Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול בקרתי במוסך מוכר ע"מ לבצע טיפול ובנוסף התלוננתי על רעש מחריד של מתכת בזמן עצירה.

בוצע טיפול שכלל:

פילטר שמן

פילטר אוויר

שמן מנוע

רפידות בלם - שפה אני חייב לציין שאת הקודמות החלפתי לפני שנה באותו מוסך ולפני זה נסעתי עם רפידות אחרות 4 שנים.

הוחלפו צלחות בלם מקוריות - וגם פה אציין שבחיים הם לא עברו חריטה

הוחלפו מצתים

הוחלפו חוטי הצתה בטענה שבאחד החוטים הראש קרוע - הוחלפו לחוטים תחליפיים

יצאתי מהמוסך לדרכי, במהלך היום לאחר נסיעה של כ10 דקות ועצירה ברמזור - הטורים נפלו והרכב כבה. הנעתי מחדש ונסעתי ונראה כי הרכב נוסע בקושי ומתחמם ושוב הטורים נופלים והרכב נכבה.

הגעתי למצב שהחום מנוע התחיל לטפס לאזור האדום וכיביתי את הרכב.

הרכב התקרר והגעתי שוב למוסך ושם המוסכניק שחזר את הבעיה ובנוסף שמע את הרעש שעליו התלוננתי מלחתחילה והבין שהבעיה לא הייתה בצלחות - כלומר הוא החליף לי על בליינד את הצלחות שעלותם ביחד עם העבודה מסתכמת בכ800 שקל ובסוף התקלה עוד נשארה.

המוסכניק טוען שהמצתים שהוא החליף היו לבנים לגמרי וזה מצביעה על בעיה של הזרקת דלק דלה וכנראה שיש לי בעיה במסנן או במשאבת דלק. בנוסף הוט טוען שאולי הסיבה לרעשים המחרידים בזמן עצירה נובאים ממשאבת הגה כוח שנתפסת.

הרכב נשאר במוסך לשבת ובראשון הוא אמור לטפל לי ברכב

פה אני צריך את עזרתכם:

מה לדעתכם הבעיה לכיבוי הרכב ועלות החום? - אגב המים בסדר והרדיאטור לא סתום

מה לדעתכם עלי לעשות - נכנסתי עם רכב תקין ויצאתי עם תקול ובנוסף הוחלף לי חלק שכנראה לי היה צריך להיות מוחלף

אני בכוונה לא מפרסם את שם המוסך כי הוא מוכר מהפורום ולא בא לי להעליל עלילות סתם אבל אני מרגיש מרומה ולא מרוצה במיוחד שאני מטפל במקום הנ"ל כבר 3-4 שנים.

תודה לעוזרים

פורסם

לא מחייב שיש קשר בין הטיפול שהרכב עבר לבין התקלה החדשה אבל מצד שני יכול להיות שגם יש קשר.

אם אתה מטפל במוסך 3-4 שנים,זה אומר שאתה מרוצה ואם כך,עדיף לגרור את הרכב למוסך (לא לנסוע עם רכב מתחמם כדי לא לגרום נזק למנוע) בחזרה,להעלות את טענותיך ולקבל תיקון חוזר (אם אכן קשור למה שהוחלף בטיפול) או לבקש לפתוח כרטיס על תקלה אחרת.

דבר נוסף- עדיף לפני ששופכים את הלב,לעמוד מול מנהל המוסך וללבן איתו את הדברים והמחלוקות- הרי גם כך לאחר שתציין את סוג הרכב הוא יעלה ויגיב כאן.

מעבר לכך,גם אם מוסך הוא מצויין,אבל הוא מקבל לטיפול רכב לימון (רכב שהוזנח מאוד ע"י הבעלים הקודמים שלו) אל תצפה שהוא יעשה מהרכב בונבוניירה ובטח שלא בחינם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב לא לימון ולא כלום

הרכב טופל בשנים האחרונות עבר רק טיפול פעם בשנה ולא היו תקלות (ב7 שנים ליתר דיוק)

אולי אתה מגבה פה חבר פורום וחבל

פורסם
...אולי אתה מגבה פה חבר פורום וחבל

למה אתה בא אליו בטענה כזו? שים לב מה הוא רשם:

לא מחייב שיש קשר בין הטיפול שהרכב עבר לבין התקלה החדשה אבל מצד שני יכול להיות שגם יש קשר.

.....

ובכלל, אתה רושם ש 7 שנים לא היו תקלות מעבר לטיפולים, ובכן, הרכב שלך לא חסין לתקלות לכל אורך חייו ויש מצב שדווקא עכשיו יש תקלה לא צפויה, וכפי שרשם קדמי, יתכן וכן יש קשר.

אף מוסך מוכר לא יתלכלך בשביל תקלה שהוא עצמו יצר, ככל שיצר כזו, ואם בכלל יצר כזו, ואולי יד המקרה הוא.

תן למוסך לבדוק ולהתייחס בהתאם לממצאים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מסכים שיכול להיות שמשהו יתקלקל, שום דבר לא עובד לעד אבל יש לי בעיה עם זה שנכנסתי עם רכב תקין ויצאתי לא תקין.

אני בסהכ רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה לידע הכללי שלי ולא בא להשמיץ אפחד פה

• תוכן חדש...