Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש ידני, תקציב עד 65,000 ש"ח, נסיעות 80 ק"מ ביום בכביש בינעירוני (30,000 ק"מ בשנה), הדרישות שלי הן: בטיחות, אמינות, צריכת דלק ומחיר. אני מתלבט בין סקודה סיטיגו, סיטרואן סי-1 וסוזוקי אלטו. אלה הנתונים שאספתי

סקודה סיטיגו: מבחני ריסוק 5 כוכבים, 2 שנים אחריות, משווקת מ 2012 וקשה לדעת כמה הרכב אמין, מחיר 61,500 ש"ח (יתכן

שביטוח יקר יותר מהשאר)

סיטרואן סי-1: מבחני ריסוק 4 כוכבים, 3 שנים אחריות (עם אופציה לשנה רביעית בתוספת 600 ש"ח), מחיר 60,000 ש"ח

סוזוקי אלטו: מבחני ריסוק 3 כוכבים, 3 שנים אחריות, נחשב לרכב אמין, מחיר 54,000 ש"ח

צריכת הדלק של כולן דומה 18-19 ק"מ\ליטר

אשמח לקבל המלצות \ חוות דעת.

תודה!

פורסם

לדרישות שלך בסיטיגו עדיפה בגלל הבטיחות העדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במרבית מבחני הדרכים יש תמימות דעים כי לנסיעות בין עירוניות הסיטיגו/ סיאט מיי עדיפות על המתחרות (בכל מקרה עם מדובר על נסיעות בינעירוניות ממליץ ללכת על גרסת ה75 כ״ס).

רק שים לב לחסרונות הרבים בתחום האבזור.

ועוד הערה: אתה הולך לבלות לא מעט ברכב ביום וכלל הרכבים ברשימה שלך לא מצטיינים (בלשון המעטה) בנוחות נסיעה לאורך זמן. ממליץ בחום לנסות למתוח את התקציב קצת יותר לכיוון סוזוקי ספלאש לפחות או סופר מיני קטנה אחרת. אם התקציב לוחץ תמיד אפשר ללכת על איזה איביזה/פאביה 2012.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אני מחפש רכב חדש ידני, תקציב עד 65,000 ש"ח, נסיעות 80 ק"מ ביום בכביש בינעירוני (30,000 ק"מ בשנה), הדרישות שלי הן: בטיחות, אמינות, צריכת דלק ומחיר. אני מתלבט בין סקודה סיטיגו, סיטרואן סי-1 וסוזוקי אלטו. אלה הנתונים שאספתי

סקודה סיטיגו: מבחני ריסוק 5 כוכבים, 2 שנים אחריות, משווקת מ 2012 וקשה לדעת כמה הרכב אמין, מחיר 61,500 ש"ח (יתכן

שביטוח יקר יותר מהשאר)

סיטרואן סי-1: מבחני ריסוק 4 כוכבים, 3 שנים אחריות (עם אופציה לשנה רביעית בתוספת 600 ש"ח), מחיר 60,000 ש"ח

סוזוקי אלטו: מבחני ריסוק 3 כוכבים, 3 שנים אחריות, נחשב לרכב אמין, מחיר 54,000 ש"ח

צריכת הדלק של כולן דומה 18-19 ק"מ\ליטר

אשמח לקבל המלצות \ חוות דעת.

תודה!

לדעתי פיקנטו עדיפה על כולם ונכנס לתקציב

פורסם

עם קצת מאמץ אפשר למצוא פאביה 12-11 שנמכרה בזמנו במבצע ב75 חדשה, אתה מסתכל רק על צריכת דלק ? אתה הולך לשהות בתוך הרכב ולא מעט, נוחות מינימלית ואבזור יהיה לא פחות חשוב, אך אם כל זה לא מענין אותך קנה את הזולה ביותר מכולן, כי גם ככה אצל כולן האיבזור זהה כמעט לגמרי (הבדלים מינורים), נוחות כמעט שלא קיימת.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אצל כולן [...] נוחות כמעט שלא קיימת.

זה לא מדויק. אני בטח נשמע כמו פרסומת, אבל הפנדה החדשה נוחה באופן מופגן, אפילו בלי השיוך הקטגוריאלי שלה. היא באמת עומדת בסטנדרט גבוה מבחינה זו, שיכול לבייש כמה וכמה מכוניות סופר-מיני עכשוויות.

:idea:
פורסם

הבעיה שלה זה המחיר,קרוב אליה יש את הספלאש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוא נראה, בגדול:

יתרונות לפנדה, ביחס לספלאש:

נוחות

שקט

עידון

ציון בטיחות טרי (ועל כן עדיף)

תא נוסעים מהודר

מושבים נוחים יותר

תא מטען גדול יותר

מרווח טיפולים כפול

feel good factor

אופי

(תחושה "אירופאית")

יתרונות לספלאש, ביחס לפנדה:

כוח

אבזור

5 מושבים (בערבון מוגבל, כי זה לא באמת ריאלי במכונית בסדר הגודל הזה)

תגיד לי אתה, מה עדיף? מה עושה אוטו "יותר אוטו" - כוח ואבזור, או מה שרשום למעלה?

פורסם

עם נסועה כזאת מבחינתי לא כדאי לבחור במכונית מיני. לא מומלץ.

התקציב שלך לא רחוק ממכוניות סופר מיני, עם כמה למשל שאני לא מת על האקו מיקרה, היא יותר נוחה ומתאימה לנסיעות ארוכות מאשר כל מכוניות המיני העירוניות.

שלא נדבר על זה שאכן פאביה, סוויפט, ריו, קליאו ושות' עוד יותר מתאימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קשה לומר לך מה עושה יותר אוטו,טיפולים בפיאט זה שנה או כמות הקמ שמצוין,ככה ששניהם יפגשו פעם בשנה.

הסלון בפנדה שניראה יפה מפגיע ברמה המאובזרת והיא ממש יקרה.

מצד שני הספלאש יותר חזקה ולא פחןת חסכונית צריכה להיות,מה גם שהפנדה החדשה כבדה יותר מהיוצאת.

מרווח מאחור לפי מב שאני זוכר בישיבה בספלאש קצת יותר גדול.

מושבים בפנדה באמת מצוינים.

כול אחד יקח רכב שאותו הוא מעדיף,אני הייתי לוקח את הספלאש,וזה לא בגלל שאני אנטי פיאט או משהו,לי בעצמי יש פנדה דור קודם שאני נהנה ממנה.

פורסם

טיפולים בפנדה החדשה הם כל שנתיים או 30 אלף ק"מ. הסלון של הגרסא הרגילה שומר על 95% מהידורו; ההבדל לא משמעותי. באשר למרווח מאחור - במכוניות מיני גם ככה בקושי מסיעים מישהו מאחור ודווקא תא מטען גדול חשוב יותר. הפנדה כבדה יותר לעומת היוצאת, אבל עדיין נותרת חסכונית מאד: היא לא נופלת מהספלאש בחסכון בדלק, אם כבר להיפך.

פורסם

הפערים בדלק קטנים לעומת ההבדל במנוע.

פורסם
יש גם ספארק LTZ ב-66K.

הייתי בודק גם.

ספארק לא רכב מוצלח במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...