Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן ת'כסף י'חרא, היחיד שהיגע זה אני בבוקר.

היום יש לי אוטו, חכה לי אני מגיע לעזור לך לחפש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בית ספר חראאאא

קניתי אתמול כרטיס טיסה לרומניה, שבוע של חופשה לא מתוכננת אולי יצא לי לעשות סנוברוד פעם ראשונה, בכל מקרה אני הולך להרים עם שלג.

נקווה שאני יחזור צלול, אני גם יקנה סים מקומי ויגובב איתכם משם, גם כמה תמונות.

תאכלס גם צריך לחדש את הדרכון הרומני.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בעשן הזמן יש דברים לא רעים, הבעיה עד עכשיו שההופעות שם היו אינטימיות מדי בשבילי. אם היו מעל 15 איש בקהל אז כבר היית צריך להידחס כמו סרדין. עכשיו הם עברו למקום יותר גדול ובאמת צריך לדגום את העניין.

רופני, אני מהדרום הצפוני, לא קרוב לכלום ולא רחוק מכלום, ככה היא באמצע.

לוקו, הזהר במשאלותייך ותחפש עם מגנט.

בנצי יא מגעיל, למה מגדים?

פורסם

גיבוב עצבים של בוקר

קודם כל קצת רקע, החדר שלי עומד על שני עמודים, ככה הבניין בנוי, יש חדר אחד שהוא באוויר.

לסיפור, פיזרתי את כולם בבית ספר ובעבודה וחזרתי הביתה, חניתי וראיתי איזה מישהו משתין בחניה, לא היה לי כוח לריב איתו על הבוקר אז העלמתי עין, השעה 9:30 אני מתחיל להרגיש את כל החדר שלי רועד, עליתי לקחת את הכרטיס זיכרון מקודם וראיתי שאותו משתין חופר באחד העמודים עם פטיש ואזמל, הבנתי שזה הוא, ירדתי וכהרגלי בלי שלום שאלתי אותו מה הוא עושה (לא תמיד אני אומר שלום, מה צריך נימוסים מפגרים בוא נדבר דוגרי ישר) קיצור הבחור אומר לי אל תדאג זה לא ייפול, החשש שלי בגלל לא היה שזה ייפול אלא שזה משגע לי תשכל שהוא דופק לי (זה ממש בתוך החדר שלי, יש עמוד שמתחיל ברצפה ועובר בתוך החדר שלי בפינה), כשמישהו אומר לי אל תדאג אני מתחיל לדאוג.

עליתי והוא צועק לי, "קודם כל אומרים בוקר טוב, קצת נימוסים" צעקתי לו בחזרה בעצבים "לא משתינים לאנשים בבית, אתה אל תלמד אותי נימוסים".

לעזאזל קמתי עם מצב רוח טוב ומהבוקר אנשים רק מנסים לעצבן אותי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ברור.

אתה ברווז.

אגב,

that's what she said.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"קודם כל אומרים בוקר טוב, קצת נימוסים" צעקתי לו בחזרה בעצבים "לא משתינים לאנשים בבית, אתה אל תלמד אותי נימוסים".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הרגתם אותי פה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תגובב אחורה ותנסה להיזכר איפה גובבת את המפתחות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וואלה דניקס אם הייתה נוסע עוד איזה חודשיים הייתי בא איתך לטיול לפני צבא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גיבוב "מה לעזאזל נסגר עם העם הזה".

בדרכי לבסיס בבוקר אני עובר בכביש בו אני נדרש לפניה שמאלה. מדובר בצומת לכל הכיוונים די גדולה. הכביש החוצה משמאל נוסע ישר לתוך הכביש שבו אני צריך להכנס.

אני מגיע ומחכה ברמזור. הכביש שמשמאלי מקבל אור ירוק לפנח, כל הישראלים נוסעים כהרגלם וסותמים את הצומת. מי שלא מצליח לעבור פשוט נשאר לעמוד באמצע הצומת, ואני מתעצבן. לא רק שפספסתי 4 מחזורי רמזורים. גם יצא לי להרהר מי לעזאזל לימד את כולם נהיגה. אני הראשון ברמזור ומולי מראה סוריאליסטי של אוטובוס שפשוט עומד באמצע הצומת וחוסם את כולה כי הוא יצא ברמזור לתוך כביש סתום לחלוטין ולא היה מוכן לחכות למחזור הרמזורים הבא.

לאחר מכן את אותו התרגיל עשה איזה בעל רכב זקן ביונדאי i30 cw. אלא שהפעם הבחור עמד רחוק יחסית מהכביש אליו הוא מתכוון להכנס. וכשזה התפנה, בזמן שאנשים מפלסים את דרכם הבחור פשוט נסע לו לאיטו וחצה את הצומת באדום מלא ומוחלט.

חייבים להתחיל לשלול רשיונות במדינה הזאת. זה כבר נהיה מוגזם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

רופני, ככה אתה נותן לאנשים לא מוכרים לחצוב לך בעמודים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האמת כן, אני במצב רוח טוב היום לא בא לי להיכנס לעימות פיזי איתו (הוא גם זקן אז זה לא ממש כוחות).

גם לא כ"כ אכפת לי כי אנחנו עוברים מפה עוד מעט (טוב לא עוד מעט בסוף השנה נראה לי אבל מבחינתי שיתמוטט הבניין עכשיו הדירה הזאת כבר לא שלנו ולנו יש אחת אחרת).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
האמת כן, אני במצב רוח טוב היום לא בא לי להיכנס לעימות פיזי איתו (הוא גם זקן אז זה לא ממש כוחות).

גם לא כ"כ אכפת לי כי אנחנו עוברים מפה עוד מעט (טוב לא עוד מעט בסוף השנה נראה לי אבל מבחינתי שיתמוטט הבניין עכשיו הדירה הזאת כבר לא שלנו ולנו יש אחת אחרת).

אם אתה עם מצב רוח טוב ולא מתחשק לך להיכנס לעימות פיזי איתו אז יש פיתרון די פשוט, תתקשר למשטרה ותספר שאיזה בחור מוזר לא מזוהה חוצב ביסודות של הבניין.

ואז אחרי שהפקידה הייתה צוחקת לך בפנים ואומרת לך שאין להם מה לעשות איתו אז המצב רוח הטוב היה נעלם ואז כן היית מפסיק אותו, והבעייה הייתה נפתרת.

ומי אמר שהמשטרה לא פותרת בעיות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לחוקק חוק שאסור לצאת מהבית כשיורד גשם. מי המטומטם הזה שקבע שבימים גשומים צריך ללכת לעבוד?

העולם היה הרבה יותר טוב אם כולם היו נשארים בבית כשיורד גשם. למה זה טוב לצאת החוצה כשחושך וקר בחוץ ומים עפים לכל עבר? מה, מלחמה?!

למה לא נותנים לשבת בבית, לשתות תה עם חלב, לאכול קרמבו ולקרוא ספר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד יכול להיות יותר גרוע. יכלת לעבוד בתור זגג בימים גשומים.

יש לך מושג מה זה להרים זכוכית גדולה וכבדה עם ידיים רטובות או עם כפפות רטובות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...