Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה ומהנה עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הGTI אופציה מעולה רק שקשה למצוא אחת וגם קח בחשבון שהן נסחרות מעל למחירון.

בפעם האחרונה שאני חפשתי (לפני כשנה) היו עשרות אקזמפלרים ביד2 וממש לא נסחרו מעל המחירון.

אני שמעתי את המשפט הזה גם על איזה סיאט צהובה שבנתיים עומדת למכירה כמעט חצי שנה.

אז כנראה שאין הרבה קופצים שמוכנים לשלם מעל המחירון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שברולט ספארק, תשאר גם עם עודף.

המיני בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס)

5 מקומות ישיבה, עיצוב חיצוני חדש הכולל:

גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

הוא כתב ביצועים וחיסכון בדלק הרכב שהצעת לו זה בדיוק הפוך ( אולי על הנייר הוא זריז), חבל

שוב פעם אזהרת סוחר:twisted::twisted:

פורסם

באמת? סוחר? גיא משברולט? זה שכתוב לו "ספונסר פורום" מתחת לשם? איך עלית על זה?

הוא עושה את העבודה שלו וזו זכותו.

לגבי ה-GTI- לא יודע על מה אנשים מדברים פה... אני רואה מלא כאלה על הכביש וקונים אותם הרבה אנשים מבוגרים שלא משחקים על הפרוטות של הרווח מעל למחירון. כבר יצא לי לראות כמה עשרות GTI 5 ו-6, ורוב הנהגים היו מבוגרים.

עוד אופציה זה הפולו GTI, פחות כוח מהגולף (מספיק לחלוטין++), פחות מקום, פחות משקל, פחות מחיר. לא ראיתי כאלה הרבה בארץ, אבל יש.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
בפעם האחרונה שאני חפשתי (לפני כשנה) היו עשרות אקזמפלרים ביד2 וממש לא נסחרו מעל המחירון.

אני שמעתי את המשפט הזה גם על איזה סיאט צהובה שבנתיים עומדת למכירה כמעט חצי שנה.

אז כנראה שאין הרבה קופצים שמוכנים לשלם מעל המחירון.

אני לא יודע מה היה כשחיפשת לפני שנה, באופן כללי הGTI (במיוחד 3 דלתות ידנית) נסחרת מעל למחירון בטח ובטח כאשר הנתונים טובים והמצב הכללי טוב ובלי תאונות כלשהן. אגב, זה נכון גם לגבי הMK6.

תמיד יהיו את אלה שקופצים על הגל ומבקשים מעל למחירון בלי שום סיבה מוצדקת.

לא יודע על איזה סיאט צהובה אתה מדבר ומה זה קשור לשרשור אבל אם כבר הזכרת סיאט אז גם הלאון MK1 נמכרת מעל למחירון.

• תוכן חדש...