Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בתקלה שפורסם עלה לאחרונה בכול הקשור לתפקוד כריות האוויר במקרה תאונה ובמותחנים של החגורות.

מדוע בזימון שקבלתי לטיפול בתקלה רשום שמדובר בחצי שעה ובמוסך ענו לי שזה לוקח חצי יום? מי ישלם לי על אובדן יום עבודה?

אמרו לי שבימי שישי וראשון אין תקשורת לחו"ל(מה זה קשור?) ושזה הרבה יותר מחצי שעה, יותר נכון, חצי יום.

עריכה:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2013_05_28_N03_%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9C_%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%99%D7%92%D7%95_%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%9E%D7%99%D7%99

פורסם

אני מניח שאתה אינך היחידי במוסך באותו יום...?

גם אני ממש במקרה,היום, לקחתי חצי יום חופש מהעבודה, ע"מ לסדר משהו ברכב.

חוץ מזה - אתה יכול להשאיר את הרכב בבוקר ולאסוף אותו אחר הצהריים.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הבנת.

RECALL כזה מתאמים מראש יום ושעה, אז נניח, ייקח שעה, ואפילו שעה וחצי, אבל חצי יום?

כשמתאמים לשבוע או שבועיים מראש, אין שום סיבה להשאיר רכב לחצי יום, לא מדובר בראש מנוע :x

פורסם

הבנתי גם הבנתי :lol: (רכב ראשון שלך, אני מנחש...?)

אז מתאמים, so ...?

עד שמגיע יועץ (אתה ממתין) שממלא טופס קבלה, מכניס אותך לתור (אתה ממתין). מן הסתם - העבודה לא תיקח כ"כ הרבה זמן כנראה. אבל ישנם עוד רכבים במוסך, עם בעיות כאלה ואחרות. צריך לקחת את זה בחשבון .

מה שאני מנסה לומר לך, שלתחזק רכב - צריך ויכול "לעלות" לך גם מזמנך הפרטי ואין כ"כ הרבה מה לעשות עם זה, אלא להתאזר בסבלנות. ייתכן גם שתופתע והרכב ישוחרר במהירות.

דבר נוסף - אם אתה במרכז, ידוע לי שבמוסך "פליקס", יש אפשרות (לפחות היתה) להכניס רכבים גם אחרי הצהריים לטיפול / תיקון.

אם זה מתאים לך - בדוק איתם אם גם RECALL הם מוכנים לבצע בזמן זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום רב,

לכל ביצוע טיפול ברכב מומלץ לקבוע פגישה לפחות יומיים מראש. יועץ השרות חייב להכין עצמו לפגישה ובמקרים של קריאה לשרות גם לוודא קיומם של החלפים במחסן המוסך, למשל.

ב"פליקס" ניתן להכניס הרכב למוסך בתאום מראש בכל שעה בלילה, כולל סופ"ש ו/או לאחר שעות העבודה והרכב יכנס לעבודה מייד למחרת בבוקר!

כמו כן, אנו מעניקים בחינם הסעה במונית לכל כתובת בתל אביב רבתי ושטיפת רכב חיצונית חינם בתום הטיפול.

התקשר 6522* לקביעת פגישה עם יועץ שרות.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...