Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות פולו 2010 ידני 1.4.

ורציתי לדעת איך הרכב באופן כללי,מבחינת אמינות תחזוקה ושאר ירקות...?

כל פיסת מידע עוזרת!

תודה!

פורסם

אם אתה מדבר על המנוע 86 כ"ס (או 80, מגיע בכמה גרסאות) - אני אישית לא סובל אותו.

היו לנו מס' פולו במשפחה והמנוע הזה סובל כל הזמן מחיישנים שמתקלקלים וסלילי הצתה.

מה גם שטיפול טיימינג באוטו הזה יקר להחריד מכיוון שמדובר ב 2 רצועות טיימינג.

לזכותו של המנוע הזה יהמר שהוא חוסך דלק, אבל דעתי האישית היא לא לרוץ ולקנות את המנוע הזה.

מה התקציב המדובר?

פורסם

לנו היו 3 פולו במשפחה והמנוע הזה לא חידשו בו איזה משהו רציני מאז שהוא יצא אולי קצת שידרגו את ההספק,

אמרתי לך את הנתון הבעיה פה הרצינית זה הטיימינג...

השאלה מה אתה צריך, מה הדרישות שלך מרכב?

בתקציב שלך יש המון אפשרויות אפילו פיאסטה 2012-13 שמישהו קנה והחליט למכור

פורסם

אבל הבנתי שהאיביזה והפאביה בנויות מאותו מנוע..

ודקווא 2 הרכבים האלה קיבלו ביקורות טובות גם בגזרת האמינות.(לפחות לפי מה שהבנתי)

הייתי שמח לעוד ביקורות מאנשים!

תודה!

פורסם

אני מחפש רכב באותו תקציב בידיוק, אני אתן לך אופציות שבדקתי עליהן לא קצת, הפולו האיבזיה ופאביה שציינת, כמו גם פיקאנטו C3 כל מכוניות המיני הקטנות, קח בחשבון שקשה למצוא פולו במצב טוב.

פורסם
אבל הבנתי שהאיביזה והפאביה בנויות מאותו מנוע..

ודקווא 2 הרכבים האלה קיבלו ביקורות טובות גם בגזרת האמינות.(לפחות לפי מה שהבנתי)

הייתי שמח לעוד ביקורות מאנשים!

תודה!

אני עומד גם על התלבטות בין הרכבים הללו , איביזה , פולו , ובנוסף אופל קורסה .. בהיבט שלי כנראה אני יילך על הקורסה כי היא רובוטית חסכונית .. איביזה הפלסטיקה שלו ממש ממש רכה ושבירה .. פולו זה רכב חזק עם צריכה טובה אבל הטיפולים שלה ממש יקרים .. תחשוב על אופציה של אופל קורסה .. ד״א ב12-14 בחודש הזה יש מבצעים על אופל . תברר גם עליה

פורסם

הייתי רוצה לראות אם אפשר מעין מבחן בין 3 המכוניות האלה...

אם מישהו מכיר וכיול להביא לינק.

שמעתי הרבה דברים טובים על הפולו והייתי רוצה לשמוע גם מאנשים שמחזיקים את הדגמים החדשים מבחינת

הניסיון שלהם עם הרכב.

הבנתי גם שהדגם 2010 זוכה פרס השנה באירופה.

אז כנראה שיש משהו באיכות לא?

פורסם

רכב השנה לא מתייחס לאמינות ועלויות אחזקה.

תאכלס, מה אתה צריך ברכב?

איביזה, פאביה ופולו זה כמעט אותו רכב, לדעתי הפאביה עדיפה אבל זו דעתי האישית ואם כבר לא עם המנוע 1.4 המיושן.

פורסם

לא יודע מה זה אומר מנוע ישן ואני לא כלכך מבין בזה.

(הייתי שמח להסבר)

בכל אופן אני שואל בנוגע לאמינות הרכב,ז"א האם ידוע על תופעות לוואי לרכב משהו שמוכר כבעיה נפוצה על הפולו?

אשמח לדעת כמה שיותר פרטים.

אני סטונדט ב-3 שנים הקרובות ולכן להוציא הרבה כסף על טיפולים אני לא אוכל.אז אם כבר אני רוצה לקנות

רכב כזה שיהיה כמה שיותר אמין.

תודה.

פורסם

כבר אמרתי לך, לי היו 3 פולו עם מנוע דומה, בכולן היו בעיות חיישנים, סלילי הצתה ועוד.

לדעתי המנוע 1.6 יותר אמין ומוצלח ויותר פשוט (למשל במנוע 1.6 יש רק רצועת טיימינג אחת לעומת שנתיים במנוע 1.4.

לי היו 2 רכבים עם המנוע הפשוט 1.6 של VAG (סיאט לאון ידנית וגולף ידנית) ולדעתי זה אחלה של מנוע למרות שהוא ישן

הבעיה היחידה שיש לו וזו בעיה ידועה זה פלנג' מים שנוטה לשבוק חיים (סיפור של 400-500 שקל כולל עבודה במוסך מורשה של צ'מפיון)

עריכה: אם לא הבנת את התשובה שלי, אני לא מתקרב יותר לפולו האלו אחרי שנשרפתי מהן וקרעו לי את הכיס.

אם כבר פאביה 1.6 או 1.2TSI.

מה עם יאריס? ג'אז?

פורסם
כבר אמרתי לך, לי היו 3 פולו עם מנוע דומה, בכולן היו בעיות חיישנים, סלילי הצתה ועוד.

לדעתי המנוע 1.6 יותר אמין ומוצלח ויותר פשוט (למשל במנוע 1.6 יש רק רצועת טיימינג אחת לעומת שנתיים במנוע 1.4.

לי היו 2 רכבים עם המנוע הפשוט 1.6 של VAG (סיאט לאון ידנית וגולף ידנית) ולדעתי זה אחלה של מנוע למרות שהוא ישן

הבעיה היחידה שיש לו וזו בעיה ידועה זה פלנג' מים שנוטה לשבוק חיים (סיפור של 400-500 שקל כולל עבודה במוסך מורשה של צ'מפיון)

עריכה: אם לא הבנת את התשובה שלי, אני לא מתקרב יותר לפולו האלו אחרי שנשרפתי מהן וקרעו לי את הכיס.

אם כבר פאביה 1.6 או 1.2TSI.

מה עם יאריס? ג'אז?

ראשית אני מודה לך על התגובות אבל הייתי רוצה לשמוע מעוד אנשים.

אדם אחד לא מספק מדד.

ובכל אופן למה שציינת לגבי היאריס והג'ז מבחינת צריכת הדלק הפולו הידנית עדיפה.ולכן אני נוטה יותר לכיוון שלה.

פורסם

לפי מה שאנשים פה בפורום דיווחו שהם מקבלים עם היאריס אין מצב שהפולו חסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...