Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוריד את זה, זה לרכבים עד שנת 96 או משהו כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להלן תשובה מדויקת שצוטטה משרשור אחר:

עד מודל 95 יש חובה להדביק שתי מדבקות עם פסים זוהרים, שפעם היו בצבע אדום/לבן והיום כתום/לבן לפי התקן החדש.

ברכבים חדשים יותר אין צורך להדביק את המדבקות האלו, סוף סוף הבינו שמחזיר אור הוא חלק מהפנס האחורי בכל הרכבים.

מכח האינרציה במשך עוד כמה שנים המשיכו להדביק מדבקת שמור מרחק, אך המדבקה הזו היא רשות ולא חובה, כאמור מעל מודל 95 אפשר לא להדביק שום דבר.

זה ברכב פרטי. ברכב מסחרי חייבים עד היום להדביק פסים זוהרים.

מקור

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם הרכב רשום על שמך ושייך לך, אתה פשוט מסביר לה ברגישות ובנחישות שזכותך לעשות ברכושך ככל העולה על רוחך.

אם זהו אינו המצב, אתה בולע את הגלולה המרה באהבה וממתין עד שתהיה לך אלפא משלך לעשות לה דיטיילינג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היא הועברה על שם אחי (שלא משתמש בה ומעולם לא נהג עליה) כשטסתי לחו"ל, אבל כשחזרתי היא הוגדרה כ"הרכב של אמא".

חבל שאמרו לי שהם לא יעזרו לי בשום דבר אם אני לא מוכר את הטווינגו כשטסתי. ככה לפחות היה לי רכב שאני לא צריך לחלוק עם אף אחד...

אלפא שהיא רק שלי תהיה סביר להניח תוך חודש-חודשיים, עם איך שהכל הולך לי כרגע.

פורסם

זה קטע של מכוני רישוי לנסות להדביק את זה לאנשים בשביל להוציא עוד 50 שקל.

אצלי בסופר לנסר, שנת 97 אין חובה לשים אלא ברכב משנת 95, הבחור הכשיל אותי טסט כי כתב לי בהערה בשיא החוצפה - "אין מדבקת זוהרים". הלכתי אליו ואמרתי לו בפרצוף אם אני צריך להסביר לו את החוק שזה תקף רק ברכב משנת 95. כשהוא התחיל למלמל לי פשוט אמרתי לו תעיף את הסעיף הנ"ל.

ועוד לשים על אלפא את המדבקה הזוועתית הזו...

Opel Adam S 2017

פורסם
בדיוק מה שחשבתי.

עכשיו איך אני מסביר לאמא שלי שזה לא חובה ושפשוט גבו ממנה כסף על זה כי הם חארות?

היא אסרה עלי להוריד את זה.

לא הבנתי, עברית(או ספרדית) פשוטה לא עובדת אצלה?..8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

פאק..היא לא למדה עדיין שבארץ בעלי מקצוע אינם מקצוענים? או לחילופין מקצוענים אך רמאים?

:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תסביר לה שזה קומבינה שנועדה כדי למכור לה מדבקות כאלה, אולי תצליח להסית אותה נגד הממשל:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה לא מכיר את המשפט "עדיף לבקש סליחה מאשר לבקש רשות" ?.

תוריד, תבקש סליחה ואם היא חושבת שצריך שבטסט הבא תדביק שוב. עדיף מאשר לבקש להוריד את המדבקה ולהתקל בתשובה שלילית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...