Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, לפני כחודשיים רכבי עבר התעללות .

את הנזק ניתן לראות בתמונות המצורפות, בהיותי חייל אין באפשרותי לבצע צביעה כללית לרכב.

בהתחלה חשבתי שהזמן יעשה את שלו, ואני אתרגל - אבל לא! , זה ממש מציק לי כל בוקר וממש כואב הלב .

כפי שהזכתי מבחינה כספית אין לי את הכסף כרגע להשקיע, אבל אולי אפשר לצמצם נזקים? , אני מבין שזה לא יעלם .

אבל אולי להגיע למצב יותר "טוב" .

אשמח לחוות דעת מקצועית שלכם .

את התמונות ניתן לראות בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3819238#post3819238

שהיה המשך שבוע טוב, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

באמת כואב לראות את הנזק הזה, בעיה היא שהשריטות כל כך עמוקות וארוכות שאי אפשר לעבור עליהם עם מכחול בלי לשים לב להבדלי צבע..

פעם מישהוא כאן הציע להכניס צבע לשריטות עם קייסם בעדינות, זו עבודת נמלים אבל זה אולי יכול לעזור להסוות קצת את הנזק,

קח בחשבון ששום דבר חוץ מצביעה לא יצא מושלם

פורסם

מניסיון שריטות זה משהו שאי אפשר להעלים. קיסם אולי ימלא קצת אבל אתה תראה הבדל ברור בגוון ככה שהשריטה תבלוט יותר. כמי שכבר היה בסרט הזה אני יכול להגיד לך שעם כל הצער שבדבר פשוט אין מה לעשות חוץ מלצבוע את הרכב. פוליש מקצועי אולי יעזור חלקית במקומות שהשריטות לא עמוקות אבל הוא לא יעלים. בצבע רגיל יש מעין ליפסטיקים כאלה שממלאים לא רע את השריטות ומסווים אבל במקרה שלך זה צבע מטאלי. אני חושב שבמקום לעשות תיקוני צבע שבהם בוודאות יהיו הבדלי גוונים, שווה אולי לשקול צביעה בפלסטידיפ לכל הרכב ובכל מקרה להתרחק ממקור הנזק (זה ברור שזה מישהו שרצה לנקום בך - אנשים לא עושים כאלה שריטות סתם).

אביב

פורסם
באמת כואב לראות את הנזק הזה, בעיה היא שהשריטות כל כך עמוקות וארוכות שאי אפשר לעבור עליהם עם מכחול בלי לשים לב להבדלי צבע..

פעם מישהוא כאן הציע להכניס צבע לשריטות עם קייסם בעדינות, זו עבודת נמלים אבל זה אולי יכול לעזור להסוות קצת את הנזק,

קח בחשבון ששום דבר חוץ מצביעה לא יצא מושלם

מניסיון שריטות זה משהו שאי אפשר להעלים. קיסם אולי ימלא קצת אבל אתה תראה הבדל ברור בגוון ככה שהשריטה תבלוט יותר. כמי שכבר היה בסרט הזה אני יכול להגיד לך שעם כל הצער שבדבר פשוט אין מה לעשות חוץ מלצבוע את הרכב. פוליש מקצועי אולי יעזור חלקית במקומות שהשריטות לא עמוקות אבל הוא לא יעלים. בצבע רגיל יש מעין ליפסטיקים כאלה שממלאים לא רע את השריטות ומסווים אבל במקרה שלך זה צבע מטאלי. אני חושב שבמקום לעשות תיקוני צבע שבהם בוודאות יהיו הבדלי גוונים, שווה אולי לשקול צביעה בפלסטידיפ לכל הרכב ובכל מקרה להתרחק ממקור הנזק (זה ברור שזה מישהו שרצה לנקום בך - אנשים לא עושים כאלה שריטות סתם).

אביב

תודה לכם, אני מודע לכך שרק צביעה כללית לרכב תעזור במצב שלי.

אני לא מחפש שלמות, אני רוצה להגיע למצב יותר טוב ממה שעכשיו, אני גם לא רוצה לצבוע חלקים כי הבדלי צבע יהיו .

יש לכם המלצה לאיש מקצוע שיכל לבחון את המצב ולהציע פתרונות?, שוב אין לי ממש סכומים להשקיע ככה שאני מחפש משהו זול ואני גם לא מצפה לשלמות כי אני מודע למצב .

עוד שאלה, חלודה יכולה להגיע ויש טיפול נגד? , צביעה של הרכב תהיה רק שאני אשתחרר מצה"ל ואני לא רוצה להגיע למצב של הזנחה כי חבל לי .

אשמח לשמוע פתרונות והצעות :)

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3918560#post3918560

תראה את השרשור שלי לגבי ערכת תיקון שריטות ^

בסביבות 100 שח כולל משלוח. ואם תשקיע זמן ואהבה יכול להיות שתקבל תוצאות לא רעות.

אין תחליף לתיקון מלא ומקצועי, אבל לפי מה שאומרים זה בהחלט משפר את המצב.

בהצלחה עם הסיפור המכעיס מול ה"חבר" ההוא שלך.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3918560#post3918560

תראה את השרשור שלי לגבי ערכת תיקון שריטות ^

בסביבות 100 שח כולל משלוח. ואם תשקיע זמן ואהבה יכול להיות שתקבל תוצאות לא רעות.

אין תחליף לתיקון מלא ומקצועי, אבל לפי מה שאומרים זה בהחלט משפר את המצב.

בהצלחה עם הסיפור המכעיס מול ה"חבר" ההוא שלך.

אין לי ממש ידיים לעשות זאת ( סבלנות בעיקר ) , מכיר בעל מקצוע שמתעסק בדברים כאלה?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

שים לב שיש חלק שני.

לצבוע אתה לא יכול,ולבד אתה לא רוצה..אז מה אתה רוצה שנציע?

כמו שכתבת בשרשור המקורי,הצביעה עולה כמה אלפים וגם אז יכול להיות שיהיו הבדלי צבע.

האופצייה היחידה שלך זה בסבלנות לעשות את השלבים שבסרטון.ולאט ולאט לשחזר את הצבע.

מה בסוף נסגר עם אותו "חבר" שחשדת בו?:roll:

• תוכן חדש...