Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לכם קורה שכשיש מלא טאבים פתוחים בגוגל כרום כולל טאב של סטריט ויוו ומפות המחשב נהייה קצת איטי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא ה-LOL התחיל לעשות לי בעיות (לא במשחק עצמו, אבל כשהוא ברקע הדפדפן לפעמים מקרטע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמובן, אחרי סופ"ש מעניין וכיפי, פותחים את השבוע בחרא. אתמול, בדרך לעבודה, נכנס בי "בן דוד" בפקק של איילון. אני מבקש ממנו לעצור בצד, הוא אומר סבבה. אני עוצר, שם אורות מצוקה, ומה הוא עושה? ממשיך לנסוע ישר!!! אמרתי לעצמי אין מצב... נסעתי אחריו, הגעתי אליו, וצפרתי לו שיעצור מיד בצד! הוא עצר. יצאתי כבר בשיא העצבים, ואמרתי לו שיביא לי את הפרטים ומיד (ועוד כמה צעקות, אבל לא קללות חלילה). הבן אדם אמר לי "אחי תבוא לקראתי, תעזור לי" ועוד בלבולי שכל כאלו ואחרים. עוד לא הסתובבתי לכיוון הרכב שלי - הוא נתן גז וברח בפעם השנייה!!! למזלי הצלחנו לרשום את המספר שלו. לאחר מכן הגענו עם כאבי גב למיון, ופתחתי תיק במשטרה עם כל הפרטים. לדעתי לא יעשו עם זה כלום ושום דבר, אבל אני לא אעבור על כך לסדר היום. פעם אחת זה פגע וברח שהנזק הוא מינימלי, פעם הבאה הוא ידרוס מישהו למוות ויברח שוב. אז החלטתי ולהשקיע מאמצים, וללכת עם זה עד הסוף, שייתן את הדין.

אגב, לדעתי גם אין לו ביטוח, לא חובה לא מקיף וגם לא רישיון.

סתם בחרתי לשתף פה על קצה המזלג מה שהיה לי אתמול.

וואלה גם לי היה באותו יום תאונה.

זה לא היה בן דוד אלא משאית עירונית, איסוזו סומו, נכנס לצומת דרך אי תנועה ודרכי, כשעצרתי הוא יצא והתחיל לתקוף אותי, בא גם הבן שלו וניסה לתקוף אותי.

גם אני פתחתי תיק משולב במשטרה גם פלילי וגם תעבורה.

אני לא בטוח אם בגלל שזה תיק בחקירה מותר לי להעלות את הסרטון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין כמו לפתח מנהג של לקום ברבע לשבע בבוקר ולצאת עם הכלבה לסשן משחקים של שעה, לפני העבודה :).

העניין מתיש אותי, אבל לראות אותה מרוצה ומחייכת, באמת שווה הכל.

פורסם

אין כמו לפתח מנהג של לקום ברבע לחמש בבוקר ולצאת עם האשה לסשן אימון בחדר כושר של שעה, לפני העבודה

:smile:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כמו לפתוח במנהג של לקום בשבע ורבע, לשטוף פנים ולצאת לעבודה עם החברה.

העניין מתיש אותי, אבל לראות אותה מתאפרת בדרך מרוצה ומחייכת, באמת שווה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני רושם פוסט על יחס לכלבה וגולשים משווים אותו ליחס שלהם לאשה נשואה או רווק תפוסה. מה אני אמור להסיק מהנ"ל?

מאחל לאשתך שתקבל את היחס שאתה נותן לכלבה :evil:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאשר אימצנו כלב - הייתי בערך בגיל בר מצוה - אבא של קנה לאמא שלי ספר בישול:

The Happy Dog Cookbook" - ובהקדשה כתב שהיה רוצה להיות הכלב שיקבל את התבשילים :-D

פורסם

אין כמו לפתח מנהג של לקום ברבע לחמש בבוקר ולצאת עם האשה לסשן אימון בחדר כושר של שעה, לפני העבודה

:smile:

1. אין כמו לפתח מנהג של לקום ברבע לחמש, להעיר את האישה לסשן, ואח"כ להמשיך לנמנם (וגם אז היא מחייכת וזה שווה הכל).

או :

2. אין כמו לפתח מנהג של לקום ברבע לחמש, להסתכל בשעון ולראות מה השעה, ולהמשיך לנחור...

אז על חדר כושר אתה מדבר ?! :wink:

אני מבקש - קצת פרופורציות (יהיו חסרות לך שעות שינה וכו' וכו'). 8)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...