Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו DL שנת 88 החזקתי משנת 96 בערך עד 2007.

כמו מפגר מכרתי אותו ב 1,500 ש"ח. חבל שמכרתי אותו, הייתי שומר אותו לרכב שני המשפחה.

מאז, פיזו 306 שנת 95 משנת 2007 עד תחילת 2013.

היום, סובארו נייו אייג אימפרזה 2004

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סובארו גרנד לאונה הייתה 18 שנה במשפחה-הוחלפה ביונדאי I30 חדשה לבסוף.

1994-2012.

שמורה ומטופלת נמכרה בכמה אלפים מעל המחירון.

כרגע רכב שלי אצלי חצי שנה(אני חושב שיישאר עוד 5-6 שנים לפחות).

לפני זה כל שנתיים-שלוש-ליסינגומטית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אאודי A6 3.0TDI QUATTRO - בקרוב 3 שנים מ2010 עד היום.

VW פאסאט 1.8T - הייתה אצלי כ-4 שנים מ2006 עד 2010.

וולבו 850 2.5 רמת גימור GLT - הייתה אצלי שנה 2005-2006, הנבלה לא הפסיקה לעשות בעיות.. (גיר שהחליק שופץ, מחשב כריות אוויר שהוחלף, רדיאטור חימום שהתפוצץ וגרם לנוזל קירור להגיע לתא הנוסעים, ועוד מלא תקלות קטנות מעצבנות)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אני גם לא מחזיק רכב יותר מדי זמן - מקווה שישתנה עם הנוכחי :) (מקווה עאלק,חייב!)

פולו לבנה (רכב ראשון) שנתיים ו30K

פולו כחולה - שנה וחצי ו20K

גולף - 11 חודשים (לא סובל אוט',כל יום קיללתי את הגיר) ו22K

פאביה TSI 2010 - שנה ו8חודשים,עד הריסוק הכואב (גמעה 44K,כמו הנוזל המפורסם)

פאביה TSI 2012 - שנה ו3חודשים ממרץ אשתקד,36K על השעון ונוסע בלי לנוח :)

כן אני נוסע המון,ידוע - לצערי גולף TDI עדיין יקרה,אין פאביה TDI (סטיישן,בעע),כנ"ל עם איביזה.

לאחרונה אני פוזל לכיוון הפוקוס :oops: אם היא תמכר עם המנוע 1ליטר טורבו במחיר סביר - אולי אולי!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היה אצלנו במשפחה קורולה שנקנתה מהחברה בשנת 95, ונמכרה בשנת 2011 סך הכל 16 שנה (עד היום יש מחשבות לקנות אותה בחזרה מהקונה)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
היה אצלנו במשפחה קורולה שנקנתה מהחברה בשנת 95, ונמכרה בשנת 2011 סך הכל 16 שנה (עד היום יש מחשבות לקנות אותה בחזרה מהקונה)

למה מכרתם?

עד היום אני מצטער שגרטתי את הפאסאט 85 של סבתי, היה שבר בבלוק ומחוסר עניין שלה לתיקון הוא פשוט נגרט.

פורסם

חגי - אני מסכים.

אני עדיין לא מבין מה נכנס בי למכור את הסובארו 88 שלי ב 1,500 ש"ח.

נכון היה צריך טסט ומצבר אבל אין יום שאני לא מתחרט שמכרתי אותה, סוס עבודה נטו...

פורסם

לנטרה 94 הייתה אצלנו במשפחה 11 שנים, בין 98 ל 2009. מ 2004 עברה מאבא שלי אליי. סה"כ אכלנו ממנה לא מעט קש, גיר שופץ פעמיים ומנוע הוחלף ב 250K בערך והיו גם לא מעט צרות אחרות (מדחס מזגן, רדיאטור ובטח עוד שאני לא זוכר ממש). מצד שני הרכב נסע טוב ועם מזגן עד היום האחרון שהיה אצלי (שבוע לפני שנמכר עוד עשה ב"ש טבריה עם כל המשפחה ועם מזגן כל הדרך בשיא אוגוסט, רק שצריכת הדלק הייתה 1/8, בינעירוני :shock:). למרות כל התלאות תמיד ייזכר אצלי כרכב לא רע. היה מאוד מרווח יחסית ואפילו נוח, ביחס למוצאו. נמכר ב 2000 ש"ח בסוף 2009, נסע עוד שנה ומשהו אצל ההוא ואז הלך טוטאל-לוס בתאונה.

היום אימפלה 2005 3.4L ליטר 6 מקומות, על גפ"מ. עוד מעט 3 שנים וכנראה שאמשיך להחזיק אותה לפחות עוד שנתיים-שלוש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הMF35 של אבי, מודל 61, נקנה מהיד הראשונה בשנת 62, ומשמש מאז אותו ואת כל המשפחה ככלי עבודה וכרכב נסיעות יומיומי בתוך המושב.

בשנה האחרונה הוא עובד קצת פחות קשה. אחרון הפרדסים נעקר ואמי מעדיפה את הקלנועית או את הגטס. כנראה שהוא יעבור לאחי שיחזיר אותו לעבודה בחקלאות במשרה מלאה.

• תוכן חדש...