Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אפשרות לגדל חיה מאושרת ובריאה כשהיא אסירה בביתה.

לכלב לא אכפת מי סוגר, כלב כלוא הוא לא כלב מאושר.

והמלונה משנה לכלב כקליפת השום, הוא צריך אהבה, לא מלונה.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק, אבל זו מרפסת פתוחה של 20 מ"ר, כלא זה בטוח לא. אנחנו רוצים להרגיל אותה ללכת לישון במלונה שלה. אולי בגלל שהיא רואה שיש אנשים מסתובבים בבית והיא לבד היא משתגעת? צריך לשים אותה במלונה רק אחרי שכולם הולכים לישון והאור בבית מכובה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כלב צריך להיות עם הלהקה שלו, וזה אתם.

אתה לא יכול להגלות את הכלב אל מחוץ ללהקה מבלי שהוא ירגיש בדידות.

הבאת חבר חדש למשפחה, אם אתה לא יכול לראות בו ככה (וזה לא משנה לכלב באשמת מי) עדיף שתמסור אותו למשפחה שבה כן יראו בו כחבר מן המניין (בנאדם לא היית משאיר כלוא במרפסת כל לילה, למה?).

אין חוק שחייבים לגדל כלבים, לפעמים עדיף פשוט להגיד לא.

לכלב לא אכפת מהמלונה ומכמה שהיא עלתה ולא מהגודל של המרפסת, הוא צריך להיות עם הלהקה שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קראתי שדווקא להיכנע לבכי של הגור זה לא נכון. צריך לגדל אותה בצורה כזאת שיהיה ברור מי מנהיג הלהקה, לעצב לה את האישיות שתתאים לחיים עם בני אדם ולא תרגיש שהיא איזה פרינססה.

גם לי לא אכפת כמה עלתה המלונה, אכפת לי שהיא תגדל להיות בת משפחה ולא מעמסה על המשפחה.

הצצתי עכשיו מהחלון והיא נחה לה בסבבה על אחת הספות במרפסת. זה לא שהיא נעולה בחדר סגור וקלסטרופובי.

מחר אני הולך לקנות את החטיפי צ'ופר האלה ולתת לה כל בוקר, שתלמד שזה טוב לישון במרפסת.

אחרי זה צריך להרגיל אותה לחרבן על עיתונים, שזה טוב כי זה מה שהעיתונים בארץ שווים.

צריך גם ללמד אותה ליצור קשר עין וללכת אחרי היד של הבעלים, בקיצור פרוייקט.

מה שבטוח, בכלוב של צער בעלי חיים היא סבלה יותר וכרגע כדי להקל עליה את המשך החיים צריכים לחנך אותה, בדיוק כמו שמחנכים ילד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

חינוך גור זה דבר אחר לחלוטין משאר החיים שלו.

במהלך החינוך שלו הוא יבכה וצריך להרגיל אותו, ולהכנע זה לא תמיד יהיה נכון, אבל להיות כלוא במרפסת כל לילה מעכשיו ועד סוף החיים שלו, זה לא חיים לכלב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה עד סוף החיים שלו? המטרה להרגיל אותה לשטח הזה בלי שנצטרך לסגור את הדלת. כרגע חייבים, כי לקשור אותה ברצועה ולהשאיר את הדלת פתוחה זה כבר רוע לב. היא בסך הכל בת 3 חודשים. אומרים שעדיף להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם כי בגיל הזה הכי קל לעצב את האשיות שלה.

פורסם
ד"א הבחור שעשה לי דיטיילינג פותח שם דוכן בתערוכה על דברים של דיטיילינג וזה, בטח יעניין כמה מכם.

פגשנו אותם, אחלה אנשים, נקפוץ לבקר אותם בכרמיאל.

לא ממש הבנתי את המטרה של הדוכן של אלטר, חוץ מלפרסם פורשה למכירה.

אני שוקל ללכת רק בגלל שיש שם כמה דוכנים של משפשפים ואמא שלי רוצה שאני אקח את אח שלי.

הדוכן של ויקס\סוויסוקס ממש אחלה, גם של החבר'ה מכרמיאל-אשדוד.

אם אמא משלמת וזה כדי שתקח את הג'יוניור אז סבבה, אל תצפה ליותר מידי, בעצם, לכלום.

הבנתי שהשנה אסור להתקרב לרכבים אלא רק לראות אותם מרחוק. מישהו היה ויכול לאשר?

רוב הרכבים באמת רחוקים ומגודרים. אופל וקיה היו היבואנים היחידים שהציגו את הרכבים שלהם. הקסקדה הייתה נעולה וגם הקיה סול.

גם אם לא תגיעו, לא תפספסו שום דבר.

נכנסתי לאוטומוטור,בביתן הראשון:

כמה מוסטאנגים ישנות מאחורי גדר,כמה פורשה ישנות,קיה ואופל שכל אחת הציגה 4-3 מכוניות בערך,מכוניות משטרה חדשות ו2-3 ישנות,פייביש לקח פורשה קורבט וקונטש ושם אותן קילומטר מהקהל-השטח הכי גדול שייך לו,פיקסאר קארמה אחת,כמה קורבטים,קמארו אחת,פריוס פלאג אין,פג'ו 208 רגילה.

ביתן שני-מלא זבל מרצדס אס אל אס ואיזה פיקאפ.

לפרארי אי אפשר היה להתקרב בגלל ההמון והיו 4 מכוניות שעשו סיבוב ונתנו טיפה גז פעם בשעה.

ההצגה של מסלולים הייתה פשוט מעליבה.

אולי פספסתי עוד,משהו כשאעלה תמונות אחפור יותר

יצא שהגענו מאוחר אז נשארנו עד שעה די מאוחרת ככה שהמקום די התרוקן והיה אפשר להתקרב לפרארי כמעט לבד.

ה208 הייתה שם בשביל לפרסם איזו מערכת לרכב ולא את האוטו עצמו.

הייתי בתערוכה פעם אחת לפני שנתיים ואני זוכרת הרבה יותר רכבים. השנה הרגיש לי ממש ריק ומיותר (ממש לא באתי עם ציפיות גבוהות).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

איזה משחק הזוי!

אני בטוח שהמאמן של מילאנו מולק את האשכים של מלי ברגעים אלו ממש...

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לגמרי. כמה שטויות הם עשו שם האיטלקים.

אפשר למצוא הרבה חסרונות במשחק של מכבי, אבל איזו התמדה. וואו. ניצחון שכל כולו מנטלי. אפשר ללמד את המשחק הזה בקורס מג"דים גם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רגע רגע, ראיתי את המשחק לפרקים, מי ניצח ?

למה אני ער ? אני עוד מעט צריך להתעורר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

משחק ענק! איזה קאמבק, שני רק לנס ז'לגיריס.

סחתיין על ביצי הקרח של רייס והיקמן, בניגוד לשחקני מילאנו שלהם נראה שלא נשארו אשכים, כי כמו שנכתב לפניי, המאמן שלהם מלק להם אותם.. :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני לא מאמין ששלחו לי עבודה מחו''ל הלך החג.

יש לי קרוב משפחה שגולש בפורום ורוצה לגובב.

האם אתם מרשים לי להשאיל לו את המשתמש?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...