Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד הגיר התחיל להחליק לי הרגשתי משהו מוזר בהחלפות כל יום זה החמיר עד שפתאום עלה לי חום מנוע עצרתי את הרכב גררתי למוסך ואז מסתבר שהשמן של הגיר כנראה נכנס למיכל מים של הרכב והכל ניהיה נוזל לבן כולל במדיד של השמן גיר . המוסך אומר לי שנרשף לי הקולר של הגיר ובעקבות זה נכנס מים ושמן למערכת ולגיר עכשיו הגיר באוויר רק הילוך 3-4 הרכב מתחיל לזחול ורוורס נכנס. מישהו מכיר את התופעה הזאת ? הבאסה שבדיוק תכננתי להחליף את הרכב למשהו יותר חסכוני מישהו יודע או יש פה בעל מקצוע רצוי באשדוד שיכול לתת לי פתרון לבעיה והכי גרוע להחליף או לשפץ את הגיר אני צריך לדעת מחירים אני לא רוצה הכל חדש אני מתכנן ישר אחרי זה למכור את הרכב . תודה מראש לעוזרים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת הגירים של מאזדה 3 הולכים כזה מהר?

מישהו יודע אם זה בגרסאות הספיריט 2000 או כל ה1.6 החדשות?

במזדה 3 1.6 ישנו קולר שמן גיר בחזית הרכב, בנפח 2.0 ישנו קולר שמן גיר שמקורר ע"י מע' הקירור ברכב.

אצלו הקולר הזה נפרץ והתערבבו הנוזל קירור והשמן

פורסם
במזדה 3 1.6 ישנו קולר שמן גיר בחזית הרכב, בנפח 2.0 ישנו קולר שמן גיר שמקורר ע"י מע' הקירור ברכב.

אצלו הקולר הזה נפרץ והתערבבו הנוזל קירור והשמן

מחזק זה בדיוק מה שקרה תקלה קטנה שאי אפשר לחזות אותה או לקבל התראה בחיווי מנורה או בסימן כלשהו כשהקולר נפרץ כבר מאוחר מדי מבדיקות עם בעלי מוסכים לכל בעחי מאזדה ספיריט תתקינו קולר חיצוני

פורסם
מחזק זה בדיוק מה שקרה תקלה קטנה שאי אפשר לחזות אותה או לקבל התראה בחיווי מנורה או בסימן כלשהו כשהקולר נפרץ כבר מאוחר מדי מבדיקות עם בעלי מוסכים לכל בעחי מאזדה ספיריט תתקינו קולר חיצוני

לפעמים יש סימנים מקדימים, אבל רואים אותם רק משוגעים כמוני שבודקים מפלס מי קירור פעם בשבוע. אצלי זה התחיל עם סימני שמן במי הקירור, לקחתי את הרכב למכונאי ותיק ומנוסה, והוא זיהה מייד פריצה של קולר הגיר, החלפנו את הרדיאטור באותו יום והעניין נפתר.

המכונאי הסביר לי שכל עוד מדובר בפריצה קטנה אז רק הנוזל ההידראולי חודר למי הקירור ולא להיפך, אבל אם מזניחים והפריצה גודלת אזי חודרים מי קירור למערכת ההידראולית של ההילוכים ואז זה נזק גדול לתיבת ההילוכים.

פורסם

שאלה כללית - אם נכנס מים לשמן גיר הרי מובן שההילוכים יחליקו.

השאלה שלי היא - האם נגרם באמת נזק לגיר ?

האם באמת יש צורך לפרק את הגיר ?

אולי רק שטיפה, החלפת הקולר ומילוי שמן יפתור את הבעיה ?

פורסם

זה מה שאמרתי למכון גירים הוא אמר שיש בפנים משהו כמו קרטונים שנכנס לשם מים זה גמור סגרנו על 3500 כולל שטיפה למערכת וזהו פשוט עברתי 3 מוסכים אף אחד אפילו לא פתח לבדוק ישר אמרו הלך הגיר שיפוץ או החלפה.

פורסם
יצאת בזול, שיפוץ גיר בדר״כ לא פחות מ 6000

שי.

במחיר שציין פותח הנושא ,לא יעשו שיפוץ גיר איכותי. מה יעשו שם רק ה' יודע.(החלפת גיר לאחר מפירוק ? )

אני לפחות מקווה,שהוא נמצא אצל מכון גירים אמין ואולי בכל זאת,לא צריך שיפוץ מלא,אלא רק תיקון חלקי ויכול להיות שבגלל זה הנזק מופחת יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שום דבר

כשדבר כזה קורה המיסבים הולכים לך ותוך כדי פעולה הם כבר נאכלים מהחום והחיכוך

מים לא מונעים פעולה חלקה אלא שמן

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
פשוט עברתי 3 מוסכים אף אחד אפילו לא פתח לבדוק ישר אמרו הלך הגיר שיפוץ או החלפה.

אחד הדברים שאני הכי שונא אצל אותם בעלי מקצוע(לא כולם!) זה הראש הקטן והעצלות המחרידה.

זו הסיבה העיקרית לכל הפריצות בתחום ושהרבה רכבים נגמרים ככה "על פארש".

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מה אני יכול לעשות עשיתי את המאמץ שלי והלכתי לכמה מוסכים הראשון אמר לי 10 אלף מינימום החלפת גיר ורדיטור

השני אמר לי תשמע נפרץ לך הקולר נעשר שטיפה וחיבור ישיר זמנית עד שתמכור את הרכב (אמרתי לו שאני רוצה למכור את הרכב ובדיוק זה קרה מנחוס) הרכב נסע ככה טוב 4 ימים ובעקבות זה הגיר קרס 750 שקל על שטיפה וחיבור ישיר הוא לא מצא קולר מפירוק

עברתי למכון אחר אמר לי שמע הגיר הלך אי אפשר להשיג גיר לדגם הזה אני מנסה לא מצליח זה מינימום רק גיר 3500 בלי עבודה .

התקשרתי למוסך אחר הסברתי לו אמר מכיר את הבעיה אני משפץ גיירים לא תמצא גיר כזה נדיר אני ישפץ לך ב3500 כולל עבודה אמרתי לו אין בעיה מינימום חצי שנה אחריות בזמן הזה אני כבר ימכור את הרכב אני רק רוצה שהוא יסע כמו שצריך אני ידחוף אותו למגרש וזהו אין לי מצפון למכור למישהו פרטי רכב שאולי תיהיה לו בעיה.

פורסם

מים או נוזל קירור כשחודרים לגיר זה גורם הרס של המצמדים וזה קורה דיי מהר ובצורה מאוד אגרסיבית

• תוכן חדש...