Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני אחראי לאמיתות הדברים, אך נראה שהמקרה ראוי להתייחסות.

מדובר בסיפור נוכלות שמתרוצץ בפייסבוק (מצורפת תמונה למי שאין), על חבר'ה שאורבים לרכבים שיוצאים מחניות, מדמים פגיעה ברכב (מכים על הפח) וברגע בו הנהג יוצא לבדוק מה קרה, טוענים שהפגיעה גרמה לאייפון שלהם נזק ודורשים 500 ש"ח. סירוב יתקבל באיום על דיווח של פגע וברח.

mtLFKYg.jpg

פורסם

אני אומר להם אין בעיה ומתקשר למשטרה, אבל לרוע המזל יש הרבה אנשים מפגרים שנותנים שיסחטו אותם.

אם זה אמיתי אז לאנשים ששילמו אין שכל.

פורסם

על מקרים כאלה אני שמח לפעמים שיש ערסים.

שינסה ליפול על אנשים כאלה, אחרי מה שהוא יעבור נראה לי הוא לא יעשה את זה שוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לדעתי הוא ממשתתפי האח הגדול.

צחקתי בקול כי גם אני חשבתי על זה :lol:, אגב רשום בתגובות שזה באיזור ראשון, יש למישהו מיקום מדויק יותר?

פורסם
אגב רשום בתגובות שזה באיזור ראשון, יש למישהו מיקום מדויק יותר?

זה נראה כמו החניה של השופרסל באיזור תעשייה הישן בראשון לציון.

פורסם

שם גז ונוסע, שיחפשו אותי.

אפילו לא מרים את הקול עליו, שלא יגידו שזה קשיש וכו'.

השוטר לא מוציא את היד מהבולס בשביל אייפון מסכן. (במיוחד שלא מדובר בגניבה!).

בשביל פגע וברח, צריך או נזק של כמה אלפים, או בני אדם פגועים. (אולי לא מעוגן בחוק, אבל זה ממה שראיתי בשטח).

פעם יצא לי לראות אחד שמתלונן על פגע וברח, אבל במקרה הזה הייתה לו אופל קטנה חדשה שמישהו לקח רוורס ופירק לו את הצורה של הטמבון (השכן רשם לוחית ורכב של הפוגע).

לדעתי הוא ממשתתפי האח הגדול.

:lol:

פורסם
זה נראה כמו החניה של השופרסל באיזור תעשייה הישן בראשון לציון.

אתה חד עין. לא קישרתי עד שקראתי את ההודעה שלך. אכן נראה כמו החניה של השופר סל.

פותח השרשור, תודה על העדכון.

פורסם

עוד הצעה:

מדפיסים את הדף הרלוונטי מהפייסבוק. ברגע שהגאון צץ ומאיים בתלונה אומרים לו - אין בעיה, נזמין משטרה ונמתין. אם וכאשר השוטר מופיע שולפים את הדף ומתלוננים על סחיטה. נראה לי שהבעיה תיפתר ככה בצורה די מוחלטת.

• תוכן חדש...