Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנתיים שילמתי על פתיחת הזמנה ו"שיריינתי"

לפני נסיעת מבחן? לאט לך. סע ברכב מחר ונסה לאתגר את ההחלטה שלך, אחרת זה סוף ידוע מראש (כלומר, אפילו אם מחר יתייצב סוכן רנו עם קורקינט שבחזיתו מעוין, זה לא יישנה). אתה יודע, רציונליזציה וזה..

מה שכן, עם כמה ששילובי הצבעים האלו מרשימים באולם התצוגה ואולי אפילו בנסיעת המבחן, אני לא בטוח שזו החלטה נבונה לאורך זמן. אבל אולי אני שמרן מידי בקטע הזה.. רק אל תשכח שיהיו קונים כאלו אי אז כשתרצה למכור ואולי הם לא יתרצו למראה הגה אדום. מצד שני, יבוא הקונה שירצה, גם אם תצטרך לחכות לו ואם אתה רוצה הגה אדום - אז לעזאזל, קח אדום. :wink:

:idea:
  • תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי להזמין רכב מפרוספקט זה טעות (מי כמוני עם הפיקנטו יודע) אבל בקטע של הצבע אני לא מסכים איתך Fkl0ster.

כמה כבר יצא לו לקנות רכב חדש בחיים? שיזמין מה שהוא רוצה. גם אם זה ורוד נצנצים עם נגיעות של צהוב.

לקנות רכב על בסיס כמה קל יהיה למכור אותו זה מתכון לצרות. שייהנה עד הסוף. :-D

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מבין לחלוטין ומסיבה זו הדגש הוא על הסיפא של דבריי. פשוט יש לי "טראומה" מקונה שבא מרחוק לראות רכב, רק כדי לפסול אותו בשל הצבע.. :oops:

פורסם
לפני נסיעת מבחן? לאט לך. סע ברכב מחר ונסה לאתגר את ההחלטה שלך, אחרת זה סוף ידוע מראש (כלומר, אפילו אם מחר יתייצב סוכן רנו עם קורקינט שבחזיתו מעוין, זה לא יישנה). אתה יודע, רציונליזציה וזה..

מה שכן, עם כמה ששילובי הצבעים האלו מרשימים באולם התצוגה ואולי אפילו בנסיעת המבחן, אני לא בטוח שזו החלטה נבונה לאורך זמן. אבל אולי אני שמרן מידי בקטע הזה.. רק אל תשכח שיהיו קונים כאלו אי אז כשתרצה למכור ואולי הם לא יתרצו למראה הגה אדום. מצד שני, יבוא הקונה שירצה, גם אם תצטרך לחכות לו ואם אתה רוצה הגה אדום - אז לעזאזל, קח אדום. :wink:

אני מסכים איתך, העניין הוא שראיתי את מערכת ההזמנות מולי וכמות המלאי של הרכבים.. בוא נגיד שברמת האבזור הגבוהה, קליאו 900 סמ"ק טורבו יש בארץ פחות מ-20 רכבים. מתוכם רק 2-3 לבנים, והכי הרבה זה 6 רכבים בצבע שחור.

אחרי נכנס עוד אדם והתעניין.. לקחת סיכון ולהתקע עד המשלוח הבא (סוף אוגוסט) זה לדעתי לא חכם, במיוחד שההזמנה משריינת אבל לא מחייבת כלום.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

אני מאוד מחכה להתרשמות שלך,היום התקשרתי להזמין נסיעת מבחן על ה0.9 אבל בנתיים זה רק ללקוחות רנו.:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוכחתם שיופי הוא מעל האופי.

אני לא פוסל את הרכב, הלוואי ויצליח... העיצוב יפיפה במיוחד הצבע השחור וההגה עם הפס לבן - סוף הדרך!

אבל הסמל הזה של הרנו, יש לי טראומה...של תקלות,מוסכים...זכרונות לא טובים מניסיון עם רכב הקליאו, ניסיון שלי, ניסיון של חברים שלי.

אם האוטומט היה עולה 75 זה היה באמת שווה לקחת את הסיכון.

אני בכל זאת היתי מחפש את היפה אבל גם האופה. :-)

פורסם
אני מאוד מחכה להתרשמות שלך,היום התקשרתי להזמין נסיעת מבחן על ה0.9 אבל בנתיים זה רק ללקוחות רנו.:oops:

באמת?? :?

מוזר מה ההגיון.. למרות שיש אירוע השקה רק בשבוע הבא, עדיין כשהתקשרתי להזמין לא זכור לי שציינתי כי אני לקוח רנו.

פורסם

כן שה מה שנאמר לי שבנתיים זה ללקוחות,ורק עוד ,שבועים יהיה לכולם.

אלא אם אני אבוא הלסוכנות ואז ישימו אותי בתור לנסיעה,מוזר..

את הקליאו הקודמת הזמנתי לנסיעה דרך הטלפון..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקנות רכב על בסיס כמה קל יהיה למכור אותו זה מתכון לצרות. שייהנה עד הסוף. :-D

נכון גם לגבי אנשים שמשמיצים את המותג וטוענים שהוא לא שומר על ערך.. כאילו למה אני קונה רכב חדש? בשביל למכור אותו?

עוד לפני שהוא אצלי אני צריך לחשב מה יהיה ערכו בעוד X שנים?

טיפשי.

פורסם
היום התקשרתי להזמין נסיעת מבחן על ה0.9

זהו, אתה נפטר מהפנדה? :-o האמת, אם המנוע מספק את הסחורה, זה בהחלט שדרוג ראוי. חשבת על הדגם המאובזר יותר או על הבסיסי?

אגב, גם אני מתכוון ללכת להתרשם מהקליאו החדשה, אבל התרשמות "יבשה" בלבד.

פורסם

לא את הפנדה אני לא מוכר,לא תאמין כניראה מאיזה סיבה אני רוצה לבצע נסיעת מבחן-גם בשבילי כי מעניין אותי המנוע וגם במידה ואנשים שואלים לגבי יעוץ תהיה לי תשובה לגביה,שהיעוץ יהיה מבוסס.

פורסם

לא נסעתי על כול הרכבים,אבל כן ישבתי בכולם כול שנה אני ואבא שלי נוסעים להכול הסוכניות להתרשמות,זה תחביב משותף.

פורסם

דווקא את הקליאו הכי אקטואלית לא מייבאים, ה 1.5 דיזל היא אחת המכוניות החסכוניות ביותר כיום, אאל"ט 30 ק"מ לליטר +

גם חסכונית וגם זולה יחסית או בקיצור : חסכזולית.

פורסם

כניראה בגלל שהיא הייתה יקרה מידי וחבל..

• תוכן חדש...