Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמו לפתוח מנהג של לקום בשמונה, להבין שהילדה מאחרת לגן, ואז לצאת לקפוץ מהמיטה.

העניין מתיש אותי אבל לראות אותה מחייכת ומרוצה שווה הכול.

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חולגי, תשמע - כתבתי את הפוסט בידיעה שאני מרים להנחתה. אבל הייתי מוכרח לשים משהו מול הכלבה.

לקום ברבע לחמש, להתהפך ולהמשיך לנחור? לא בשבילי. מעדיף לא לקום ברבע לחמש. אבל אם אתה רוצה עוד הנחתה - אם קמים ברבע לחמש צריך איזה מטרה.

בכל מקרה - חדר הכושר הוא לבחירתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום בדרך חזרה הביתה נזכרתי בלוקו... היה את השיר "רעש לבן" של ברי סחרוף.

"ברוכים הבאים למסיבת סוף המאה. אצלנו תקבל אקדח ומסכה, קרני הפלא חותכות מבעד לריסים, שירי אהבה ישר לורידים"

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
חולגי, תשמע - כתבתי את הפוסט בידיעה שאני מרים להנחתה. אבל הייתי מוכרח לשים משהו מול הכלבה.

לקום ברבע לחמש, להתהפך ולהמשיך לנחור? לא בשבילי. מעדיף לא לקום ברבע לחמש. אבל אם אתה רוצה עוד הנחתה - אם קמים ברבע לחמש צריך איזה מטרה.

בכל מקרה - חדר הכושר הוא לבחירתך.

תראה את השרשור הזה לאשתך (שתראה מה אתה שם מולה... :wink: ).

חדר הכושר לבחירתי (ואכן כן) - אבל לא בשעות האילה, מצטער.

alfa 156 2.5.

פורסם

התפוח רקוב, מלא תולעים אבל זה לא נורא. מכונת הלהיטים שולפת את הדבר הבא,

ואז אמרת "ספר לי על אושר", ואיזו הפתעה, הנה זה בא.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך לעזאזל קודחים חורים בחרסינה? יש לי קערה ואני רוצה לעשות בה חור, לא מצליח! יצרתי בקושי גומה מסכנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התפוח רקוב, מלא תולעים אבל זה לא נורא. מכונת הלהיטים שולפת את הדבר הבא,

ואז אמרת "ספר לי על אושר", ואיזו הפתעה, הנה זה בא.

איזה תפוח ? ומה רקוב ?

ואיזה להיט ?

(שמעתי שמועה על זה שרוצים להקים שדה תעופה ע"י ערד. הזה הלהיט הבא ? ועוד בהפתעה ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
אין כמו לפתוח מנהג של לקום בשמונה, להבין שהילדה מאחרת לגן, ואז לצאת לקפוץ מהמיטה.

העניין מתיש אותי אבל לראות אותה מחייכת ומרוצה שווה הכול.

עם הזמן תפסיק להאבק באיחור לגן ותקח אותו כעובדה מוגמרת :-D (מנסיון)

פורסם

עזרה קטנה... במידה ובעלת בית לשעבר רוצה להפעיל בטחונות משום שהוא דרש החלפה של נורה (שלטענת השוכר היא לא עבדה מלכתחילה), האם הוא יכול לעשות זאת? לא מדובר בשבירת מראה\מטבח\חור בקיר וכו', סך הכל נורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפחות את הפיתה אתה משאיר?

הוידוי שלי:

מעולם לא אכלתי סביח (ואני ממש אוהב חצילים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה מדבר על נורה או כל בית הנורה ?

אני הייתי מחליף לבד בשני המקרים

במקרה הראשון עולה 2-3 שקלים נורת ליבון ישנה , ונדרשת השאלה כמה בלונדיניות צריך בשביל להחליף אותה ?

ובמקרה השני בית נורה פשוט עולה כ 10-15 ש"ח ההחלפה דורשת 2 ברגים וטסטר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...