Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצנו לפני כמה ימים, תכננו לקנות רנו סניק 2003 בגלל שהדגם הזה מרווח- המושב האחורי והבאגז' הגדול. לא מוצאים כזה במצב טוב ובלית ברירה נוסיף כסף ונלך על משהו אחר..חשובה לי הבטיחות מאוד מאוד. המלצות למיניואנים שבהם יושבים בכיף מבוגר+2 כסאות בטיחות? מצטערת שלא מוסרת תקציב אבל באמת אין כזה..קודם כל נמצא אוטו מרווח, בטיחותי ואז נחשוב איך לגייס את הכסף (-:

פורסם
האמר H2 הוא מרווח ובטיחותי, תתחילו לגייס את הכסף.

גם מרצדס ספרינטר.

אבל ברצינות, הסגמנט הזה מלא מכל טוב

מהסניק,c4 פיקאסו,307sw

ומטפס ליונדאי טרגט, קאיה קרניבל ,קרייזלר וויאגר לסוגיו ואפשר למצוא גם סיטרואן גמפי

או ללכת לכיוונים של ניסן קשקאי, מיצובישי ושאר הג׳יפים

מה מעניין אתכם?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הבעיה עם כל הג'יפים זה נפח המנוע הגדול...אין לנו צורך בזה וגם חושבים על הדלק...

מה שאני לא סובלת זה כל מיני סטיישנים (כמו הפיג'ו 307 והפוקוס סטיישן)

עדיין נשארים עם הסניק 2006-2007

מה דעתך על honda fr-v?

פורסם

ה1200 סמק הזה חזק הרבה יותר מה1600 בסניק בזכות הטורבו וגם חסכוני בעשרות אחוזים

לגבי המכוער זה כבר בעיה

תנסי יונדאי טוסון דיזל

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

חשוב לך אוטומט? אם לא הייתי ממליץ בחום על פגו פרטנר משנת 2009 ואילך. רכב נוח מאוד גבוה עם בגאג ענק ונוחות נסיעה של פרייוט

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...