Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני חודש וחצי ניגמר לי הביטוח חובה ומקיף בישיר ועברנו לחובה במגדל והמקיף נשאר בישיר

שהגיע הדף של הביטוח צורף למעלה ספח כזה שיש שם כל מיני נתונים לא נכונים

למשל שנת לידה של הנהג הצעיר ביותר ברכב היא השנה של אבא שלי (עזבו את המספרים של השנים כאן)

ורשום ששנת קבלת הנהיגה של הנהג הצעיר ביותר היא 2011 למרות שקיבלתי ב2012 (ולא ברור למי מיתיחסים כאן)

רשום שהנהג החדש ביותר הוא נשוי (אולי מיתכוונים לאבא שלי)

הכי חשוב רשום שהפרים של הנהגים בדרך קבע רשום רק את אבא שלי (אמא שלי ואני לא מופיעים)

מספר הנוהגים בדרך קבע רשום שרק נהג אחד (אין לי מושג מה ההגדרה של נוהג בדרך קבע אבל אבא שלי הוא נוהג הכי הרבה באוטו ולא ברור לי אם אני ואמא שלי צריכים להיכלל)

רשום שאין כריות אויר ומערכות בטיחות ברכב מה שלא נכון, לא רשום המשקל והמספר שלדה

ורשום אם הנתונים לא נכונים פנה לסוכן ביטוח

בקיצור לפני חודש אבא שלי פנה אליהם והם טענו שזה לא משנה

ונתנו לו באינטרנט אישור על פוליסיה שרשום שם כל נהג מגיל 17 ותק עד שנה (מה ההיגיון בותק עד שנה)

עכשיו אין להם את הפרטים שלי ולפני כמה ימים אני כבר עובר ותק של שנה

אבא שלי טוען שהכל בסדר וזה שטויות אבל אני מודאג מכך והוא אומר לי שלא צריך לדבר איתם

השאלה שלי האם מבחינה חוקית יש בעיה כאן שיכולה לגרום למצב שלא יפצו אותי ואת אמא שלי ואפילו את אבא שלי (בעל הפוליסה והרכב)

האם יש לי אפשרות שאני יעדכן אותם בשם אבא שלי??

למה אבא שלי טוען שלא יעשו לי כלום והשיחות מוקלטות וכו אבל זה לא נישמע לי טוב.

ודבר אחרון יש את הדף השנה ויש שם נהגים נקובים ומסומן שם **********************

הכל מוזר לי כאן

אגב רשום השימוש ברכב מותר עפ סעיפים 1 (רשום שם שרק בעל הרכב,פוליסה והמחזיק ברכב כדין וכל המשתמש ברכב בהיתר מאת מי מהם רשאים לנהוג ברכב מה זה אומר לעזעזל???)

יציין כי שילמנו לביטוח מעל ל3000 שח שזה סכום שנהגים חדשים משלמים ואין שום איזכור לזה על התעודת ביטוח

סליחה על החפירה אבל אני דואג חלילה יקרה משהו ומצד שני מרגיעים אותי שהכל בסדר אבל אני יש לי הרגשה לא טובה

מסרב לחתום:evil:

פורסם

כל הכבוד לך שאתה מגדיל ראש.

קיימים אין ספור סיפורים על חברות ביטוח שמתנערות מפיצויים בכל דרך אפשרית.

לדעתי - התקשר בעצמך וחפור לנציג עד שתתרצה. תתעקש על כך שהסעיפים אינם נכונים וזה מדאיג אותך.

זה שהשיחות מוקלטות אצלהם, לא אומר שהם ישמחו למסור לך את ההקלטות במידה וזה יפגע באינטרסים הכלכליים שלהם.

בנוסף, שים דגש מיוחד לגבי הסעיף "נהג עיקרי" שיסבירו לך בדיוק מזה אומר.

פורסם

אני דווקא טוען ההפך - אין שום בעיה עם הפוליסה. אין לך מה לדאוג.

סוכן הביטוח שלח לך אישור של הפוליסה, בה רשום כל נהג מגיל 17 (שזה כמובן כולל אותך בתור נהג חדש).

רשום שאין כריות אויר ומערכות בטיחות ברכב מה שלא נכון - לא רלוונטי. רק יכול להקטין מעט את עלות הפוליסה (לא בהכרח).

לא רשום המשקל והמספר שלדה - נתון שלא רלוונטי לביטוח. חשוב שיש מספר רכב.

נהגים נקובים ומסומן שם *** - המשמעות היא שאין מגבלה לנהג מסויים (אם היה רשום שם - אז רק האדם ששמו רשום רשאי לנהוג ברכב).

רשום השימוש ברכב מותר עפ סעיפים 1 - אם תסתכל בצד האחורי של הפוליסה, תראה שיש כל מיני אפשרויות - תלמיד נהיגה, השכרה וכו'. סעיף 1 - זהו הסעיף הרלוונטי עבורכם (אני לא מוצא ניסוח יותר מדויק ושלא יבלבל אותך).

המשמעות היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

פורסם
כל הכבוד לך שאתה מגדיל ראש.

קיימים אין ספור סיפורים על חברות ביטוח שמתנערות מפיצויים בכל דרך אפשרית.

לדעתי - התקשר בעצמך וחפור לנציג עד שתתרצה. תתעקש על כך שהסעיפים אינם נכונים וזה מדאיג אותך.

זה שהשיחות מוקלטות אצלהם, לא אומר שהם ישמחו למסור לך את ההקלטות במידה וזה יפגע באינטרסים הכלכליים שלהם.

בנוסף, שים דגש מיוחד לגבי הסעיף "נהג עיקרי" שיסבירו לך בדיוק מזה אומר.

זהו אני יגיד לאבא שלי וילחץ עליו שאני יתקשר (גם יקליט את זה ליתר ביטחון)

זה מדאיג אותי כי כאן זה יכול חס וחלילה להיות בסכומים של פיצויים של מיליונים ולא איזה מזדה ליסנג שאפשר לעמוד בנזק במידה מסויימת (יש לי מקיף של ישיר אבל שם אני רשום אז ככה שהכל בסדר שם לדעתי)

מענייין אם זה ישנה להם שדווקא הנהג החדש מתקשר אליהם למה בדרך כלל נהגים חדשים אפילו בקושי יודעים שצריך ביטוח (עצוב) וכל מיני דברים

אני צריך איזה יפוי כח?? או שזה לא מעניין אותם?

אני דווקא טוען ההפך - אין שום בעיה עם הפוליסה. אין לך מה לדאוג.

סוכן הביטוח שלח לך אישור של הפוליסה, בה רשום כל נהג מגיל 17 (שזה כמובן כולל אותך בתור נהג חדש).

רשום שאין כריות אויר ומערכות בטיחות ברכב מה שלא נכון - לא רלוונטי. רק יכול להקטין מעט את עלות הפוליסה (לא בהכרח).

לא רשום המשקל והמספר שלדה - נתון שלא רלוונטי לביטוח. חשוב שיש מספר רכב.

נהגים נקובים ומסומן שם *** - המשמעות היא שאין מגבלה לנהג מסויים (אם היה רשום שם - אז רק האדם ששמו רשום רשאי לנהוג ברכב).

רשום השימוש ברכב מותר עפ סעיפים 1 - אם תסתכל בצד האחורי של הפוליסה, תראה שיש כל מיני אפשרויות - תלמיד נהיגה, השכרה וכו'. סעיף 1 - זהו הסעיף הרלוונטי עבורכם (אני לא מוצא ניסוח יותר מדויק ושלא יבלבל אותך).

המשמעות היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

זהו אני מיתרשם כאילו זה צונזר או משהו כזה

אבל בסעיף אחד רשום שם שרק בעל הרכב,פוליסה והמחזיק ברכב כדין וכל המשתמש ברכב בהיתר מאת מי מהם רשאים

ונקודה של הדגשתי המגיל 17 זה לא רשום על הפוליסה אלא על צילום מסך של המערכת הממוחשבת שלהם ששלחו לנו במייל, לא ברור הוותק עד שנה מה ההיגיון בזה??

פורסם

המשמעות של סעיף 1 היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

הוריםהמשמעות היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

אבא שלך מאשר לך לנהוג ברכב ? אם כן, אז אתה מכוסה ע"י סעיף 1.

הצילום מסך ששלחו לכם מהווה עבורכם אישור.

וותק עד שנה - זאת דרך נוספת להגדיר נהג חדש (האם אכפת לך אם אתה נוהג במכונית או אם אתה נוהג באוטו ? זה אותו דבר, רק יש שימוש בהגדרה אחרת, מקבילה).

פורסם
המשמעות של סעיף 1 היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

הוריםהמשמעות היא שבעל הרכב (אבא שלך) וכל מי שנוהג באישורו (אתה + אמא שלך וכל מי שקיבל מאבא שלך אישור) - רשאי לנהוג ברכב.

אבא שלך מאשר לך לנהוג ברכב ? אם כן, אז אתה מכוסה ע"י סעיף 1.

הצילום מסך ששלחו לכם מהווה עבורכם אישור.

וותק עד שנה - זאת דרך נוספת להגדיר נהג חדש (האם אכפת לך אם אתה נוהג במכונית או אם אתה נוהג באוטו ? זה אותו דבר, רק יש שימוש בהגדרה אחרת, מקבילה).

זהו כאילו יש כאן דברים שסותרים את עצמם בביטוח הזה

אם מאחורי הדף רשום שבאמת בעל הרכב יכול לתת לי אישוג לינהוג אבל מצד שני שיש את הדף שמחובר לדף של הביטוח ששם דווח רק שאבא שלי נהג עיקרי וכל מיני טעויות על הנבג החדש.

הציום מסך אני מיתרשם ממנו שכאילו השימוש מוגבל לותק עד שנה.

קראתי טיפה ברשת ובאמת יש חברות שמגדירות נהג חדש עד שנה אבל הבעיה היא שעברתי חודש אחרי שהביטוח נעשה ותק של שנה (טכנית אני עדיין נהג חדש)

בקיצור דיברתי על הנושא על זה עם ההורים שלי 10 פעמים ואומרים לי שאני סתם לחוץ וכו...

ניראלי מרוב הקריאה באינטרנט אולי בולבלתי אבח בכל זאת אני מגיע למצב שאני מפחד לנהוג בגלל זה.

אגב ניראלי ציינתי זאת אנחנו משלמים על החטבה מעל ל3000 שח כך שזה באמת נהג חדש משלם ככה אבל לא יודע אם צריך להיות רשום נהג חדש או משהו כזה על התעודה

אשמח לעוד עצות כדי להרגע ולדעת שבסדר.

פורסם

יש 2 אפשרויות בביטוח - או שמגבילים במפורש מי רשאי לנהוג או שמתירים לכל מי שעומד בקריטריונים מסויימים (גיל/ ותק / היתר ע"י בעל הרכב).

בתור בעל הרכב, אבא שלך הוא אכן הנהג העיקרי (לפחות באופן רשמי).

זה לא מתנגש עם כך שעוד אנשים רשאים לנהוג ברכב.

למיטב ידיעתי, לא רשום על הביטוח נהג חדש.

לגבי העניין של חסר חודש לשנה - מציע לוודא מול סוכן הביטוח כדי שתההי שקט (למרות שאני מאמין שאין עם זה שום בעיה).

פורסם
יש 2 אפשרויות בביטוח - או שמגבילים במפורש מי רשאי לנהוג או שמתירים לכל מי שעומד בקריטריונים מסויימים (גיל/ ותק / היתר ע"י בעל הרכב).

בתור בעל הרכב, אבא שלך הוא אכן הנהג העיקרי (לפחות באופן רשמי).

זה לא מתנגש עם כך שעוד אנשים רשאים לנהוג ברכב.

למיטב ידיעתי, לא רשום על הביטוח נהג חדש.

לגבי העניין של חסר חודש לשנה - מציע לוודא מול סוכן הביטוח כדי שתההי שקט (למרות שאני מאמין שאין עם זה שום בעיה).

אוקי תודה זה ניראלי הבנתי

אתה בטוח שאין צורך שאני ואימי נירשם בתור נוהגי דרך קבע? (לא נהג עיקרי) אבא שלי אמר לי שזה לכל נהג אז הם לא ביקושו

פורסם

אתה בטוח שאין צורך שאני ואימי נירשם בתור נוהגי דרך קבע? (לא נהג עיקרי) אבא שלי אמר לי שזה לכל נהג אז הם לא ביקושו

אין צורך לרשום בביטוח דבר כזה. ברגע שזה מוגדר כביטוח לכל נהג - אז זה מספיק.

פורסם

אין צורך לרשום בביטוח דבר כזה. ברגע שזה מוגדר כביטוח לכל נהג - אז זה מספיק.

אבא שלי דיבר עם הביטוח היום ואומנם הוא לא שאל אותם על דרך קבע אבל הכל נהג מגיל 17 ותק עד שנה הם אמרו לו שזה בסדר (כי בעיקרון לפי מה שהבנתי זה זה גם לא היה אמור לכסות את אימי)

ולפי מה שהבנתי אם הביטוח הזה היה לנהג ספציפי או למעל גיל 21/24 אז היה רשום את זה מאחורה

מקווה שאין בעיות בכל מקרה תודה על העזרה

• תוכן חדש...