Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של אשתי פונטו 02 אוטו' היתה בעיה של הגה קשה אך היא נעלמה ועכשיו התקלה חזרה .

לטענתה ברגע שהיא מחנה את הרכב ההגה נמצא בסוף המהלך שלו ושהיא מניעה יש סימן בצורת הגה בצבע אדום בלוח השעונים

וההגה ממש ממש ממש קשה.

הנעתי את הרכב שוב בניוטרל והסימן נעלם וההגה היה טוב שוב.

האם זה המשאבה של ההגה כח?

משהו מכיר את מוסך המכון בקריות? אין לי אפשרות ללכת למוסך רחוק ,אני מהקריות.

פורסם

תודה

מחפש מוסך באיזור הקריות שמבין בזה, האם מוסך המכון בקרית חיים יידע לטפל בבעיה או שצריך מוסך מורשה?

פורסם

יש לך את מוסך דודו שמתמחה בפיאט.הוא קרוב לצומת ק.אתא לכיוון ק.אתא- ברחוב דרך חיפה 31 או מוסך דוד רחמים שנמצא מעט אחריו במס' 37.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה קורה עם התקלות האלו אני רואה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת בזמן האחרון :cry:

אז ככה, התקשרתי לשני המוסכים שרשמו מעליי, אחד הפנה אותי למוסך הכוכב לבדיקה והשני לא עובד יותר (המוסך ברח' 37).

לאחר קריאה בפורום החלטתי לא לגשת למוסך הכוכב ונסעתי למוסך "פטין" בעכו.

אני לקוח חדש וכשהתעניינתי לגבי הקקלה נאמר לי ע"י המזכירה שאני האדם השלישי שניגש היום עם תקלה זהה וחבל על הכסף של הבדיקה במחשב והתקלה היא לטענתה "חיישני גבול בגלגל ההגה" וסדר גודל של עלות היא4000 ש"ח, חצי מהאוטו...

ממש לא מזמן קניתי את הרכב לאחר בדיקה ואין לי אפשרות להוציא סכום כזה .

לטענת אישתי ההגה "ננעל" כאשר היא מחנה ומשאירה את הגלגלים בסוף המהלך שלהם , כיבוי והדלקה שהגלגלים במצב ישר

מונעים את התופעה, אך אני מפחד שהקלה תופיע בהמלך נהיגה (יכול להיות?).

מה לעשות צריך עיצות\המלצות.... אין לי בעיה לנסוע קצת יותר רחוק לבדיקה\תיקון אבל 4000?! זה מוגזם

תודה.

פורסם

אמרו לי לנסוע קבוע עם מצב CITY ולבדוק במשך מספר ימים עם התקלה לא חוזרת אז הבעיה היא לא במשאבה הגיוני?

איך אני אמור לדעת מה באמת התקלה ובלי להגיע למוסך כלשהו שינסו לעשות עליי קופה..?

פורסם

אין לך משאבת הגה, ההגה שלך הוא הגה מתוגבר ע"י מנוע חשמלי בלבד, לסוע עם מצב "City" בכלל לא מומלץ מכיוון שזמצב כזה ההגה הרבה יותר רגיש והתגובות שלו הרבה יותר מהירות וחדות לסיבוב גלגל ההגה, מצב זה מיועד לחניה בתוך העיר בלבד לא לנסיעה בכביש.

זוהי מחלה ידועה של פונטו ואתה חייב לטפל בזה כדי שחו"ח לא יקרה מצב שתו"כ נהיגה פתאום תגלה שהמשאבה הפסיקה לעבוד, זהו מצב מאוד מסוכן!

• תוכן חדש...