Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני עובד בחברת הייטק גדולה, ולאחרונה שמתי לב שאין בחניון שלנו רכבים ספורטיבים.

אפילו גרסאות חמות של האצ'בקים אין (לאון ואיבכסה FR לדוגמא).

מה שכן יש זה כמות מאד גדולה של אופנועי ספורט(שתיי דוקאטי, KTM אחד ועוד כמה יפנים).

מה שמוזר זה, שמדובר בחברה של כמה מאות אנשים, נוסיף על כך שרובם המוחלט משתכרים הרבה מעל הממוצע בשוק,

איך יתכן שאין אחד בכל המקום הזה שקונה רכב שהוא לא לינסגומטית ?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אחח, מעלה בי נשכחות

img00012201204031347.th.jpg

35365156.th.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תתפלא. אבל הורגלו האנשים לנהוג במשפחטומטיות. אני גם עבדתי בהייטק עם 3000 עובדים והיו רכבים בודדים שהיה ניתן לספור על כף יד אחת. אבל היו אופנועים ונחמדים מאוד. היכרות ארוכה וטובה עם הרבה שעובדים בתחום הרכב בשבילם זה להגיע מנקודה לנקודה.

החיים הם כמו....

פורסם

מאור תמונות מדהימות!

ככה נראה חניון!

מה שמפליא אותי בכל הקטע, זה שמדובר באנשים אינטילגנטים.

אתה באמת רוצה להגיד לי שאין אף אחד שגם אוהב רכבים, מעבר לזה שהם כלים להגיע מנקודה לנקודה?

מזה אומר על כולנו פה?

פורסם

יש לאנשים סדרי עדיפות בחיים. מי שקנה דירה מרווחת במקום טוב ומשלם תמורת חינוך פרטי לילדים נותר עם מעט מאוד כסף לצורך דברים שנראים משניים - גם כאשר מדובר בעובד הייטק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פשוט להפליא.

מעל לגיל מסוים מדובר בנשואים + ילדים,

והאחרונים זוכים למקום ראשון בסדר העדיפויות התקציבי.

פתאום אתה מגלה שגם עם משכורת מעל הממוצע לא נותר "עודף" לרכב ספורטיבי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז לקנות דוקאטי ב150K זה כן כלכלי?

זה בדיוק מה שאני לא מבין.

נכון שיש הרבה שהשיקול שלהם הוא לקנות דירה או הוצאות משפחתיות.

אבל אני בא ושואל דבר כזה.

יש דיי הרבה אנשים שם שהוציאו סכומים מכובדים על אופנועים.

אין אנשים שהוציא סכומים דומים על מכוניות?

פורסם

ההיטק של היום זה לא ההיטק של פעם :roll:

גם אני עובד בחברת הייטק וגם בחניון "שלנו" אין אפילו רכב מעניין אחד (כולל אותי :oops:). א-ב-ל המכוניות המעניינות שלא אפרט (אבל הן הרבה מעל ללאון FR) שחונות ליד שיכות לחברות ה FOREX / שקר כלשהו ששוכנות בבניין.

:turn-l:
פורסם

כי דוקאטי ב-150K יתן לך ריגוש של רכב ספורט במליון ש"ח.

חוץ מזה בישראל אין תרבות ותודעה לדברים האלה, כמה רכבי ספורט אתה רואה בכבישים ביום יום לעומת ליסינגומטיות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...