Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה כיף לראות את המשטרה סוף סוף בפעולה, אני גם בטוח שעם מצלמה על הראש של השוטר הוא יעשה פאדיחות למשטרה והאשמות שווא, וישמור על שפה נאותה, ואולי סוף סוף יתחילו להתנהג כמו שוטרים לעניין.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היה מדובר באדם נורמלי מהישוב, מזמן היו מרססים אותו במקרה הטוב או מחשמלים אותו במקרה הפחות טוב. רק עם הטיפוסים האלה נוהגים בעדינות שכזאת.

הכל פה הפוך...

הבדל "קטן": אדם נורמלי מהישוב לא היה גונב אופנוע, בורח מהשוטרים וצועק עליהם במקום להכנס לניידת ולסתום ת'פה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל הכבוד לשוטרים!

הצחיק אותי הקטע בסוף שהשוטר צעק לו "תפסיק להתנגד! תפסיק להתנגד!" הזכיר לי את הקטע עם הכושי השמן עם שני האבות ההומאים מהארולד וקומאר הולכים לווייט קאסל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ביג לייק! יצא לי לראות עוד עשרות מעצרים יפים כאלה, אבל לא היתה מצלמה. שאופן למ"י שמכניסים מצלמות - שיכניסו כמה שיותר - השוטרים יהיו יותר רציניים. זו דעתי.

אבל כל הכבוד לשוטרים!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אותי הצחיק יותר מהכל הקטע בסוף הסרטון שבו הוא רב עם הפרחה. עופי מכאן. לא עוף אתה. לא עופי את :-D

עצוב

הייתי מעיף אותה ביחד עם הגנב למעצר על שיתוף פעולה.

פורסם
...לאחר שהוא עשה תמרונים חדים (לתוך סמטאות)...

אין אף סמטה באזור שבו זה קרה. יותר מזה, האזור שממנו הוא הגיע הוא רחוב שאין בו כביש, תמיד יש שם ילדים משחקים שבטוחים ששום דבר לא ידרוס אותם. הבחור עשה טיול של לפחות 300 מטר על מדרכה של רחוב.

פורסם
הבדל "קטן": אדם נורמלי מהישוב לא היה גונב אופנוע, בורח מהשוטרים וצועק עליהם במקום להכנס לניידת ולסתום ת'פה...

אז מה שאתה אומר זה שלשוטרים יותר קל להכניס לאדם מהישוב מאשר לאחד כזה?

כל אזרח אחר היה חוטף מזמן סילון של פלפל לפנים, אבל הפרחה הזאת לא ועוד השוטר התוכח איתה כמו ילד קטן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתגובה האחרונה שלי רשמתי ששוטר עם מצלמה על הראש בין היתר ישמור על שפה נאותה, ועכשיו עמוס השב את תשומת לבי ובאמת אחרי שראית כמה פעמים את הסרטון השוטר אמר "אני יזיין אותך", איך אפשר להאשים את העצור על זה שהוא קילל בחזרה שוטר שקילל אותו?

בתור אחד שהיה במצב ששוטר מתחצף אליי ומשתמש במילים לא יפות, ואתה נשאר עם פה פעור כי לא ציפית לדבר כזה משוטר שאמור לשמור על החוק אני לא מאחל את זה לאף אחד את ההרגשה הזאת!

מקווה שהעצור יצליח להעניש את השוטר הזה עכשיו שהכל מצולם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בתגובה האחרונה שלי רשמתי ששוטר עם מצלמה על הראש בין היתר ישמור על שפה נאותה, ועכשיו עמוס השב את תשומת לבי ובאמת אחרי שראית כמה פעמים את הסרטון השוטר אמר "אני יזיין אותך", איך אפשר להאשים את העצור על זה שהוא קילל בחזרה שוטר שקילל אותו?

איזו שפה, איזו.

איפה הוא גדל? מה, הוא לא יודע שיש להגיד "אני אזיין אותך"? מה זה - "אני יזיין אותך"?

פה פה פה...

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4392057,00.html

שיעצרו אותם סתם ככה.

פעם, בשנות ה- 50/60, היו שמועות או אפילו יותר (אנשים ממש האמינו בזה) ששרות בטחון החוץ דאז התאמן בחיסולים על חלאות אדם כאלה, אנשי כלום ופשע שכבר לא יתרמו כלום לחברה. בוצעה התקשרות עם הזבל המהלך-על-שניים, הוא נקרא באמתלה כזו או אחרת לאזור "האימונים" ושם בוצע עליו נוהל חיסול... מרדפי מכוניות לא היו.

כעת, אני מאמין שבאמת כדאי אולי לשקול שיטות אלו ברצינות.

הרי אף אחד לא יידע מכלום...

• תוכן חדש...