Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה הם חושבים שזה כ"כ מעניין ששמו את זה בכל מהדורת חדשות?

לא זכור לי שבחדשות יש מדור רכילות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נינט שמנינט, היום נפטר גבריאל בלחסן ז"ל, מהמוזיקאים היותר מעניינים שצמחו כאן בשנים האחרונות. גיטריסט ענק וחולה נפש עם תעודות, שאף פעם לא התבייש לכתוב בדיוק את מה שעבר לו בראש, לא חשוב כמה חולה זה היה. איפה שנגמרו לו המילים הגיטרה השלימה את החסר, בד"כ בצורה כ"כ מדוייקת שייתרה את המילים.

יש לי וידוי קטן, קצת מזעזע: לפעמים אני שמח שאמן שאני אוהב נפטר. זה סוגר גוף של יצירה שאני כבר מכיר ואוהב ומבטל את הסיכוי שיום אחד הוא יעשה משהו שיבייש אותו בעיני, או סתם יזדקן בצורה מעוררת רחמים.

היום אני עצוב כמו שמזמן כבר לא זכרתי, כ"כ רציתי שיהיה לו טוב, שיהיה לכולנו טוב. שימשיך לצעוק, לדחוף עוד סולו, להשתין בקשת על כולם מהמקפצה ועוד לקבל על זה פרסים מאקו"ם. אוסף של ניגודים בלתי אפשריים שמצא את הדרך היחידה להתיר את הפלונטר.

הנה שיר אחד, קטן, ממש לא מייצג (בלי גיטרה או כל כלי אחר), אבל גם מתחבר עם שיחות הדת, גם עם טונות של הומור (אפשר לשמוע אותו מנסה לבלוע צחוק לקראת הסוף) וגם פרוע וחולה כמו שהוא היה:

http://www.youtube.com/watch?v=La9osSlsOe0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יהי זכרו ברוך, תצטרף ללהקה הגדולה בשמיים, כבר מזמן הם לא קיבלו חיזוק משמעותי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני לא מבין, האם אני היחיד במדינה שהשאלה "עם מי שוכבת נינט טייב?" מעניינת לו את הביצה השמאלית?, אני מנסה לשמוע חדשות וכבר עשר דקות תמימות מדברים בחדשות על על השטות הזו.

קיבינימט, אף אחד לא עובד במדינה הזאת?

בדיוק שמעתי את זה וחשבתי על זה! וגם ראיתי כותרת בYNET בסגנון של "מי החבר החדש של רוני דלומי". מה אכפת לי!!!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אוי, ממה בלחסן מת ?

אחד האהובים עליי בעיקר באלג'יר.

תשמע, בשום מקום לא כתוב ממה מת. התאבדות תהיה ניחוש לא תלוש מהמציאות, אבל אני חייב להגיד שיש לי תחושה שהסיפור מורכב יותר.

בשנים האחרונות הוא גר אצל אברם וצופית גרנט, צופית אושפזה היום בבית חולים, אני מניח שמעוצמת הבשורה, ומקווה מאוד שאין קשר אחר בין המקרים.

ר. פרסקי

• אחראי פורום
פורסם

דווקא כן מצויין שהוא "שם קץ לחייו" באתר מסויים שבידיעה אחת למעלה כתוב שסיבת המוות לא ידועה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ראיתי את זה. שים לב ש"שם קץ לחייו" מופיע בהפניה מגוגל, אבל לא בגוף הידיעה. זה ההימור הכי בטוח של כל כתב מתחיל, וסביר שזו גם תהיה הגרסה הרשמית בסופו של יום.

ר. פרסקי

פורסם
ולנהוג בצד ימין?

אני מכיר הסבר קצת אחר, דובר על זה כאן בפורום בעבר.

פעם, כולם נהגו בצד ימין, ז"א שהנהג ישב בצד ימין של הכרכרה, והכרכרה נסעה בצד שמאל של הדרך (כמו באנגליה), כדי ש"הנהג" יוכל לשלוף את חניתו ביד ימין (כי רוב האוכלוסיה ימנית) למי שבא ממול.

עד שבא גמד קטן צוחפתי, לא אמין, מתחמם ומקרקש, בשם נפוליאון, שהיה שמאלי, ואמר "זיבי, אני נוהג בצד השני", ומאז בכל המקומות שנכבשו על ידו, שזה כל אירופה בערך, חוץ מהאימפריה הבריטית הגדולה, נוהגים בצד ימין של הדרך, ובצד שמאל של הרכב.

האם הקשר האבוציונלי

אבולוציוני!! :-D

כי "הוא באמת משוגע

אני לא משוגע!!!"

הוא באמת משוגע!

לא נכון!!!

http://www.youtube.com/watch?v=103sBwSNktU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לי וידוי קטן, קצת מזעזע: לפעמים אני שמח שאמן שאני אוהב נפטר. זה סוגר גוף של יצירה שאני כבר מכיר ואוהב ומבטל את הסיכוי שיום אחד הוא יעשה משהו שיבייש אותו בעיני, או סתם יזדקן בצורה מעוררת רחמים.

4 תווי גיטרה שיקפיאו לך את הדם.

(כי כשחושבים על זה, החמישי מיותר ).

Gn'f'R

פורסם

צמח כלשהו שמטרתו התפשטות וקירוי חנייה, חשבתי על פסיפלורה לדוגמה.

אשמח לקבל המלצות לצמחים שיתאימו לאקלים באזור שלי ושקצב צמיחתם יהיה מהיר,

שמעתי שאפשר גם להשתמש בתוסף מאיץ צמיחה.

להמלצות אהיה אסיר תודה.

אנא המתינו קצת לפני העברה לגיבוב, תודה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...