Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקירה נהדרת ותמונות יפהפיות. כמוך, יש לי SOFT SPOT לז'אנר הזה. לא הגיוני בעליל אבל מה זה מגניב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יצא לי לנהוג על הפורד f250 בארהב, החוויה הייתה דומה מאד! בהמות גדולות שמפרפרות בכל הילוך ונותנות הרגשה כאילו שום דבר לא יעצור אותן!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבירור עם בעלי העסקים, ליטר סולר עבור טויוטה היילקס עולה 7.3 שקלים, בעוד שליטר סולר עבור הסילברדו עולה 4.3 שקלים (לאחר החזרי שקר כלשהו שאני לא הבנתי).

הסבר מישהו?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
תודה רבה.

האמת שתמונות פנים מאד יעניינו.

ידעתי ששכחתי לצלם משהו!

בטח מפרפר בעלייה !

התמונות צולמו באזור תל פרס ?

התמונה בעליה, שאין בה שום טריק של צילום, זו באמת עליה קצת מפחידה שדרשה מכוון קרקעי, צולמה בצפון. התמונות הן מרמת הגולן, מאזור תל פארס עד למסעדה.

אחלה סיקור.

אני מאמין שאתה מושבניק?:wink:

עלית עלי...

פורסם
הסבר מישהו?

בגלל שהסילברדו מוגדר כמשאית, מי שהוא עוסק מורשה יכול להזדכות על הבלו (עד לתקרה מסוימת, נדמה לי 10,000 ליטר בשנה) ובכך מחיר הדלק בפועל יורד.

בנוסף, אם המשאית (כלומר הסילברדו כפרה עליו) משמש את העצמאי לעיסקו אז אפשר גם להזדכות על המע"מ, מה שמוריד עוד 18 אחוזים ממחירו של כל ליטר.

ככה שבתכלס, למרות שבסילברדו צריכת הדלק גבוהה יותר מאשר בהיילקס, מעשית בגלל ההפרשים במחירי הדלק העלות מתקזזת ויוצא שלנסוע בסילברדו עולה כמעט כמו לנסוע בהיילקס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זו אמנם סקירה ואפילו מעניינת, לא כתיבה של עיתונאי בכיר,

אבל נהניתי לקרוא סוף סוף כותב שלא נפוח מחשיבות, נטול פלצנות ופשוט אמיתי, וזה כבר מצרך נדיר.

פורסם

נראה טוב. בהמה אמריקאית טיפוסית.

אגב, בארה"ב אין צורך ברישיון C1 לנהיגה על הדבר הזה :-) מספיק B...

אצלנו אגב זה יוצא יותר טוב בגלל החזרי המס השונים...

• תוכן חדש...