Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמז: אם התקציב הוא 500k אבל הרכב הוא 800k, אזי הוא לא בתקציב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גאון!

ממליץ לקרוא הודעות עד הסוף...

אם בכל זאת הגעת עד לחלק הזה של ההודעה, אז כדאי לך לקרוא את ההודעה שכתבתי לפני, ולראות שאמרתי שכדאי לבדוק את האופציה בייבוא אישי - שעשוייה להוזיל משמעותית את המחיר.

לילה טוב

פורסם

F type ביבוא אישי תעלה סביב 700 אלף.

Xj עם מנוע 5 ביבוא אישי כן מסתובת סביב חצי מליון.

יש היום הרבה דילרים שמבצעים את היבוא עבורך כשזמן ההספקה פחות מחודשיים.

פורסם
ה AMG הולכת ומתבהרת כאופציה המועדפת. השאלה בכמה תתומחר.

תודה

ההפרש מחירים בינה לבין ה M135 באנגליה הוא רק 7,000 פאונד.

כל תמחור מעבר ל 350 אלף, וכדאי לך אולי (למרות חוסר הרצון המובן) לשקול יבוא אישי.

מגאן 265

פורסם
ההפרש מחירים בינה לבין ה M135 באנגליה הוא רק 7,000 פאונד.

כל תמחור מעבר ל 350 אלף, וכדאי לך אולי (למרות חוסר הרצון המובן) לשקול יבוא אישי.

דיברתי היום עם סוכנות מרצדס. הרכב יגיע לארץ בסביבות ספטמבר ויעלה בסביבות 400 (שתי הערכות הן הערכות גסות של הנציגה שדיברתי איתה. שום דבר לא רישמי). הפער בין הבימר למרצדס נע בין 50-100 אלף ש"ח. נראה בכמה יתמחרו סופית.

אני אקפוץ אליהם ולסוכנות ב מ וו בשבועות הקרובים. מי יודע, אולי אסגור עם אחת מהן. ההיצע בארץ לטווח המחירים שלי ולסוג הרכב דיי עלוב. אין ספק שבמקרה כזה יבוא הוא אופציה אבל ממש מציק לי נושא האחריות וכו'. במחירים האלה אפשר ליפול בענק.

תודה רבה

פורסם
אני מאוד רציני וגם מתכוון לבצע את הרכישה בקרוב מאוד ( שבועות בודדים )

הניסאן בהחלט אופציה. האודי הוא אוטו מעולה אבל סטנדרטי לחלוטין. סאלון סטנדרטי. הבימר יותר מידי שופופו ויחסית מעט מידי ביצועים. האינפיניטי היה גם סוג של חלום אבל קצת מציק לי שמבחינת ביצועים אין לה מה להציע על האינפיניטי הרגילה.

תודה רבה

מציע לך לעשות קצת שיעורי בית כי אתה קצת מתבלגן.

370Z היא דו מושבית ולא רצית כזו.

בימר - ביצועים דומים בסופו של דבר, אבל גם דו מושבית.

אינפיניטי G37S קופה היא כן בתקציב ומבחינת ביצועים היא אולי כמו G37 רגילה אבל זה אותו המנוע כמו ה-370Z כך ש...

בדיוק הסתיים מרוץ הפורמולה בירושלים ואני מכיר טוב את המפיק. אולי ימכור לך איזה רכב מהמלאי:-)

היה מרוץ פורמולה בירושלים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מציע לך לעשות קצת שיעורי בית כי אתה קצת מתבלגן.

370Z היא דו מושבית ולא רצית כזו.

בימר - ביצועים דומים בסופו של דבר, אבל גם דו מושבית.

אינפיניטי G37S קופה היא כן בתקציב ומבחינת ביצועים היא אולי כמו G37 רגילה אבל זה אותו המנוע כמו ה-370Z כך ש...

היה מרוץ פורמולה בירושלים?

חייב להודות שלא ידעתי שה Z370 היא דו מושבית (עכשיו ראיתי בתמונות שלך מהיורוטריפ). תודה על ההערה וההארה.

ה Z4 ביצועים דומים למה? לניסאן? וכן, שוב דו מושבית :-(

אין ספק שהאינפיניטי קופה היא רכב מדהים ביופיו. יש אחת שכל הזמן חונה מתחת לבית שלי ונוסע בה חייל :evil:

IMG-20130222-WA0000.jpg

פורסם

אבא שלי כנראה קונה את ה A45 AMG...(אני בן 13:-D ) אנחנו ראינו עכשיו כמה ביקורות מצוינות עליה מחו"ל ואומרים שהיא ממש טסה! 355 כ"ס ממנוע 2 ליטר זה דיי מדהים. אבא שלי היה בסוכנות מרצדס ואמרו לו שההערכה שלהם היא 350 לA ו 400 ל CLA. ראיתי אתמול גם מבחן השוואתי בין ה AMG ל M135i ל GTI החדשה... ה AMG פשוט חיסלה אותן...

S3

פורסם

בG37S יש פדלים להחלפת הילוכים מההגה והיא יותר קשה מהרגילה.

(אני מכיר את המפרטים האמריקאיים ושם זה ככה).

זה פוגם בנוחות ואני לא יודע אם זה שווה את זה בנסיעה יום יומית.

הקופה לא נוחה-דלתות ענקיות ועולה יותר.

בנוסף כבר הוצגה המחליפה Q50 אולי שווה לחכות.

המנוע ב370 אותו מנוע כמו בG37 אבל שם הוא מורכב על בודי פחות כבד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אבא שלי כנראה קונה את ה A45 AMG...(אני בן 13:-D ) אנחנו ראינו עכשיו כמה ביקורות מצוינות עליה מחו"ל ואומרים שהיא ממש טסה! 355 כ"ס ממנוע 2 ליטר זה דיי מדהים. אבא שלי היה בסוכנות מרצדס ואמרו לו שההערכה שלהם היא 350 לA ו 400 ל CLA. ראיתי אתמול גם מבחן השוואתי בין ה AMG ל M135i ל GTI החדשה... ה AMG פשוט חיסלה אותן...

לך מפה.

לפותח השרשור:

במקומך הייתי שוקל ברצינות לייבא Shelby GT500. כנ"ל לגבי M3.

בייבוא אישי אתה יכול לחסוך המון כסף ע"י ייבוא רכב עם 1000-1500 מייל. קשה לקרוא לדבר כזה 'משומש', אולי "חדש עם הנחה מהותית". אני מכיר הרבה אנשים שנוסעים במכוניות יוקרה, כולם עשו דיל כזה וחסכו הרבה מאוד כסף. יש אנשים שזה המקצוע שלהם כך שכאב הראש הוא שלהם, אתה רק מחכה שהרכב יגיע.

בנוגע ל S4 - יש "safety understeer" ביומיום, אבל כשמשחקים עם הבקרות גם היא יודעת לנשוך. אגב, אפשר

בקלי קלות.

.Your average Notepad

פורסם
לך מפה.

לפותח השרשור:

במקומך הייתי שוקל ברצינות לייבא Shelby GT500. כנ"ל לגבי M3.

בייבוא אישי אתה יכול לחסוך המון כסף ע"י ייבוא רכב עם 1000-1500 מייל. קשה לקרוא לדבר כזה 'משומש', אולי "חדש עם הנחה מהותית". אני מכיר הרבה אנשים שנוסעים במכוניות יוקרה, כולם עשו דיל כזה וחסכו הרבה מאוד כסף. יש אנשים שזה המקצוע שלהם כך שכאב הראש הוא שלהם, אתה רק מחכה שהרכב יגיע.

בנוגע ל S4 - יש "safety understeer" ביומיום, אבל כשמשחקים עם הבקרות גם היא יודעת לנשוך. אגב, אפשר

בקלי קלות.

לקנות פורד בחצי מיליון?

אולי תקנה קיה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

באמת? הסמל?

פורד לא פורד, יש כאן 5.8L V8 עם סופרצ'ארג'ר שמפיק 662 כח סוס וכמעט 90 קג"מ שמשתווה לרכבי על בקו ישר. ועוד עם גיר ידני.

על אותו מטבע אפשר לומר "ניסאן בחצי מליון שקל? אולי יונדאי?".

.Your average Notepad

פורסם
לך מפה.

למה לזלזל בי וסתם להקניט אם אני בא בכיף ומנסה להמליץ לו? בגלל שאין לי רישיון ? בגלל שאתה חש שאתה גדול ומבין יותר ממני במכוניות?

S3

• תוכן חדש...