Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לחיפה. מסך של גשם וזרמים בכבישים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חולגי,אם חשבתי שהתשתיות פה חרא והכל צף,אצלכם זה פי עשרות מונים גרוע יותר - אז לא תודה :p

ספריאל - שנינו צפונים אז מה שיורד אצלך,יורד אצלי אותו דבר (לפעמים turbocharged שכזה..ולפעמים לא :()

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים זה כמו וונציה שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

דוקא נושא ההצפות בחיפה השתפר מאוד, פרוייקטים גדולים, בעקר של תחבורה, נוצלו כדי לשפר גם ניקוז.

הגשם אמש היה סוחף, בהחלט לא היה מבייש כמה ארועי גשם שהכרתי בביקורים באירופה, אם כי היה קצר יותר. עם זאת זכורים לי ארועים משמעותיים מאד, למשל 200 מ"מ תוך שעות אחדות בבנימינה לפני כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רופני התגייסת וזה? מה בסוף? לאן? איך איפה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הוא לא מדבר, ירד למחתרת. בעבר הלא רחוק, אם לא הייתי נכנס לכאן יום שלם הייתי מפספס חיים שלמים. היום? נאדה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...