Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה לי ומצפה לתשובה פשוטה וכנה, לא להיות נחמדים!!

למה ב CYC ,שהוא לכל הדיעות אתר איכותי ולא "סיני" ,האופטי סיל עולה פחות מ 11 פאונד (61 ש"ח) ללא משלוח ובארץ הוא עולה 135 ש"ח (ללא משלוח)?

זה רק נדמה לי או שהוא עולה פה כפול?

הנה לכם חישוב פשוט ו....מרתיח את הדם עד לרמות מחפירות!!!

משלוח של מוצר בודד עולה מ CYC לארץ 10 פאונד שהם 55 שקלים בערך שלכל הדיעות זה לא מחיר זול למשלוח, זה מחיר די יקר אפילו.

אם אני קונה אופטי סיל ב CYC ושולח אותו לארץ יוצא לי עדיין יותר זול מלקנות אופטי סיל בארץ ללא עלות המשלוח.

הזוי !!!!!!!!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ב CYC צריך לחכות. לפעמים חודש ואף יותר...

ב CYC יש לא פעם תקלות משלוח. ואז זה לא חודש, אלא אפילו כפול.

ב CYC צריך להוסיף מע"מ בעת קבלת המשלוח בארץ.

למרות זאת, אני קונה מהם דברים מסויימים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל CYC עובד עם כל העולם ולכן כמות החומר שהוא רוכש לעומת VIX היא כפולה ומכופלת,מכאן זה משתמע שהוא מקבל הנחה יותר גדולה.

שנית-אופטימום היא חברה גרמנית,גרמניה ואנגליה הן חלק מהאיחוד האירופי ויש להן קשרי מסחר וחוזי מסחר אשר מורידים עלויות.

ודבר אחרון-עניין המיסוי, אל תשכח שיש לנו בארץ מיסים מאוד גבוהים במיוחד על מוצרים לרכב,ולא רק זה גם נמל אשדוד תורם את חלקו לעלות הסופית של מוצרי היבוא בארץ.

תמשיך לממן את כלכלות אירופה וחנויות אירופיות ובסוף גם לא יהיה רווחי לויקס לפעול, ופשוט תצטרך להזמין הכל מחו'ל.

אבל אם ההבדל הוא עשרה-חמישה עשר שקלים תמיד אני ארכוש בארץ.

אה ונגיד שתרצה להזמין חבילה גדולה עם הרבה מוצרים בארץ אתה עדיין תשלם 25 שקלים. אם תזמין מחו'ל גם תשלם בערך 80 פאונד על משלוח לפני שאנחנו מדברים על כל המיסים שיוסיפו ויכפילו את המחיר.

פורסם

אחרי 6 הזמנות משם לא נתקלתי בבעיה אחת מלבד העובדה שלפעמים כשרציתי לבקש כל מיני בקשות מיוחדות ושלחתי מייל או פניה בפייסבוק זמן התגובה היה ארוך למדי.

דבר נוסף, אתה בטוח שהאופטי סיל עולה פחות מ11 פאונד?

מבדיקה שלי זה עולה בדיוק £15.79 ללא משלוח

כולל משלוח £26.5 שזה קרוב ל 150 ש"ח?

מי מאתנו טועה?

Untitled.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

פעמיים נתקלתי איתם בבעיות

- מכיוון שהתרגלתי להמתנה ארוכה - התחלתי להיות מוטרד רק בחלוף חודש ואז רק לאחר ברור שלי הנימוק שלהם היה שהדואר לא מעביר את החבילה מנימוק של "חומר מסוכן". זה היה בגלל sonax לג'אנטים שהיה בחבילה.

- במקרה שני, פניתי אליהם לאחר שראיתי שברויאל מייל אין התקדמות ואז הם טענו שבגלל משקל החבילה יש בעיה. הציעו לי להחליף פריט כבד במשהו אחר. עשיתי את זה והרווחתי פאונד או 2 שלא נדרשתי לשלם.

ב 2המקרים נדרשתי לפנות יותר מפעם אחת בכדי שיתעוררו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אחרי 6 הזמנות משם לא נתקלתי בבעיה אחת מלבד העובדה שלפעמים כשרציתי לבקש כל מיני בקשות מיוחדות ושלחתי מייל או פניה בפייסבוק זמן התגובה היה ארוך למדי.

דבר נוסף, אתה בטוח שהאופטי סיל עולה פחות מ11 פאונד?

מבדיקה שלי זה עולה בדיוק £15.79 ללא משלוח

כולל משלוח £26.5 שזה קרוב ל 150 ש"ח?

מי מאתנו טועה?

בדרך כלל העדיפות אצלי היא להזמין מהארץ רק מצרכי זמינות, משלוח מהיר ושירות לקוחות סביר.

לפני כשבועיים החלטתי להפסיק להתלבט ולרכוש אוטם צבע וגלייז והתחלתי בסקר שוק באתרים הידועים בארץ ובבודדים בחו"ל.

ב CYC היה אופטיסיל ב קצת פחות מ 11 פאונד וכשערכתי את החישוב יצא חיוב דרך פייפאל על הגלייז+אוטם+משלוח = 210 ש"ח.

רק האופטיסיל בארץ עולה 135 ש"ח....

האם יש סיכוי שהגלייז של chemical guys יעלה בארץ 75 ש"ח? NO WAY!

ועוד לא הגענו למשלוח, כן?

קודם כל CYC עובד עם כל העולם ולכן כמות החומר שהוא רוכש לעומת VIX היא כפולה ומכופלת,מכאן זה משתמע שהוא מקבל הנחה יותר גדולה.

שנית-אופטימום היא חברה גרמנית,גרמניה ואנגליה הן חלק מהאיחוד האירופי ויש להן קשרי מסחר וחוזי מסחר אשר מורידים עלויות.

ודבר אחרון-עניין המיסוי, אל תשכח שיש לנו בארץ מיסים מאוד גבוהים במיוחד על מוצרים לרכב,ולא רק זה גם נמל אשדוד תורם את חלקו לעלות הסופית של מוצרי היבוא בארץ.

תמשיך לממן את כלכלות אירופה וחנויות אירופיות ובסוף גם לא יהיה רווחי לויקס לפעול, ופשוט תצטרך להזמין הכל מחו'ל.

אבל אם ההבדל הוא עשרה-חמישה עשר שקלים תמיד אני ארכוש בארץ.

אה ונגיד שתרצה להזמין חבילה גדולה עם הרבה מוצרים בארץ אתה עדיין תשלם 25 שקלים. אם תזמין מחו'ל גם תשלם בערך 80 פאונד על משלוח לפני שאנחנו מדברים על כל המיסים שיוסיפו ויכפילו את המחיר.

אני לא עוסק בהצלת הכלכלה הישראלית.

מי שרוצה לקוחות צריך לחשוב על אטרקטיביות בעיניהם ולא להתלות ב"הם יקנו ממני כי אני חייב לשרוד", זו לא צרכנות נבונה, זו צרחנות נבונה (:

אני לא יודע מה יהיה מחירו של הגלייז הספציפי הזה בארץ אבל אני די בטוח שזה יהיה הרבה מעל ה 100 ש"ח וזה עושה את ההזמנה שלי לחסכונית מאוד.

יצא לי 210 ש"ח ובארץ הכל כולל הכל יצא 250 ש"ח במקרה הטוב שהגלייז לא יעלה יותר ממה שנדמה לי שיעלה.

יכול להיות שאני טועה והגלייז יעלה בסביבות ה 40 ש"ח ואז אני אוכל את הכובע, מה מהם לדעתכם נראה לכם נכון מבחינה הגיונית?

נ.ב. יצאתי מנקודת הנחה שהגלייז עולה כ-120 ש"ח בארץ.

פורסם

אם כבר צרכנות נבונה,אז במקום לשמן את היבואן החזירי שנקרא צ'מפיון מוטורס, היית מייבא לארץ במחיר של האיביזה שלך לאון מאובזרת ונשאר עם עודף.

אבל למה לחסוך אלפים אם אפשר לחסוך 15 שקל?

פורסם
אם כבר צרכנות נבונה,אז במקום לשמן את היבואן החזירי שנקרא צ'מפיון מוטורס, היית מייבא לארץ במחיר של האיביזה שלך לאון מאובזרת ונשאר עם עודף.

אבל למה לחסוך אלפים אם אפשר לחסוך 15 שקל?

יש לך לינק למוצר? :lol:

עריכה: אגב, אם אני לא טועה אז גם הרכב שלך הוא לא יבוא אישי.

בכל אופן, המטרה לא היתה להתווכח כי ערב שבת היום ובסך הכל כולנו פה למטרה משותפת.

רציתי לדחות את הביקורות שלך כי היה פער משמעותי במחירים בין הזמנה מהארץ לבין ההזמנה מחו"ל, ואני מדבר על סביבות ה 50 ש"ח.

פורסם
יש לך לינק למוצר? :lol:

עריכה: אגב, אם אני לא טועה אז גם הרכב שלך הוא לא יבוא אישי.

בכל אופן, המטרה לא היתה להתווכח כי ערב שבת היום ובסך הכל כולנו פה למטרה משותפת.

רציתי לדחות את הביקורות שלך כי היה פער משמעותי במחירים בין הזמנה מהארץ לבין ההזמנה מחו"ל, ואני מדבר על סביבות ה 50 ש"ח.

נכון הרכב שלי לא יבוא אישי :lol:.

הביקורת שלי היא לא עלייך חס וחלילה. פשוט רציתי להסביר לך מאיפה נובעים פערי המחיר. משם תעשה מה שנכון לכיסך:-D

פורסם

בקלין יור קאר הייתה להם פאשלה רצינית איתי.

אני לא אסביר הרבה אני אפנה אותך לפוסט שכתבתי. לא אזמין משם בחיים

פערי המחירים בארץ לעומת חו"ל בתחום הדיטיילינג הוא מאוד משמעותי. (מזכיר לי אפילו את תחביב האופניים בארץ)

"אנחנו" (הקולקטיב של הפורום הנ"ל ועוד שרוטים הפזורים בארץ בטח אין להם מושג שיש על זה פורום פה) לא מתפשרים על מוצרים שיש באוטו דיפו ושות, כלומר: אנחנו רוצים את החומרים הטובים ביותר, מקצועיים ביותר, ואין לנו בעיה לשלם גם יותר או לרכוש גלונים של אותו מוצר. ככל שיש היתעוררות גדולה יותר של משהו,ככה קמים להם יותר בתי עסק המשרתים את האינטרס שלנו. זה יכול להיות לטוב או לרע. כל אחד רוצה לגזור קופון שמן יותר+המיסים שיש בארץ+ שכר דירה שהבית עסק משלם+עוד הוצאות, חייבים להעלות את המחירים של המוצרים.

את האופטי סיל שלי רכשתי ב106 ש"ח,באתר בריטי. אין מחיר כזה בארץ בכלל ונכון שהמחיר של המשלוח מאוד יקר,אבל זה כדאי שרוכשים כמה מוצרים. אני לא אימפולסיבי לגבי מועד הגעת המוצרים. אז מקסימום לא יהיה עכשיו את המטלית המיוחדת שהזמנתי.

רבים האנשים גם לא מתמצאים באנגלית,או באיביי או אתרים בריטים לרכישת מוצרים ולכן הם גם ישלמו יותר בארץ על המוצרים וזה לא יהיה להם אכפת. לפי דעתי לצרכן הנבון ישנה אפשרות לרכוש מוצרי דיטיילינג מקצועיים בארץ(שזהו צעד חשוב מאוד!) ולצד זה גם את האתרים הבריטים. צריך להשוות מחירים ולבדוק מהי האופציה הכי נכונה ואיפה לרכוש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
בקלין יור קאר הייתה להם פאשלה רצינית איתי.

אני לא אסביר הרבה אני אפנה אותך לפוסט שכתבתי. לא אזמין משם בחיים

פערי המחירים בארץ לעומת חו"ל בתחום הדיטיילינג הוא מאוד משמעותי. (מזכיר לי אפילו את תחביב האופניים בארץ)

"אנחנו" (הקולקטיב של הפורום הנ"ל ועוד שרוטים הפזורים בארץ בטח אין להם מושג שיש על זה פורום פה) לא מתפשרים על מוצרים שיש באוטו דיפו ושות, כלומר: אנחנו רוצים את החומרים הטובים ביותר, מקצועיים ביותר, ואין לנו בעיה לשלם גם יותר או לרכוש גלונים של אותו מוצר. ככל שיש היתעוררות גדולה יותר של משהו,ככה קמים להם יותר בתי עסק המשרתים את האינטרס שלנו. זה יכול להיות לטוב או לרע. כל אחד רוצה לגזור קופון שמן יותר+המיסים שיש בארץ+ שכר דירה שהבית עסק משלם+עוד הוצאות, חייבים להעלות את המחירים של המוצרים.

את האופטי סיל שלי רכשתי ב106 ש"ח,באתר בריטי. אין מחיר כזה בארץ בכלל ונכון שהמחיר של המשלוח מאוד יקר,אבל זה כדאי שרוכשים כמה מוצרים. אני לא אימפולסיבי לגבי מועד הגעת המוצרים. אז מקסימום לא יהיה עכשיו את המטלית המיוחדת שהזמנתי.

רבים האנשים גם לא מתמצאים באנגלית,או באיביי או אתרים בריטים לרכישת מוצרים ולכן הם גם ישלמו יותר בארץ על המוצרים וזה לא יהיה להם אכפת. לפי דעתי לצרכן הנבון ישנה אפשרות לרכוש מוצרי דיטיילינג מקצועיים בארץ(שזהו צעד חשוב מאוד!) ולצד זה גם את האתרים הבריטים. צריך להשוות מחירים ולבדוק מהי האופציה הכי נכונה ואיפה לרכוש.

+1...לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

מקווה שלא יהיו לי בעיות עם CYC.

פורסם
+1...לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

מקווה שלא יהיו לי בעיות עם CYC.

תודה. מקווה שהכל יעבור חלק (כולל מכס עכשיו זו תקופה משוגעת שם)

אני לCYC לא יתקרב יותר בחיים, יש לי את detailedclean ואני מרוצה עד הגג.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ב CYC צריך לחכות. לפעמים חודש ואף יותר...

ב CYC יש לא פעם תקלות משלוח. ואז זה לא חודש, אלא אפילו כפול.

ב CYC צריך להוסיף מע"מ בעת קבלת המשלוח בארץ.

למרות זאת, אני קונה מהם דברים מסויימים.

מעמ צריך להוסיף רק אם הזמנת בסכום גבוה מ75$,אחרת לא מוסיפים מעמ.

פורסם

צריך לעשות סקר שווקים אין ספק. יש דברים ששווה לקנות כאן, ויש דברים ששווה מעבר לים.

אבל צריך גם לדעת. באוטוסטור עם תבקש הנחה, תקבל! בין 6% ל 15%. בדוק!!

ל VIX, יש את המבצעים שלהם.

ו meguiars, נכנסו לארץ עם מחירי כניסה מאוד טובים.

אז לאט לאט, דברים מתאזנים, זה כוחו של השוק החופשי.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
צריך לעשות סקר שווקים אין ספק. יש דברים ששווה לקנות כאן, ויש דברים ששווה מעבר לים.

אבל צריך גם לדעת. באוטוסטור עם תבקש הנחה, תקבל! בין 6% ל 15%. בדוק!!

ל VIX, יש את המבצעים שלהם.

ו meguiars, נכנסו לארץ עם מחירי כניסה מאוד טובים.

אז לאט לאט, דברים מתאזנים, זה כוחו של השוק החופשי.

מה שהבחור אמר ^ :mm_yeah:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...