Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הגיטרה שהייתה של ג'וזף מגנט מנוחתו עדן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא של אחי, אותי זה לא כלכך מעניין (למרות שאנחנו עוזרים אחד לשני תמיד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנו לי דוגמאות לאנשים כאלה שמתחברים לטבע וחרטא אלטרנטיבי כזה או אחר ואוהבים לחיות ביחד קהילות ולגדל ירקות בגינה משותפת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היו מציעים לך לקנות דירה בזול (יחסית) בפרוייקט דיור קהילתי עם חיבור לטבע שמתבטא בין היתר בקיימות (Sustainability) ובגידול עצמי של מוצרי צריכה (לא חובה, יש גם רמי לוי ליד) בעיר נשר, היית זורם? או שזה גדול עליך?

פורסם

האמת, אני מתחבר לפילוסופיה, ואם הייתי חי בסיקסטיז, אין מצב שלא הייתי היפי, עם כל הבגדים, השיער והסמים, אבל כשאני חושב על מה שאתה מתאר, אני בעיקר רואה בעיני רוחי חבורה של בורגנים פלצנים, לא יודע למה.

אם מדברים עלי אישית, כרגע, זה גדול עלי, למרות שזה יכול להיות קוסם לאנשים כמוני שיש להם את הכסף עכשיו לקנות דירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שומאכר, יש חזירי בר, קקי של ציפורים בכל מקום, עצים מלכלכים, מה לא.

זה חלק מפרוייקט חשוב בלימודים. האמת שגם אנחנו כיוונו יותר לאוכלוסייה בורגנית שמחפשת להמציא את עצמה מחדש בקטע אופנתי כזה של לחיות בריא וכל השטויות האלה. אנשים אמיתיים יכולים להקים קהילה כזאת בכל חור ולא צריכים לבנות להם פרוייקט מגורים.

אני צריך להמציא כל מיני פרופילים של אנשים פוטנציאליים לזה, ולחשוב מה מושך אותם לעבור לנשר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הקטע שזה בנשר כי זה קרוב לכל מקומות העבודה הגדולים בצפון. זה מאפשר להם להנות מסגנון חיים בריא-אלטרנטיבי-פלצני וגם לדפוק יותר שעות במשרד.

פורסם

תל-אביבים ברובם יהיו יותר מידי בורגנים בשביל מקום כזה, למרות שאני רואה פוטנציאל אצל הסטודנטים שסיימו לימודים בעיר.

באופן כללי, אתה צריך לפנות לקהילות של חילונים-בורגנים-פלצנים, באיזור המרכז זה כפר-סבא, הוד השרון, רעננה, רמת השרון ועוד כמה.

פורסם

מי שבעניין של גידול ירקות אורגניים אני יכול להפנות אותו לאדם מבוגר מאוד שהוא בין החלוצים בתחום הזה בעולם, קוראים לו מריו לוי, יש לו ידע נרחב ואפילו חלקה קטנה משלו שבה הוא מגדל ירקות. אם אני זוכר נכון הוא מקיבוץ שדה אליהו.

• תוכן חדש...