Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מאוטומוטור עם החברה

50 אחוז דוכנים של שטויות (היה שם דוכן שמכר מכשירים שקוצצים סלט קיבינירבאק) שלא קשורים לרכב

30 אחוז רכבים שאי אפשר להתקרב אליהם וצריך להידחס בין מאות ישראלים בשביל לראות משהו

10 אחוז דוכן של המשטרה, מכבי אש וצבא

10 אחוז רכבים מגניבים (התצוגה של קורבט לדוגמא) עם "דוגמניות" שישבו עליהם ושרטו להם את הצורה

צילמתי כמה תמונות של כמה רכבים מגניבים, כל פעם הדוגמנית דפקה פוזה על הרכב כשצילמתי וגרמה לי להרגיש לא נעים כשביקשתי ממנה לזוז מהפריים

סך הכל היה נחמד לראות רכבים שלא רואים בכל יום עם החברה.

נראה לי שנתחיל לבוא למפגשים של ימי שישי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אף פעם לא הבנתי מה רע בפשוט לשאול את הבחורה מה היא רוצה בלי שכל העולם ואשתו צופים בלייב ומחכים למוצא פיה?

רק אני חושב שזו צורה טיפה אלימה וכוחנית?

זה לא מתוכנן מול "כל העולם ואשתו".

וחוץ מזה אני מעדיף לא לנסות לבדוק מה קורה אם אני לא מציע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה לא נעים, באת לתערוכת רכב או למועדון חשפנות?

פעם, כשהייתי בחשיפת טכנולוגיה חדשה של 3D במסכים, הדוגמנית נדחפה לי לפריים ולא אפשרה לי לצלם את המסך כמו שצריך, אז אמרתי לה בכל הנימוס "סליחה גברת, הציצי שלך מפריע לי לראות את חיבורי ה-HDMI".

פורסם
מה לא נעים, באת לתערוכת רכב או למועדון חשפנות?

פעם, כשהייתי בחשיפת טכנולוגיה חדשה של 3D במסכים, הדוגמנית נדחפה לי לפריים ולא אפשרה לי לצלם את המסך כמו שצריך, אז אמרתי לה בכל הנימוס "סליחה גברת, הציצי שלך מפריע לי לראות את חיבורי ה-HDMI".

העדפת חיבורי HDMI על ציצי?

:shock:

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כמו שנאמר "כל דבר בעיתו", באותו הזמן הייתי בתערוכה של חיבורי HDMI אז ביקשתי ממנה יפה להפנות את הפטמות שלה למקום אחר.

אם הייתי במועדון חשפנות אז זה היה סיפור אחר.

פורסם

לא באמת הרגשתי לא נעים.

באתי לצלם, ה"דוגמנית" נמרחה על הרכב, הורדתי את המצלמה ועשיתי לה סימן עם היד לזוז וצילמתי.

חזרתי מ"תערוכת רכב" עם 3 תמונות.

גם מה3 האלה הייתי יכול לוותר על 2. (הקורבט פיירבירד פשוט מדהימה!)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גיא - לא נעים מת מזמן.

איציק,אחלה תאריך (ל"ג בעומר),בוא למירון ותציע לה על רקע חצי מליון חוגגים :D (מדהים כמה המקום הזה מתמלא כל פעם מחדש,גורם ליעני-מחאה שהייתה להראות עלובה בכל קנה מידה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איפה? איך??

אישרת לו את השירותי מיקום? אתה יכול לראות על המפה בגוגל איפה הוא נמצא פיסית בצורה די מדוייקת

פורסם
העדפת חיבורי HDMI על ציצי?

:shock:

דמיין פה תמונה של אישה עם חיבור HDMI במקום שדיים (זה מה שאני דימיינתי בזמן שקראתי את זה, התעוררתי ב-5 בבוקר)

זבל' date=' נגנב לי הנקסוס 4.[/quote']

שלח לי תצ"א עם המיקום נמצא לך אותו.

היום הייתי בקיבוץ בארי, ריצת נווט לזכר נופלי גדס"ר גבעתי (חיפשתי את אנלוגי, לא מצאתי [מה זאת אומרת איך חיפשתי ? צעקתי אנלוגי, אנלוגי]) זה היה מטעם הקבוצה, יצא שרצתי עם המאמן (היינו הזוג שנרשם אחרון והוא בא איתנו), וואלה היה מלמד.

היה נחמד, נהג אוטובוס קצת מפגר, חזרתי הביתה, אני עוד מעט יוצא שוב. (ZX אפשר להביא בירה ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלבה הזאת גאונה. הצלחתי ללמד אותה לשבת ולנשוך רק את הצעצוע שלה ביום אחד. עכשיו צריך ללמד אותה לחרבן בגינה וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום למגובבים היקרים,

רציתי לשאול אותכם כמה גרוע יהיה מבחינה בריאותית להזמין נעליים מאליאקספרס? מצטער שאני ככה מתפרץ לדיון אני משלים עשרות עמודים של גיבוב.

פורסם

אי אפשר להתפרץ כשהדלת פתוחה לרווחה

ולענייננו, אתה שואל על אלי אקספרס ספציפית או קנייה באינטרנט בכללי?

אני הזמנתי לאבא שלי נעלי ניו באלאנס מאי ביי והוא מאוד מרוצה.

רק תוודא שאתה באמת מזמין נעליים חדשות ובמידה הנכונה מהדגם המדוייק שאתה רוצה.

וכמובן רצוי שממוכר ותיק עם דירוג גבוה

פורסם

מה זאת אומרת "כמה גרוע מבחינה בריאותית" ? אתה חושש שבגלל שזה מהמזרח קיים סיכוי שהשרוך\עור הנעל (או בד אחר) ייקרע מהר משמעותית?

כל קניה ברשת מלווה בסיכון כזה או אחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...