Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

בנושא הדיטיילינג לרכב אני דיי חדש .

תמיד שטפתי את הרכבים שלי (לפחות השתדלתי) ידנית , אבל שטיפה רגילה לכל דבר , ז''א שמפו , מים נקיים , ניגוב הרכב וזהו .

אולי פעמיים רק יצאה לי ליישם ווקס לרכב שכן נתן תוצאה נחמדה , פשוט יותר ברק .

זה הדיטיילינג שאני מכיר .

עכשיו , בגלל שאין לי אפשרות לשטוף את הרכב החדש שלי מתחת לבית וכן לעשות לו טיפול דיטיילינג עם כל מיני חומרים מקצועיים כמו שראיתי פה הרבה אנשים בפורום משתמשים , אני מוכן להגיע לאיזה מקום מקצועי שעוסק בזה ותמורת מחיר נורמאלי שיעביר לי טיפול דיטיילינג לרכב .

אז קודם כל הרכב שלי הוא חדש , רק חודשיים על הכביש , אז כמובן הצבע במצב מצויין , צבע הרכב הוא לבן .

אני מעוניין לעשות דיטיילינג לרכב מבחוץ , שיתן הגנה לצבע , מפני אבק , מים , מים מלוכלכים מהכביש , שמנים למיניהם ואולי גם שריטות אם זה אפשרי .

ושההגנה תשמר הרבה זמן , וכמובן שיהיה ברק לאוטו גם כן זמן ממושך .

אז על איזה מקום תוכלו להמליץ לי שעושה עבודה כזאת במחירים סבירים באיזור המרכז ?

ואם אפשר גם קצת הסברים מה אני צריך , איזה חומרים צריכים ליישם בכדי לקבל הגנה טובה לצבע החיצוני של הרכב ? , ואחרי היישום של חומרי ההגנה איך להמשיך ולשמור על ההגנה ליותר זמן , בעזרת איזה חומרים אחרים וכו' .

עוד משהו : אני קניתי Ultimate Liquid Wax של Meguiars , האם הוא טוב , איך להשתמש בו ומתי , וכל כמה זמן ?

כל מידע בנושא יעזור לי .

מראש תודה לכל המגיבים וממליצים .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אחד החזקים בתחום

http://www.nessdetail.com/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר עם Steame ובקש לטפל ברכב אצלהם במקום השטיפה ככה גם תוכל לקבל טיפים לעבודה, וגם תרוויח מקום מוצל שבו נוח מאוד לעבוד

פורסם

אני מוכן להגיע לאיזה מקום מקצועי שעוסק בזה ותמורת מחיר נורמאלי שיעביר לי טיפול דיטיילינג לרכב .

אז על איזה מקום תוכלו להמליץ לי שעושה עבודה כזאת במחירים סבירים באיזור המרכז ?

אחד החזקים בתחום

http://www.nessdetail.com/

יש פה סתירה :?

הבחור מבקש מחיר נורמלי ומקבל המלצה על הבחור הכי יקר במשק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

נשמע שכל מה שאתה צריך זה מישהו מהפורום שמבין בדיטיילינג ויכול לעזור לך ע"י שימוש בחומרים שלך ומציאת מקום שיתאים לטיפול וככה הסכום יצא סמלי ולא יקר כמו אצל הרציניים בתחום וגם תקבל טיפול והסברים איך לטפל, אני ממליץ על m.l מהפורום, בחור באמת אחלה גבר שדיברנו כמה פעמים וקבענו להיפגש אבל בסוף לא יצא, הבחור עדיין עזר לי בלי סוף נתן לי הרבה טיפים והסברים ובזכותו אני טיפלתי (ועוד מטפל) ברכב והתוצאות מדהימות...

לפי התמונות שהוא מעלה לפייסבוק הוא כרגע בחו"ל ולא בטוח יראה את האשכול הזה לכן אני ממליץ להשאיר לו ה"פ..

פורסם

חבר'ה , תודה לכם על התגובות וההמלצות , אני אבדוק את המקומות שהמלצתם לי ואבחר איפה לעשות דיטיילינג לרכב שלי וגם לקבל טיפים מהם .

אז שוב , תודה :-) .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...