Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שכשאני מחבר את המטען כל הזמן יוצא ניצוץ. לפעמים גדול לפעמים קטן (גדול: יוצא מגבולות השקע, כמו ברק קטנטן על הקיר, קטן - יוצא מהחור של הפאזה).

האם העסק מסוכן? עלול לשרוף משהו או לגרום לקצר/משהו אחר?

תודה.

עריכה: זה קורה בכל שקע בבית. מחוץ לבית לא שמתי לב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גם לי זה קורה,בדר"כ בחיבור למפצל, אבל גם בשקעים אחרים.

אני נמנע כמה שאפשר מלנתק את השקע פשוט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה קורה ונורמאלי עם מכשירים זוללי אנרגיה (תנורים, מכונות כביסה, רדיאטורים וכו') ולכן מאוד מומלץ לחבר אותם כשהם כבויים.

הניצוץ שאתה רואה זוהי קשת חשמלית שלמרות שהיא נורמאלית עבור מכשיר בעל צריכה גבוהה, אני לא הייתי קורא לו נורמאלי עבור מטען של מחשב נייד.

פורסם

דווקא מניסיוני זה מאוד נפוץ במטענים של לפטופים מחברות שונות, אפילו אם הם לא מחוברים למחשב עצמו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יכול להיות שיש שם סידרה של קבלים שדורשים זרם גבוה עבור הטעינה הראשונית שלהם, זה הדבר היחיד שעולה בדעתי שיגרום למוצר שצורך 150W לייצר קשת.

פורסם

צודק

A small spark is normal. The type of power supply on laptops is a switched-mode power supply. With this type of device there is often an "inrush current" that appears as a spark when the prongs of the plug first hit the receptacle contacts (spark usually appears in mid/higher end adapters where a capacitor is used to keep interference down, it is the capacitor that initiates the inrush current and causes the spark).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא מעיד על תכנון איכותי במיוחד של המעגל, אם תשאל אותי, המינימום שהמהנדס יכל לעשות (אם הוא רוצה לשמור על התכנון הנוכחי של המעגל) זה לשים מפסק על הכניסה ע"מ לאפשר חיבור קר של השנאי.

פורסם

הנייד של טושיבה. הפתיל הוא בעל שני פינים, ששונה מהמחשב הקודם, שהיה בעל שלושה פינים.

יכול להיות שחוסר של הארקה גורם לעסק להתנוצץ?

ושוב - האם זה מסוכן? (להרחיק ידיים מסביבת השקע ולחבר את הנייד כאשר נעליים לרגליי?)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

הארקה נחוצה כשיש חלק מתכתי שנמצא כחלק מגוף המוצר הנגיש למשתמש, אם בית השנאי עשוי כולו מפלסטיק ללא חלק מתכתי חיצוני, הוא נחשב כבעל "בידוד כפול" והארקה אינה נחוצה, אם תסתכל על השנאי אתה אמור לראות סמל דומה לזה:

0__200_0_0__1_165655252.jpg

הניצוץ הזה אינו מסוכן למרות שמומלץ להרחיק את העיניים בזמן החיבור.

פורסם

ללא הארקה יתכן מצב שהמחשב עצמו מחשמל קלות בכמה פינות, גם כאלה שלא נראות מתכתיות. לא נעים!

יתכן גם שזה מה שגורם לניצוץ (אצלי, טושיבה ישן, יש ניצוץ ויש הארקה)

יכול להיות שאתה מחבר לשקע מיקימאוס כבל ללא הארקה?

פורסם

חלילה! אני מחבר את המטען עם הפתיל המקורי.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
ללא הארקה יתכן מצב שהמחשב עצמו מחשמל קלות בכמה פינות, גם כאלה שלא נראות מתכתיות. לא נעים!

יתכן גם שזה מה שגורם לניצוץ (אצלי, טושיבה ישן, יש ניצוץ ויש הארקה)

יכול להיות שאתה מחבר לשקע מיקימאוס כבל ללא הארקה?

עשית סלט מהכל.

הארקה נחוצה או לא רק עבור המטען, המחשב הנייד בכל מקרה לא מוארק (אין צורך במתח נמוך).

ואין אפשרות לחבר כבל "שמינייה" (ללא הארקה) לשקע עבור כבל "מיקימאוס".

פורסם

אולי זה בעיה בטושיבות, שלושה אנשים מדווחים על לפטופ של טושיבה. (גם לי זה קורה בטושיבה ולא במחשבים אחרים)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...