Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מים או נוזל קירור כשחודרים לגיר זה גורם הרס של המצמדים וזה קורה דיי מהר ובצורה מאוד אגרסיבית

האם החלפת מצמדים נחשב ל-"שיפוץ גיר" ?

אם מדובר במצמדים בלבד - לי זה נשמע עבודה די בסיסית למי שמתעסק בגירים; האם אני טועה ?

כנראה שכמו שאמרו לפני יש צורך להחליף גם מיסבים וכנראה עוד כמה רכיבים על הדרך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אז ככה עדכון מצב היום הלכתי לראות את תהליך העבודה ברכב הוא באמת פירק הכל למטה פתח את הגיר הוא החליף לו מין עיגול כזה כמו דיסקית גדולה עם פסים עליה והוסיף לי קולר גיר חיצוני מחר הרכב יצא הוא אומר הרכב פיקס אין לי מה לדאוג ויש לי גם אחריות חצי שנה כמוכן הוא עושה לי שטיפה לכל המערכות ברכב

פורסם

המחיר נשמע זול מדיי, קולר גיר חיצוני איכותי וצינורות איכותיים שעומדים בחום, זה מינימום 1000-1300 שח,כלומר הוא משפץ גיר ב2300 שח,עם עבודה וחלקים??

פורסם
המחיר נשמע זול מדיי, קולר גיר חיצוני איכותי וצינורות איכותיים שעומדים בחום, זה מינימום 1000-1300 שח,כלומר הוא משפץ גיר ב2300 שח,עם עבודה וחלקים??

3500 שיפוץ גיר פלוס עבודה

וקולר חיצוני בערך 800

הכל חדש יש קבלות הוא בעצמו אמר לי שהמחיר שלו בריצפה בגלל שהעבודה ירדה אז הוא ירד קצת מהפופיק ואני חשבתי ששחטו אותי במחיר חח

פורסם
לפי מה שציינת הוא החליף רק טורק וקולר.

יכול להיות אבל זה לא בשליטתי הוא יכול להגיד לי מה שאני רוצה אני לא מבין בזה כלום מראש סגרנו 3500 לפני שהוא בדק בכלל

כמה עולה עלות החלה של טורק ? אולי אני ינסה להוריד קצת במחיר

פורסם
ברכב הספציפי הזה הייתי הולך על תיבת הילוכים מפירוק, וקולר מקורי ולא חיצוני עם שימוש בנוזל קירור מקורי.

למה שאני ילך על קולר מקורי שהוא ידוע כקולר שיכול לפרוץ בכל רגע לפי בדיקה ברשת זו לא בעיה נדירה בקולרים של הרכב הזה . אני תמיד השתמשתי בנוזל קרור מקורי. אני מעדיף לשפץ את הגיר שלי כי אני יודע מה הוא עבר זה רכב שעבר רק 70 ק"מ בנסיעה רגועה תמיד מבחינת הנזק המשפץ אמר שאין נזק לגיר הוא שתף הכל והחליף מה שנשרף והכל יעבוד לי כמו חדש.

אז מה עדיף שאני ילך על גיר מפירוק שעשה איזה 150 השד יודע כמה ואולי דפוק ?

פורסם

בויה, תכתוב בבקשה רק עם סימני פיסוק , "" - :

קשה לי ולכולם פה לקרוא את מה שאתה רושם, וואלה התאמצתי והגעתי עד הסוף.

ואם אפשר עוד בקשה קטנה

רווח בין הפסקאות! (זה יותר נוח לעיניים!).

סופו של דבר רוצים לעזור לך, אז תקל עלינו לפחות בקריאה.

מקרה מפחיד! (וכמו שאתה אומר, הרכב בקושי נסע).

שמת לב אם הגיר אכל לך שמן בזמן האחרון?

טורק לבד, צריך לעלות בסביבות 1500-2000 שח, תלוי איזה רכב! (אני עכשיו מדבר על טורק של AL4, התיבה של הצרפתיות).

הידע שלי לא הכי גדול בנושא הגירים, וחבל שכך, אבל מהידע המזערי, למה דווקא הטורק נדפק לו?

המצמדים יושבים בגיר לא?

במידה והוא יעשה לך קולר חיצוני, והרכב יסע נגיד חודש כמו חדש, לא צריך ליהיות לך מצפון.

גם תיקנת את הרכב, וגם מנעת בעיה.

(מה שאמרת חיבור ישיר, משמע אין קירור לשמן גיר, משמע הגיר יתחיל לקרטע אחרי כמה דקות נסיעה?)

פורסם

איפה

כל הגיר עולה 1000-1500 שקל

איפה ראית גיר למאזדה 3 מנוע 2000 בסכום כזה,

עזוב שכמעט ולא ניתן למצוא אותו בפירוקיות הגיר במקרה הטוב זה יתחיל מ 2500 ש"ח.

פורסם

עדכון מצב הרכב יצא מהמוסך יצא 4800 קולל קולר חיצוני בומבסטי שמותקן על הרדיטור, פלוס שיפוץ מלא לגיר ואחריות חצי שנה חייב להחמיא למוסך הסדנה באשדוד 0545335727 נתנו יחס טוב והסבר על כל תהליך יצא בסופו של דבר הכל 4800 כולל מהם לפי מה שהבנתי ברשת המחיר סביר

פורסם
מה אני יכול לעשות עשיתי את המאמץ שלי והלכתי לכמה מוסכים הראשון אמר לי 10 אלף מינימום החלפת גיר ורדיטור

השני אמר לי תשמע נפרץ לך הקולר נעשר שטיפה וחיבור ישיר זמנית עד שתמכור את הרכב (אמרתי לו שאני רוצה למכור את הרכב ובדיוק זה קרה מנחוס) הרכב נסע ככה טוב 4 ימים ובעקבות זה הגיר קרס 750 שקל על שטיפה וחיבור ישיר הוא לא מצא קולר מפירוק

עברתי למכון אחר אמר לי שמע הגיר הלך אי אפשר להשיג גיר לדגם הזה אני מנסה לא מצליח זה מינימום רק גיר 3500 בלי עבודה .

התקשרתי למוסך אחר הסברתי לו אמר מכיר את הבעיה אני משפץ גיירים לא תמצא גיר כזה נדיר אני ישפץ לך ב3500 כולל עבודה אמרתי לו אין בעיה מינימום חצי שנה אחריות בזמן הזה אני כבר ימכור את הרכב אני רק רוצה שהוא יסע כמו שצריך אני ידחוף אותו למגרש וזהו אין לי מצפון למכור למישהו פרטי רכב שאולי תיהיה לו בעיה.

שמע עבדו עליך פה בגדול!

הוא אומר ש"אי אפשר להשיג גיר לדגם הזה"

איזה בולשיט! ואתה יודע למה? כי בארץ מסתובבות להן ים של מאזדות 3,6 וכל דגם אפשרי, הרי קנית את הרכב כי יש לו חלקים זמינים רבים בכל בארץ ובא לך מוסכניק אחד שטוען שלא ניתן להשיג חלק כזה, נו באמת...

לדעתי האישית היית מאוד פזיז בכל העניין הזה ומרוב שנלחצת ומיהרת אכלת אותה עוד יותר. אני מבטיח לך שאם היית בודק יותר לעומק היית מוצא במגרשים מלאי עצום של תיבות הילוכים מפירוק לכל דגם אפשרי ובמחירים סבירים.

לפי מה שאני מבין מכל הסיפור שלך זה שאין לך ניסיון גדול במיוחד בכל תחום המוסכים ונפלת בין הכיסאות והצליחו לעבוד עליך.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
איפה

איפה ראית גיר למאזדה 3 מנוע 2000 בסכום כזה,

עזוב שכמעט ולא ניתן למצוא אותו בפירוקיות הגיר במקרה הטוב זה יתחיל מ 2500 ש"ח.

לעניות דעתי ולא מידע אישי הגיר של המאזדה 6 מנוע 2000 ו-2500 אותו הדבר לא?

לפי דעתי גם הגיר של המאזדה 3 1600 אמור להיות אותו גיר ולא אמור להיות שינוי בגיר בד"כ וככה רוב החברות עושות.

הדבר היחידי שצריך להחליף במקרה של גיר "לא מקורי" ממנוע זהה וקטן יותר זה מחשב ניהול הגיר. בדקת את האופציות האלה כבר עוד לפני שביצעת את העבודה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...