחי-פרחי, אלא רק בעלי תג זיהוי, בעלי מקצוע המכבדים את עצמם ואת זולתם. לך תדע מי מסתנן בקהל של אלפים.

בד"כ כרטיסי אשראי נכנסים לפאוץ' הפנימי ומשתמשים בהם רק במקרה שנגמר הכסף או משהו שממש רוצים (למשל חולצה של פרארי :shock: ).

התכוונתי יותר לטיפים איפה לטייל.

אגב אם היית גינגי, אז זה כבר שווה 100 נקודות...

זה יוצא משהו כזה:

CarStickersIsrael.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה פותח פה פתח לבדיחות ג'ינג'ים שמהם אני מנסה להימנע מאז שחברה שלי אמרה לי "הלוואי שיהיה לך ילד ג'ינג'י".

ומאז שמרפי עזב את לוקו אני משתדל לשמור על פרופיל נמוך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

להבדיל ממשופר בטיב טעם :D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תראה,תשמע...

מזל שרואים את המספר רכב (או שהוא לא מצא מדבקה בגודל המדויק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא היה יכול לשים שם את המדבקה "אבינו מלכנו", נראית מספיק גדולה :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה הם אף פעם לא משקיעים טיפת מחשבה בגרפיקה של הסטיקרים? כואב בעין להסתכל על זה. ממש פיגוע ויזואלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה הם אף פעם לא משקיעים טיפת מחשבה בגרפיקה של הסטיקרים? כואב בעין להסתכל על זה. ממש פיגוע ויזואלי.

יכול להיות שזו היא ואז הכהנא הוא בעצם לא חמוד אלא חמודה? :lol:

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

//////

אני שונא לעבוד בקבוצה עם אנשים חכמים, לוקח שעות להחליט על כל שטות קטנה ובסוף לא נשאר זמן לעשות כלום.

רק בגלל המשפט הזה שווה לגבגב בגיבוב - אם צריך לעשות כלום - עדיף ללא לעשות ,,,

המשפט נכון - העברית שפה הפוכה .

לכן עושים ברית אחרי 8 ימים - לחתוך מהר

ההבנה מגיעה אחרי 16 שנים - ששפיץ זה שפיץ .:wink: סתם - הכדורים אשמים .

והמשפט הנ"ל רץ אצלנו , להתקדם ולתקן בתנועה - לחתוך , אכ'לתם לי ת'ראש , לקוחות ממתינים .

כאן בפורום - אני חופר למרק ..:lol:

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חברת המזגנים טורנדו מפרסמת שהיא קיבלה את פרס המקום הראשון בשירות בערך "ערך מוסף ללקוח", שזה בתרגום לעברית "היכולת לדחוף את האלמנט לכל לקוח באשר הוא, ללא הבדלי דת-גזע ומין".

מצחיק.

• תוכן חדש...