Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד קהל פוטנציאלי אילו פלצנים שעובדים במרכז או בדרום בחברות עם סניפים בצפון, כי אין דבר יותר פלצני מרילוקיישן לצפון.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה כיוונים טובים, במיוחד שהם עוברים לצפון עם המשפחות שלהם. יש שם כל מיני בתי ספר שנחשבים טובים ומשפחות מכניסות עוד דברים שצריך כמו חוגים, גנים ושטויות כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם היו מציעים לך לקנות דירה בזול (יחסית) בפרוייקט דיור קהילתי עם חיבור לטבע שמתבטא בין היתר בקיימות (Sustainability) ובגידול עצמי של מוצרי צריכה (לא חובה, יש גם רמי לוי ליד) בעיר נשר, היית זורם? או שזה גדול עליך?

הייתי מתחבר לרעיון, לא הייתי מתחבר לקהל במקום כזה (מין קהל סטלן-טבעוני-פלצן שכזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עוד קהל פוטנציאלי אילו פלצנים שעובדים במרכז או בדרום בחברות עם סניפים בצפון, כי אין דבר יותר פלצני מרילוקיישן לצפון.

כרגע קראת לי פלצן?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גוסטבאסטר, אתה לא נחשב. למכור מכוניות יוקרה מזהמות זה לא הקטע של האנשים האלה. יותר בכיוון של הפלצנים האלה בלקסוס היברידית שחיים בסרט שהם שומרים על הסביבה אבל בתכלס תהליך היצור של הסוללות במכוניות האלה מזהם פי מליון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמובן, אחרי סופ"ש מעניין וכיפי, פותחים את השבוע בחרא. אתמול, בדרך לעבודה, נכנס בי "בן דוד" בפקק של איילון. אני מבקש ממנו לעצור בצד, הוא אומר סבבה. אני עוצר, שם אורות מצוקה, ומה הוא עושה? ממשיך לנסוע ישר!!! אמרתי לעצמי אין מצב... נסעתי אחריו, הגעתי אליו, וצפרתי לו שיעצור מיד בצד! הוא עצר. יצאתי כבר בשיא העצבים, ואמרתי לו שיביא לי את הפרטים ומיד (ועוד כמה צעקות, אבל לא קללות חלילה). הבן אדם אמר לי "אחי תבוא לקראתי, תעזור לי" ועוד בלבולי שכל כאלו ואחרים. עוד לא הסתובבתי לכיוון הרכב שלי - הוא נתן גז וברח בפעם השנייה!!! למזלי הצלחנו לרשום את המספר שלו. לאחר מכן הגענו עם כאבי גב למיון, ופתחתי תיק במשטרה עם כל הפרטים. לדעתי לא יעשו עם זה כלום ושום דבר, אבל אני לא אעבור על כך לסדר היום. פעם אחת זה פגע וברח שהנזק הוא מינימלי, פעם הבאה הוא ידרוס מישהו למוות ויברח שוב. אז החלטתי ולהשקיע מאמצים, וללכת עם זה עד הסוף, שייתן את הדין.

אגב, לדעתי גם אין לו ביטוח, לא חובה לא מקיף וגם לא רישיון.

סתם בחרתי לשתף פה על קצה המזלג מה שהיה לי אתמול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מכחיש שאתה לפעמים נותן לגזים לברוח?

חס וחלילה לא מכחיש, שרפתי לכל החברים בעבודה את חוש הריח כבר מזמן.

פשוט שאני עשיתי רילוקיישן לצפון, אז אתה יודע, ההגדרה הזאת בדיוק נופלת עליי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
כמובן, אחרי סופ"ש מעניין וכיפי, פותחים את השבוע בחרא. אתמול, בדרך לעבודה, נכנס בי "בן דוד" בפקק של איילון. אני מבקש ממנו לעצור בצד, הוא אומר סבבה. אני עוצר, שם אורות מצוקה, ומה הוא עושה? ממשיך לנסוע ישר!!! אמרתי לעצמי אין מצב... נסעתי אחריו, הגעתי אליו, וצפרתי לו שיעצור מיד בצד! הוא עצר. יצאתי כבר בשיא העצבים, ואמרתי לו שיביא לי את הפרטים ומיד (ועוד כמה צעקות, אבל לא קללות חלילה). הבן אדם אמר לי "אחי תבוא לקראתי, תעזור לי" ועוד בלבולי שכל כאלו ואחרים. עוד לא הסתובבתי לכיוון הרכב שלי - הוא נתן גז וברח בפעם השנייה!!! למזלי הצלחנו לרשום את המספר שלו. לאחר מכן הגענו עם כאבי גב למיון, ופתחתי תיק במשטרה עם כל הפרטים. לדעתי לא יעשו עם זה כלום ושום דבר, אבל אני לא אעבור על כך לסדר היום. פעם אחת זה פגע וברח שהנזק הוא מינימלי, פעם הבאה הוא ידרוס מישהו למוות ויברח שוב. אז החלטתי ולהשקיע מאמצים, וללכת עם זה עד הסוף, שייתן את הדין.

אגב, לדעתי גם אין לו ביטוח, לא חובה לא מקיף וגם לא רישיון.

סתם בחרתי לשתף פה על קצה המזלג מה שהיה לי אתמול.

אם אני זוכרת נכון, יש לך מצלמה ברכב. תשתמש גם בה כי בטוח רואים את הרכב שלו+אותו.

בהצלחה, אל תוותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש, אבל היא לא עבדה באותו זמן (לא הפעלתי). נסיעה בנאלית שכזו, וזה מה שקורה. סתם מבאס. אני עדיין לא מוותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...