Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תרופות סבתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחום הגוף שלי חצה את רף ה39 מעלות הבליח לי הרעיון לפתוח שרשור על תרופות סבתא, כל אחד כאן מגיע מבית אחר ולכל אחד "תרופות" שהיו משתמשים בביתו אז קדימה: חום, צינון, כאב גרון, גודש בריאות וכל מה שלמדו אותכם בבית :)

ע"מ להכווין את השרשור בבקשה לרשום ככה:

סוג המחלה

דרכי טיפול

לא להתמקד בחום שלי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

פלפל הבנרו ברקטום.

לא עוזר כלום להקלת הסימפטומים, רק שתוך 2 שניות תשומת הלב שלך ממוקדת בסימפטומים אחרים לחלוטין! :twisted::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. לכאבי גרון תשרה לילה שלם בצל בתוך דבש. למחרת בבוקר צרוך כמה כפיות.

2. אינהלציה טבעית, להרתיח מים ובתוכם חמניות או כל צמח בעל סגולות של "פתיחת סינוסים". מגבת מעל הראש, ולהתחיל להסניף, פותח את הצינורות כמו קסם.

3. התרופה של הגוף שלך, החום. כשאני סובל מחום אני לא לוקח שום תרופה כל עוד הוא לא מגיע ל-40 מעלות צלזיוס. החום של הגוף שלנו הוא אמצעי ההגנה הטוב ביותר שלו. החום עולה, כדי לשבש את תהליכי הפעולה של הגורמים הזרים בגוף שלך, ואם אתה יכול לסבול את החום ואת כאבי הראש, אז אני ממליץ להתאפק, זה ישתלם לטווח הארוך. לי זה עובד כמו קסם, אבל אך ורק בהסכמתה של הרופאה שלי.

השתדל לצרוך מספיק מזון. הגוף שלך במלחמה (ממש ככה), והוא צריך מזון. הבעיה שעם המחלות מגיעות בחילות וחוסר תיאבון, אל תיפול קורבן לכך, וצרוך מזון בכמות מספיקה. הגוף שלך זקוק לאנרגיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשביל להקל על גודש\דלקת בריאות -

מחממים מעט שמן זית במחבת וצולים קלות שן שום קצוצה (ממש קצת, כשחתיכות השום מתחילות להשחים מורידים מהאש). לאחר חצי דקה\דקה לערך, כשהשמן עדיין חם אך הגיע לטמפ' בטוחה למגע עור, מורחים אותו על בית החזה (מקדימה וגם מאחורה באיזור הגב). מיד לאחר מכן עוטפים את היקף החזה בשכבה של צמר גפן, כשמעליה לובשים חולצה - בכדי לבודד ולשמור על חום האיזור.

קצת שמנוניות על הגוף וריח של זיתים, אך אפקט החום העדין מעודד יציאת ליחה מהריאות בצורה פנומנלית. שעה-שעתיים עם כל העניין מסביב לחזה וביום-יומיים שלאחר מכן אתה תשתעל להנאתך, כשתוציא החוצה את רוב הגודש שהיה לך בריאות. הרבה בריאות שתהיה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תרופת הסבתא הכי טובה זה ללכת לישון. ככל שאתה ישן יותר אתה פחות זמן סובל מהסימפטומים.

הדבר היחיד שבאמת עזר למשהו זה שמן זית חם למריחה על צואר או גב תפוסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שעורה בעין - שתן של עצמך על גזה נקיה, להחזיק על העין מספר דקות, כל המרבה הרי זה משובח.

אתה לא מתכוון לזה ברצינות נכון? לא באמת!

פורסם

תרופות סבא מוכחות ובדוקות:

חלב עיזים ישר מהעטין בהשפרצה לפה - פתרון לפצעים הלבנים המופיעים בתוך הפה של ילדים קטנים (מומלץ בשעות הבוקר המקודמות או בשקיעה).

עלי כרוב - למניעת גודש בחזה לאישה לאחר לידה

פורסם
שעורה בעין - שתן של עצמך על גזה נקיה, להחזיק על העין מספר דקות, כל המרבה הרי זה משובח.

אצלנו זה דווקא שקית תה. נראה לי שזו דרך יותר טובה :-P

עקיצה של דבורה: לשלוף ענב טרי, לחצות באמצע ולשים על העקיצה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...