Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 500K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד''כ מי שיש לו 500K לרכב, כנראה גם שיש לו דירה מבטון וסיד ולא הולך לגור באוטו.

אולי פשוט אל תיכנסו לו לכיס?

זה לא העניין של מה יש ומה אין אלא יותר בכיוון של השפעה דיי גדולה על העו"ש.

כשהרכב צורך פי 2 דלק ועוד 98 ההוצאות עולות.

כשהביטוח קופץ פי 2 אם לא פי 3.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לספר את זה לשכן שלי עם הS500, מעניין לו את אתה יודע מה..

שורה תחתונה, אנשים שבאמת קונים רכבי ספורט בחצי מיליון שקל, ביטוחים, דלק, טיפולים, כל אלה לא מעניינים אותם.

יותר בכיוון של איפה אפשר לשפוך עוד כסף כדי לשפר את הרכב, לעשות אותו יותר מתנהג וכו'...

''אני לפני רכישת GTR ומחפש מוסך זול בא''ת רמלה'' - לא נשמע הגיוני, נכון?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בקרוב מגיע לארץ האלפא 4C שאמורה להסתובב סביב התקציב הזה.

שווה לך לקפוץ ליגאל אלון ולברר התכנות לרכישה (מגיע כמות קטנה מאוד בהתחלה).

עידן

לא בטוח שהיא נכנסת בתקציב אבל נראית מרשים מאוד.

שתי בעיות עיקריות:

1) לא שאני בדכ לוקח נוסעים באוטו אבל 2 מקומות יכול להוות בעיה

2 ) היא תתחיל להיות משווקת רק בתחילת 2014 מינימום ואני בדודה עכשיו :-)

תודה על ההצעה!

פורסם
יכול להיות שאם צפויות לו הוצאות שהם פי 3 ממה שהוא שיער בנפשו הוא ישים חלק מהסכום בצד לטובת הפתעות, לא ככה? תמיד עדיף להיות בעניינים בכל הקשור בהיקף ההוצאות.

מישהו רשם לך בקשר לאלפא החדשה - גם אני הייתי שוקל את זה, על פניו נראה כמשהו ששווה את ההשקעה.

אבל זה הכל מסתכם בנסיעות מבחן, יש לך כמה אופציות לרכבי ספורט שנמכרים בארץ, הייתי ממליץ לגשת לסוכניות, להתעניין במה שיציעו לך ולהתנסות, ככה תדע הכי טוב - אם אתה מוכן להתפשר על מעט כח מנוע בשביל אבזור ונוחות או שאתה לגמרי מכור לרעש במנוע עצמתי.

לגבי החלק הראשון של ההודעה שלך, לא יכולתי לענות טוב יותר

תודה

לגבי החלק השני, זה באמת משהו שמאוד מעניין אותי, האם ניתן לעשות נסיעות מבחן על רכבים מהסוג הזה? בזמנו על הפולו גי טי איי לא היו נסיעות מבחן.

פורסם
לא רוצה יד 2 ופורשה לא בתקציב

תודה רבה

כתבתה עד 500 אלף 10 אלף יותר זה לא הרבה יותר מלבד זאת שאני בטוח שהם יעשו לך הנחה ( סוף שנה).

ממה שראיתי בוקסר חדשה עולה במחירון 510 אלף ₪.

פורסם

בהנחה שאתה רציני הנה עוד אופציות שכדאי לקחת בחשבון:

ניסאן 370 z.

אאודי A5.

Z4 35si

G37 קופה.

בייבוא אישי יש מבחר יותר גדול, הכל תלוי איזה רכב ירגש אותך יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כתבתה עד 500 אלף 10 אלף יותר זה לא הרבה יותר מלבד זאת שאני בטוח שהם יעשו לך הנחה ( סוף שנה).

ממה שראיתי בוקסר חדשה עולה במחירון 510 אלף ₪.

כן אבל זה סוג של להיות זנב לאריות. אני מעדיף תמיד להיות ראש לשועלים :-)

פורשה היא מכונית מעולה אבל כמו כל דבר בחיים, אם אתה קונה את האופציה הזולה ביותר, לא בטוח שתהנה ממנה.

תודה

פורסם
בהנחה שאתה רציני הנה עוד אופציות שכדאי לקחת בחשבון:

ניסאן 370 z.

אאודי A5.

Z4 35si

G37 קופה.

בייבוא אישי יש מבחר יותר גדול, הכל תלוי איזה רכב ירגש אותך יותר.

אני מאוד רציני וגם מתכוון לבצע את הרכישה בקרוב מאוד ( שבועות בודדים )

הניסאן בהחלט אופציה. האודי הוא אוטו מעולה אבל סטנדרטי לחלוטין. סאלון סטנדרטי. הבימר יותר מידי שופופו ויחסית מעט מידי ביצועים. האינפיניטי היה גם סוג של חלום אבל קצת מציק לי שמבחינת ביצועים אין לה מה להציע על האינפיניטי הרגילה.

תודה רבה

פורסם
אתה מוזמן לספר את זה לשכן שלי עם הS500, מעניין לו את אתה יודע מה..

שורה תחתונה, אנשים שבאמת קונים רכבי ספורט בחצי מיליון שקל, ביטוחים, דלק, טיפולים, כל אלה לא מעניינים אותם.

יותר בכיוון של איפה אפשר לשפוך עוד כסף כדי לשפר את הרכב, לעשות אותו יותר מתנהג וכו'...

''אני לפני רכישת GTR ומחפש מוסך זול בא''ת רמלה'' - לא נשמע הגיוני, נכון?

זו דעתך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איך זו בדיוק דעתי אם אני מראה לך עובדות?

עזוב, יש לי תחושה שאתה מתווכח לשם הוויכוח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הייתי ממליץ לך לייבא אישית.

א. המבחר.

ב. המחירים - קיימת ירידת ערך די דראסטית בשנתיים הראשונות הללו.

ג. אחרי דיטיילינג פשוט, הרכב ירגיש כמו מהסוכנות, אולי אפילו יותר טוב.

תסתכל פה:

http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks-/6001/i.html?LH_Price=..55%2C000%40c&Body%2520Type=Convertible%7CCoupe%7CHatchback%7CSedan&Fuel%2520Type=Gasoline%7CHybrid%252DElectric%7C%21&LH_ItemCondition=1%7C2&Type%2520of%2520Vehicle%2520Title=Clear&Model%2520Year=2013%7C2012%7C2011&_trkparms=65%253A1%257C39%253A1&rt=nc&_dmpt=US_Cars_Trucks&_flso=0&_fpos=95616&_fspt=0&_ipg=200&_mPrRngCbx=1&_myi=2011-2013&_qfkw=1&_sc=1&_sticky=1&_trksid=p4506.c0.m245&_sop=3&_sc=1

משכנתא זה קל

פורסם
לגבי החלק הראשון של ההודעה שלך, לא יכולתי לענות טוב יותר

תודה

לגבי החלק השני, זה באמת משהו שמאוד מעניין אותי, האם ניתן לעשות נסיעות מבחן על רכבים מהסוג הזה? בזמנו על הפולו גי טי איי לא היו נסיעות מבחן.

אני לא מצוי ברכישת רכבים בסכומים האלו(לא ממש מצוי ברכישת בכלל, אבל במיוחד לא בסכומים כאלו), אבל אני מניח שאם תראה רצינות, נסיעת מבחן שמשהו שהוא בהחלט על הפרק. מה גם שאתה מצהיר על תקציב ולא נוהג על טויוטה קורולה, כך שאני מאמין שבשיחת טלפון תוכל לתאם לעצמך נסיעת מבחן על דגם לבחירתך שנכנס בתקציב.

• תוכן חדש...